Τέρης Α. Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Σκεπτόματε εγώ και κάποιοι γνωστοί μου να κάνουμε ζωντανή ηχητική (μόνο) αναμετάδοση μέσω internet για κάπου 2-3 ώρες. Ο ήχος θα προέρχεται από κονσόλα ήχου και θα συνδεθεί με καρφί στη Line in σταθερού υπολογιστή. Κατά προτίμηση η πρόσβαση να γίνεται με πρόσκληση (κάποιο κωδικό). Υπάρχει κάποια τέτοια δωρεάν εφαρμογή, και αν ναι πως θα τη χρησιμοποιήσω; Υπάρχει κάποιος νομικός περιορισμός; Υ.Γ. Το ανέθεσαν σε εμένα που έχω κάποια σχέση με τη τεχνολογία. Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2020 από Τέρης Α.
Sthol Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Στις 19/3/2020 στις 8:59 ΜΜ, Τέρης Α. είπε Σκεπτόματε εγώ και κάποιοι γνωστοί μου να κάνουμε ζωντανή ηχητική (μόνο) αναμετάδοση μέσω internet για κάπου 2-3 ώρες. Ο ήχος θα προέρχεται από κονσόλα ήχου και θα συνδεθεί με καρφί στη Line in σταθερού υπολογιστή. Κατά προτίμηση η πρόσβαση να γίνεται με πρόσκληση (κάποιο κωδικό). Υπάρχει κάποια τέτοια δωρεάν εφαρμογή, και αν ναι πως θα τη χρησιμοποιήσω; Υπάρχει κάποιος νομικός περιορισμός; Υ.Γ. Το ανέθεσαν σε εμένα που έχω κάποια σχέση με τη τεχνολογία. Καλησπέρα Τέρη. Φαντάζομαι θα θες να κάνεις κάτι σαν Ραδιοφωνική εκπομπή; Εγώ Θα σου πρότεινα να ρίξεις μία ματιά στο caster.fm, θα χρειαστεί να κατεβάσεις το Mixxx όπου θα βάλει σε αυτό την είσοδο της κονσόλας. Εγώ έχω συνδέσει μία κονσόλα με τον ίδιο τρόπο που περιγράφεις αποκλειστικά για τα μικρόφωνα, και παίζω μουσική μέσω του mixxx. Βολεύει κιόλας γτ έχει την λειτουργία ducking (μόλις μιλήσει κάποιος χαμηλώνει η μουσική και ακούγεται η φωνή). Υπάρχει και το listen2myradio αλλά δεν είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένος. Τώρα για την πρόσβαση δεν θυμάμαι αν υπάρχει τρόπος να το πετυχαίνεις εξ αρχής. Πάντως μετά μπορείς να κάνεις μπαν ακροατές στα σίγουρα. Υπάρχει και το youtube. Απλά πρέπει να κάνεις μία αίτηση αν έχεις λιγότερους από 1000 συνδρομητές, και δεν ξέρω εάν παιξεις μουσική μήπως σε σταματήσει λόγω πνευματικών δικαιωμάτων. 1
Τέρης Α. Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Στις 6/4/2020 στις 5:34 ΜΜ, Sthol είπε Καλησπέρα Τέρη. Φαντάζομαι θα θες να κάνεις κάτι σαν Ραδιοφωνική εκπομπή; Εγώ Θα σου πρότεινα να ρίξεις μία ματιά στο caster.fm, θα χρειαστεί να κατεβάσεις το Mixxx όπου θα βάλει σε αυτό την είσοδο της κονσόλας. Εγώ έχω συνδέσει μία κονσόλα με τον ίδιο τρόπο που περιγράφεις αποκλειστικά για τα μικρόφωνα, και παίζω μουσική μέσω του mixxx. Βολεύει κιόλας γτ έχει την λειτουργία ducking (μόλις μιλήσει κάποιος χαμηλώνει η μουσική και ακούγεται η φωνή). Υπάρχει και το listen2myradio αλλά δεν είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένος. Τελικά χρησιμοποίησα το Mixxx με το zeno.fm με μια κάποια επιτυχία. Όπως αναφέρω και παραπάνω: Ο ήχος θα προέρχεται από κονσόλα ήχου και θα συνδεθεί με καρφί στη Line in σταθερού υπολογιστή. Όλα δηλαδή θα είναι έτοιμα. Σήμερα το δοκίμασα πάλι πριν σας γράψω για να βεβαιωθώ ότι όλα είναι ο.κ. αλλά τελίκα δεν δούλεψε τίποτα. 😳 Στις 6/4/2020 στις 5:34 ΜΜ, Sthol είπε Τώρα για την πρόσβαση δεν θυμάμαι αν υπάρχει τρόπος να το πετυχαίνεις εξ αρχής. Πάντως μετά μπορείς να κάνεις μπαν ακροατές στα σίγουρα. Μπορώ να στείλω το URL σε εκείνους που θέλω να συμμετέχουν, οπότε είμαι εντάξη. Στις 6/4/2020 στις 5:34 ΜΜ, Sthol είπε Υπάρχει και το youtube. Απλά πρέπει να κάνεις μία αίτηση αν έχεις λιγότερους από 1000 συνδρομητές, και δεν ξέρω εάν παιξεις μουσική μήπως σε σταματήσει λόγω πνευματικών δικαιωμάτων. Αυτή ήταν η πρώτη μου σκέψη, αλλά λόγω ότι είναι πολύ ελεύθερο το απέφυγα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα