Hawk_K Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Όπως ανέφερα και αλλού υπάρχιε επιδότηση 250 ευρώ από voda. Έχω εγκλωβιστεί σε αυτες τις 3 επιλογές λόγω λίγων διαθέσιμων συσκευών. Γενικά έχω ένα ψυχολογικό φράγμα στα 400 ευρώ γιατί κυρίως ΔΕΝ έψαχνα για κινητό, χρειάζομαι dual sim κινητό πλέον και αναγκαστηκά πρέπει να πάρω γιατί το υπάρχον (ΝΟΚΙΑ 8 ) δεν υποστηρίζει. P30 ή και το pro αλλά ξεφεύγει σε τιμή. Αξίζει τα 150 ευρώ παραπάνω σε σχέση με το απλό; Στα συν του, κάμερα, τιμή, απόδοση επεξεργαστή. Στα μείον το χλωμό τοπίο της huawei ως προς τις αναβαθμίσεις και ότι είναι ήδη 1 έτους κινητό. Note 10 lite Στα συν το πενάκι, η μπαταρία, η οθόνη, η παρουσια audio jack και ότι τα sammy λογικά θα αναβαθμιστούν για τα επόμενα 2 χρόνια . Στα μέιον ο επεξεργαστής, το ηχείο (προσωπικά αδιάφορο) και το μέγεθος S10 lite Στα συν η οθόνη, ο 855, οι κάμερες και η πιο γρήγορη φόρτιση σε σχέση με το note10 lite. Στα μείον, η ελειψη audio jack, το μέγεθος, η τιμή. Για πείτε καμία άποψη ρε παιδία γιατί σήμερα, αύριο θα πρέπει να απαντήσω. Προσωπικά γέρνω προς το note10 lite για το κάτι το διαφορετικό. Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2020 από Hawk_K
Fulgore Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Δεν γινεται να σου πουμε κατι εμεις. Οπως πολυ σωστα ανεφερες και εσυ,το καθενα εχει τα θετικα του και τα αρνητικα του και μονο εσυ μπορεις να κρινεις τι σε ενδιαφερει περισσοτερο ή τι χρειαζεσαι περισσοτερο απο αυτα που προσφερει το καθενα. Αλλος θα σου πει p30pro λογω της καμερας,αλλος note λογω του spen,αλλος s10lite λογω του snap855. Δεν βγαινει ακρη ετσι. Για το μονο που θα σου απαντησω στην περιπτωση των p30 ειναι οτι το pro αξιζει τα παραπανω λεφτα που ζηταει απο το απλο p30.
Hawk_K Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 9 λεπτά πριν, Fulgore είπε Δεν γινεται να σου πουμε κατι εμεις. Οπως πολυ σωστα ανεφερες και εσυ,το καθενα εχει τα θετικα του και τα αρνητικα του και μονο εσυ μπορεις να κρινεις τι σε ενδιαφερει περισσοτερο ή τι χρειαζεσαι περισσοτερο απο αυτα που προσφερει το καθενα. Αλλος θα σου πει p30pro λογω της καμερας,αλλος note λογω του spen,αλλος s10lite λογω του snap855. Δεν βγαινει ακρη ετσι. Για το μονο που θα σου απαντησω στην περιπτωση των p30 ειναι οτι το pro αξιζει τα παραπανω λεφτα που ζηταει απο το απλο p30. Πιο πολύ θέλω γνώμη για κάποιο θετικό η αρνητικό στα παραπάνω την οποία δεν βλέπω εγώ. Ή τι θεωρεί και κάποιος πιο vfm. π.χ. μπορεί να μου πεις 650 ευρώ note 10 lite ούτε με σφαίρες, στα 400 όμως πάρτο χθες. Δηλαδή ίσως κάποιος κάτι έχει να πει
Fulgore Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Εαν για παραδειγμα θες την καλυτερη καμερα και ισως και την καλυτερη αυτονομια,πας στο P30pro. Εαν θες Samsung και θες το πενακι,την θυρα ακουστικων και λογικα καλυτερη software υποστηριξη(update)απο το p30pro πας στο note. Και τελος αν θες τον δυνατοτερο επεξεργαστη πας στο s10lite. Ειναι τελειως διαφορετικες οι συσκευες μεταξυ τους(κυριως επειδη στην εξισωση υπαρχει και το p30pro)που δεν μπορουμε να σου πουμε''παρε αυτο''ειδικα απο την στιγμη που δεν εχεις αναφερει καπου τι σε ενδιαφερει και εσενα περισσοτερο.Αρα δεν μπορουμε να προτεινουμε ετσι ευκολα κατι. Το vfm δεν υπαρχει στην εξισωση απο την στιγμη που οι συσκευες κοστιζουν πανω κατω τα ιδια. Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2020 από Fulgore 1
Hawk_K Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Δεν έχω πολλές σκέψεις στο τι θέλω να έχει γιατί όπως έγραψα και στην αρχή δεν ήμουν σε φάση να παω κινητό. Επίσης, τονίζω πως σε πρώτη φάση κοιτάω το απλό Ρ30. Παιχνίδια δεν παίζω συνεπώς ο καλύτερος επεξεργαστής του s10 lite δεν μου λέει πολλά. Θα ήθελα να βγάζει άνετα μία μέρα, να έχει καλή κάμερα, δεν με πειράζει αν θα είναι τέλεια, πχ βίντεο σπάνια θα τραβήξω. Όταν πάω ένα ταξιδάκι, να βγάλω μερικές καλές φωτογραφίες ρε αδερφέ. Θα ήθελα να είναι futureproof δηλαδή πάει για τουλάχιστον 2 χρόνια να κρατηθεί και να πάει και για τρίτο. Και γενικά επειδή έχω μια πολύ καλή εμπειρία χρήσης από το νόκια, θέλω να έχει ελάχιστα κολλήματα και τυχόν προβλήματα στην χρήση. Ασύρματη φόρτιση δεν με ενδιαφέρει στην παρούσα φάση, μπορεί να μην έχει και κανενα δεν το κοίταξα.
vargas Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Να ρωτήσω ρε παιδιά . Το soc του note 10 lite είναι τόσο κακο ;
Hawk_K Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, vargas είπε Να ρωτήσω ρε παιδιά . Το soc του note 10 lite είναι τόσο κακο ; Δεν πρέπει να είναι κακό, τα περισσότερα video που έχω δει κυρίως ανησυχουν τι θα κάνει μετά από 1 χρόνο που θα είναι 3 χρονών, αλλά όπως τονίζουν και οι περισσότεροι κυρίως μιλάμε και πεσμένες επιδόσεις στο gaming με την πάροδο του χρόνου. Τώρα κάτι συγκριτικά που ανοίγει ένα app ελάχιστα δέκατα πιο αργά από καλύτερα σοκετ, οκ δεν πειράζει. Εμένα με ελκέυει γιατί για 2 χρόνια θα αναβαθμίζεται, έχει audio jack και μεγάλη μπαταρία. Ήμουν ένα κλικ πριν το s10lite αλλά η έλλειψη ακουστικών με χαλάει, δεν νομίζω να πάρω ασύρματα. Βασικά δεν θέλω να δημιουργήσω αυτή την ανάγκη στον εαυτό μου γιατί ούτως ή άλλως το χρησιμοποιώ λίγο. Κυρίως το δίλημα μου είναι μεταξύ note και Ρ30, αλλά αν θεωρούμε τόσο καλό το s10 το συζητάω. Στην αρχή σκεφτόμουν να κάνω οικονομία και να πάρω α71, αλλά πρώτον δεν είναι διαθέσιμο τώρα από την voda και δεύτερον το gorila glass 3 με ξενέρωσε. Δυόμιση χρονών κινητό έχω στα χέρια μου και έχει gorilla 5. Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2020 από Hawk_K
chios Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Μια χαρά είναι το note 10 lite , έχει όλο το πακέτο και δεν λείπει τίποτα, για τον επεξεργαστή τα 3 χρόνια τα βγάζει μέχρι τότε υγεία θα πάρεις άλλο.
vargas Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Το soc του s9 plus φοραει δεν πρέπει να ναι κακο. Καλά το Α71 δεν αξίζει για κανένα λόγο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα