lactate Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Έχω πολύ κοντά γένια (είχα πιο μακριά. αλλά επειδή είχαν φουλ ξηροδερμία τώρα τα έχω αρκετά κοντά, κάπου 2-3 χιλιοστά). Γενικά έχω ξηροδερμία στο πρόσωπο, παίρνω απλά μια κρέμα (χωρίς κορτιζόνη) από τον δερματολόγο και μέχει σώσει. Υπάρχει κάποιος έξυπνος τρόπος η ενυδατική να φτάνει στο δέρμα κάτω από τα γένια; Γιατί μοιάζω λίγο με αι βασίλη
txcellas Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 2 ώρες πριν, lactate είπε Έχω πολύ κοντά γένια (είχα πιο μακριά. αλλά επειδή είχαν φουλ ξηροδερμία τώρα τα έχω αρκετά κοντά, κάπου 2-3 χιλιοστά). Γενικά έχω ξηροδερμία στο πρόσωπο, παίρνω απλά μια κρέμα (χωρίς κορτιζόνη) από τον δερματολόγο και μέχει σώσει. Υπάρχει κάποιος έξυπνος τρόπος η ενυδατική να φτάνει στο δέρμα κάτω από τα γένια; Γιατί μοιάζω λίγο με αι βασίλη Τυχερέ, εγω εχω πολυ λιπαρό δέρμα και πλένω το πρόσωπο συνέχεια..
Thaninho Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 2 ώρες πριν, lactate είπε Έχω πολύ κοντά γένια (είχα πιο μακριά. αλλά επειδή είχαν φουλ ξηροδερμία τώρα τα έχω αρκετά κοντά, κάπου 2-3 χιλιοστά). Γενικά έχω ξηροδερμία στο πρόσωπο, παίρνω απλά μια κρέμα (χωρίς κορτιζόνη) από τον δερματολόγο και μέχει σώσει. Υπάρχει κάποιος έξυπνος τρόπος η ενυδατική να φτάνει στο δέρμα κάτω από τα γένια; Γιατί μοιάζω λίγο με αι βασίλη Beard balms αυτό κάνουν ενυδατώνουν το δέρμα και την τριχα
mp123 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 4 ώρες πριν, lactate είπε Έχω πολύ κοντά γένια (είχα πιο μακριά. αλλά επειδή είχαν φουλ ξηροδερμία τώρα τα έχω αρκετά κοντά, κάπου 2-3 χιλιοστά). Γενικά έχω ξηροδερμία στο πρόσωπο, παίρνω απλά μια κρέμα (χωρίς κορτιζόνη) από τον δερματολόγο και μέχει σώσει. Υπάρχει κάποιος έξυπνος τρόπος η ενυδατική να φτάνει στο δέρμα κάτω από τα γένια; Γιατί μοιάζω λίγο με αι βασίλη Bebanthol η’ aquathenol.εγω την δεύτερη χρησιμοποιώ ..
narta Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Παρε 2-3 διαφορετικα λαδια (jojoba, αμυγδαλελαιο, καρυδελαιο) ενα μπουκαλακι με droper και φτιαξτο μονος σου. Αλλιως beard oil
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα