Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θέλω να εγκαταστήσω το Viber στο κινητό μου,

αλλά δεν θέλω, το Viber, να κοινοποιήσει στις επαφές μου, ότι και εγώ έβαλα Viber.

Επίσης κατά την εγκατάσταση, δεν θελω να δώσω πρόσβαση στις επαφές μου. 

Αν γίνεται αυτό, μετά την εγκατάσταση, θα το χρησιμοποιώ και θα πληκτρολογώ εγώ τους αριθμούς των τηλεφώνων στους οποίους θέλω να στείλω μηνυμα.

ζητάω πολλά;

Επεξ/σία από adminaros
Δημοσ.

xaxaxaxaxax.....τι βρωμοδουλειά ετοιμάζεις?

Νομίζω δεν γίνεται (το πρώτο)...με το που συνδεθείς στο viber αμέσως σκάει το μήνυμα στους εκείνη την στιγμή on-line τουλάχιστον.

Το δεύτερο πάλι όχι (νομίζω) ....δλδ δεν δίνεις δικαίωμα στην εφαρμογή να διαβάζει ευρετήριο...αλλά έχω την εντύπωση ότι, σε νέο μήνυμα, όταν πας να αντιστοιχίσεις παραλήπτη,

θα σου ζητάει να εκχωρήσεις δικαίωμα πρόσβασης στο ευρετήριο....μέχρι εκεί, ποτέ δεν είχα πατήσει 'οχι' για να δω αν με αφήσει να συνεχίσω στην αποστολή του μηνύματος

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Σύντομη απάντηση: Όχι και Όχι..

Λιγότερο Σύντομη Απάντηση: 1ο) Εντελώς δε μπορείς να τα κλείσεις. Πάντως στην τύχει πηγαίνουν οι ειδοποιήσεις.. δε θα λάβουν όλες σου οι επαφές μήνυμα, κάποιες ελάχιστες στη τύχη

το 2ο) δε το δοκίμασα ούτε εγώ, αλλα 99% δε θα γίνεται

🙃

Δημοσ.
15 ώρες πριν, TechnoState είπε

xaxaxaxaxax.....τι βρωμοδουλειά ετοιμάζεις?

Νομίζω δεν γίνεται (το πρώτο)...με το που συνδεθείς στο viber αμέσως σκάει το μήνυμα στους εκείνη την στιγμή on-line τουλάχιστον.

...................

13 ώρες πριν, zernex201 είπε

Σύντομη απάντηση: Όχι και Όχι..

..................

🙃

αυτό φοβομουν ... αλλα ευχαριστω για τις απαντησεις σας.

Οχι δεν ετοιμαζω κατι πονηρο

Απλα επειδη εχω πολλες επαφες, και φοβαμαι οτι καποιοι/ες θα μου στελνουν μηνυματα (καλοπροαιρετα εννοώ, ... εχουμε καιρο να τα πουμε κλπ)

και μπορει να μην  εχω τον χρονο να απανταω... και αυτο θα με αγχωσει.

Και να μην γινει καμια παρεξηγηση. Αυτη τη στιγμη εχω SMS , email & Skype. Με αυτά κάνω τη δουλειά μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...