christikavala20 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Καλησπερα σε ολους , εχω ενα προβλημα που με ταλαιπωρει πολυ καιρο τωρα και ελπιζω να με βοηθησετε. Ολοι φανταζομαι θυμαστε το μικρο ταμπλετακι που ειχε βγαλει η multirama , το NB HT X-Press book . E λοιπον το εχω στειλει εδω και 6 μηνες για ανακτηση αρχειων σε μια απο τις καλυτερες εταιριες ανακτησης δεδομενων αλλα δεν μπορουν να κανουν τιποτα γιατι λειπει το αυτοκολλητο απο τον σκληρο δισκο . Οσο και να εψαξα δεν βρηκα τιποτα αξιολογο , και στα multirama απευθυνθηκα αλλα και παλι τιποτα. Μηπως μπορειτε να μου πειτε που θα βρω αυτην τη πληροφορια?Ειναι ζωτικης σημασιας για μενα να ανακτησω εκεινα τα αρχεια. Ευχαριστω πολυ.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 ίσως θα βοηθούσε αν έλεγες τι έγραφε εκείνο το αυτοκόλλητο. Επίσης αν και μάρκα μουλτιράμα , σίγουρα θα υπήρχε κατασκευάστρια εταιρεία (πιθανόν κάποια κινέζικη όπως με τα turbox). Ρώτα στο μουλτιράμα ποια ηταν και μετά επικοινώνησε με την εταιρεία αυτή.
TheDevilMayCare Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Μηπως δεν καταλαβες πολυ καλα, τι ακριβως σου εχουν πει? Aν βεβαιως, δεν ειναι καποια "δικαιολογια".... To laptopακι-netbook στην ουσια εκεινο, ειναι ενα rebrand του Μsi Wind -τετοιο ηταν επισης και το Advent Κανονικο 2.5" hard disk παιρνει, τι τους εμποδιζει λοιπον να εφαρμοσουν οσα ξερουν (?) για την ανακτηση? 😛
christikavala20 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Κι ομως αυτο ακριβως ειναι το προβλημα τους οτι δεν γνωριζουν τι τυπος ειναι ακριβως ο σκληρος . Γι αυτο και μου ζητανε να βρω το αυτοκολλητο (πραγμα που δεν γινεται ) για να μην κανουν πειραματα ντεμεκ ,πρεπει να ξερουν ακριβως. Στα multirama πηγα δεν μπορουσε να με εξυπηρετησει κανεις γιατι το λαπτοπ ειναι εκτος παραγωγης πλεον. Δεν ξερω τι αλλο να κανω . Σας ευχαριστω παντως για την αμεση απαντηση .
snbblp Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Είναι το MSI Wind U100 με 160 GB σκληρό της WD. Απλώς έβαλαν αυτοκόλλητο "multirama". http://i180.photobucket.com/albums/x285/at_bedroom/DSC01339.jpg 1
christikavala20 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Αυτο ακριβως που σας παραθετω μου στειλανε . Αυτό το αυτοκόλλητο αποτελεί την ταυτότητα τον δίσκου. Χωρίς αυτό δεν μπορούμε να παραγγείλουμε κάποιον απόλυτα συμβατό δίσκο έτσι ώστε να μεταφέρουμε τις κεφαλές του. Δεν αρκεί να πάρουμε έναν δίσκο ίδιας μάρκας. Επίσης από τα χαρακτηριστικά του Laptop, το οποίο έχουμε εδω, δεν είναι εύκολο να εντοπίσουμε ποιον δίσκο είχε μέσα .
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Χαζομάρες απο πλευράς multirama.. υπάρχει (ή πρέπει να υπάρχει) μηχανογράφηση στα barcode μπορούν να βρούν τεχνικές λεπτομέριες. Για το σκληρό , σκέφτομαι ότι θα μπορούν να βρουνε τον ακριβή τύπο , κοιτάζοντας απλά τον σειριακό αριθμό που έχει επάνω.. (στάνταρ κάποιο κωδικό θα γράφει)
TheDevilMayCare Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 https://www.news247.gr/technologia/multirama-nv-it-ch-press-book.6030917.html Σκληρός δίσκος: 160 GB - Serial ATA-150 https://www.msi.com/Laptop/U100/Specification Storage 120GB / 160GB SATA 1
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 1 λεπτό πριν, TheDevilMayCare είπε https://www.news247.gr/technologia/multirama-nv-it-ch-press-book.6030917.html Σκληρός δίσκος: 160 GB - Serial ATA-150 https://www.msi.com/Laptop/U100/Specification Storage 120GB / 160GB SATA Νομίζω όμως ότι αναφέρεται σε τάμπλετ όχι σε λάπτοπ
christikavala20 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Καταπληκτικα !!! θα τους το στειλω και θα σας ενημερωσω για τυχον αλλα προβληματα . Ααα τωρα το ειδα οτι αναφερεται σε ταμπλετ . θα ψαξω παραπανω. Σας ευχαριστω παρα πολυ πραγματικα . Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2020 από christikavala20
TheDevilMayCare Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Εχω δυο τετοια, αρα και δυο δισκους: αν χρειαζονται την πλακετα τους και δεν μπορουν να βρουν (!) -λεμε τωρα & καμμια λαλακια -> γιατι ολες αυτες μου ακουγονται απολυτως αρκουδοδικαιολογιες!- σας τους δινω για χειρουργειο!😁 [αλλα νομιζω οτι κατι δεν παει καλα: με αυτα που σου κοπανουν..] 3 λεπτά πριν, zernex201 είπε Νομίζω όμως ότι αναφέρεται σε τάμπλετ όχι σε λάπτοπ Οχι, ολοι το ξεραμε για netbook το HT X-Press book, ενα ακομη απο τα δελτια τυπου κυκλοφοριας του 🤓 https://techblog.gr/notebook/multirama-ht-x-press-book/ 2
christikavala20 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 οκ , μπορουμε να επικοινωνησουμε καπως για να μου πεις αν τους πουλας να τους τα στειλω ? κ εγω αν και ασχετη με υπολογιστες , με τοσο που εχει προχωρησει η τεχνολογια αδυνατω να πιστεψω οτι δεν μπορουν να κανουν τιποτα και δεν θελω καν να φανταζομαι ποσα θα μου ζητησουν.
snbblp Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Αν κάνουν ανάκτηση με PC3000, όλα αυτά που σου γράψαμε μπορούσαν να τα δουν. Επίσης, είτε με PC3000 είτε με Deepspar, οι εταιρίες δίνουν δωρεάν και τα firmware modules. Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2020 από snbblp 1
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, christikavala20 είπε οκ , μπορουμε να επικοινωνησουμε καπως για να μου πεις αν τους πουλας να τους τα στειλω ? κ εγω αν και ασχετη με υπολογιστες , με τοσο που εχει προχωρησει η τεχνολογια αδυνατω να πιστεψω οτι δεν μπορουν να κανουν τιποτα και δεν θελω καν να φανταζομαι ποσα θα μου ζητησουν. Δοκίμασε πρώτα να τους πείς και να στείλεις αυτά που σου είπαμε και αν συνεχίσουν τις εξυπνάδες, ή βρες άλλους ή συνεννοείσαι μετά με τον φίλο συνφορουμίτη για αγοραπωλησίες Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2020 από Επισκέπτης
christikavala20 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Εγινε οκ . Σας ευχαριστω πολυ . Ηδη τα εχω στειλει . Θα ειμαστε σε επικοινωνια . καλο σας βραδυ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα