Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω πολύ κοντά γένια (είχα πιο μακριά. αλλά επειδή είχαν φουλ ξηροδερμία τώρα τα έχω αρκετά κοντά, κάπου 2-3 χιλιοστά). Γενικά έχω ξηροδερμία στο πρόσωπο, παίρνω απλά μια κρέμα (χωρίς κορτιζόνη) από τον δερματολόγο και μέχει σώσει. Υπάρχει κάποιος έξυπνος τρόπος η ενυδατική να φτάνει στο δέρμα κάτω από τα γένια; Γιατί μοιάζω λίγο με αι βασίλη :P

Δημοσ.
2 ώρες πριν, lactate είπε

Έχω πολύ κοντά γένια (είχα πιο μακριά. αλλά επειδή είχαν φουλ ξηροδερμία τώρα τα έχω αρκετά κοντά, κάπου 2-3 χιλιοστά). Γενικά έχω ξηροδερμία στο πρόσωπο, παίρνω απλά μια κρέμα (χωρίς κορτιζόνη) από τον δερματολόγο και μέχει σώσει. Υπάρχει κάποιος έξυπνος τρόπος η ενυδατική να φτάνει στο δέρμα κάτω από τα γένια; Γιατί μοιάζω λίγο με αι βασίλη :P

Τυχερέ, εγω εχω πολυ λιπαρό δέρμα και πλένω το πρόσωπο συνέχεια..

Δημοσ.
2 ώρες πριν, lactate είπε

Beard balms αυτό κάνουν ενυδατώνουν το δέρμα και την τριχα 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, lactate είπε

Bebanthol η’ aquathenol.εγω την δεύτερη χρησιμοποιώ .. 

Δημοσ.

Παρε 2-3 διαφορετικα λαδια (jojoba, αμυγδαλελαιο, καρυδελαιο) ενα μπουκαλακι με droper και φτιαξτο μονος σου. Αλλιως beard oil

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...