Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα 

Εχω το μοδεμ/ ρουτερ fritzbox 7530 το οποίο τροφοδοτικό του δίνει έξοδο 12 βολτ στα 1.5 αμπερ 

Εχω το mini ups CONCEPTUM που μου έδωσε κάποια στιγμή η cosmote το οποίο αυτό δίνει έξοδο 12 βολτ αλλά 1 αμπερ .

Θα δουλέψει , το έχει δοκιμάσει κανείς ;

Ευχαριστω 

Πολύ :)

Δημοσ.

Αν εδινε παραπανω αμπερ,θα δουλευε.

Τωρα που δινει λιγοτερα δυσκολο.

Μπορει να δουλευει δηλαδη και οταν ζοριστει να σβηνει η να υπολειτουργει.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Dantε είπε

Αν εδινε παραπανω αμπερ,θα δουλευε.

Τωρα που δινει λιγοτερα δυσκολο.

Μπορει να δουλευει δηλαδη και οταν ζοριστει να σβηνει η να υπολειτουργει.

Άρα το ξεχνάμε ...
Μήπως έχεις κάποιο να προτείνεις με τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά ;

Σε ευχαριστω πολύ 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, naeg15 είπε

Άρα το ξεχνάμε ...
Μήπως έχεις κάποιο να προτείνεις με τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά ;

Σε ευχαριστω πολύ 

Κατι συγκεκριμενο υποψη δεν εχω καθως δεν εχω ασχοληθει με τα Mini ups.

Κοιτωντας στο σκρουτζ,το πρωτο που βρηκα απο αποψη τιμης,που να σε καλυπτει ειναι αυτο

https://www.emimikos.gr/AMR-MINI-DC-UPS/?skr_prm=WyIxOGVkMDljZC01ZGU3LTQzMWUtYTRiNy00MWYyMWMyY2EyZWIiLDE1ODQ2MzMwNjU5OTEseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0

Γενικα κοιτας να δινει στα 12V πανω απο 1,5Α η αν γραφει watt,απο 18 και πανω.

Τωρα δε ξερω ομολογω εαν ταιριαζουν οι υποδοχες,οποτε πρεπει να το κοιταξεις και αυτο.

Λογικα κανουν.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Dantε είπε

Κατι συγκεκριμενο υποψη δεν εχω καθως δεν εχω ασχοληθει με τα Mini ups.

Κοιτωντας στο σκρουτζ,το πρωτο που βρηκα απο αποψη τιμης,που να σε καλυπτει ειναι αυτο

https://www.emimikos.gr/AMR-MINI-DC-UPS/?skr_prm=WyIxOGVkMDljZC01ZGU3LTQzMWUtYTRiNy00MWYyMWMyY2EyZWIiLDE1ODQ2MzMwNjU5OTEseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0

Γενικα κοιτας να δινει στα 12V πανω απο 1,5Α η αν γραφει watt,απο 18 και πανω.

Το ότι δίνει στα 12Volt 2Amp δεν θα έχει θέμα ; 
Επισης για τα watt του 7530 

αναφέρει στο site τους 

Power consumption of the FRITZ!Box

The average power consumption is 6 watts, and a maximum of 18 watts.

Σε ευχαριστω πολύ :) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα amp να ειναι παραπανω δε σε νοιαζει.

Ναι ειναι 18 watt γιατι ειναι 12V X 1,5Α=18Watt.

Εν ολιγοις μια χαρα σε καλυπτει και αν ειναι 12 volt ,2 amp.Και 3 να ηταν δηλαδη.Οτιδηποτε πανω απο 1,5 εισαι οκ.

Επεξ/σία από Dantε
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Dantε είπε

Τα amp να ειναι παραπανω δε σε νοιαζει.

Ναι ειναι 18 watt γιατι ειναι 12V X 1,5Α=18Watt.

Εν ολιγοις μια χαρα σε καλυπτει και αν ειναι 12 volt ,2 amp.Και 3 να ηταν δηλαδη.Οτιδηποτε πανω απο 1,5 εισαι οκ.

Οκ κατανοητό αν όμως περνάει τα 18watt δεν θα έχω θέμα μιας και αναφέρει maximum 18 watt ο κατασκευαστής ?

Ευχαριστω 

Επεξ/σία από naeg15
Δημοσ.

Οχι δεν εχεις θεμα.

Ποσα μπορει να δωσει λεει,το μοντεμ ζηταει οσα χρειαζεται καθε στιγμη.Το θεμα ειναι να μπορει να δωσει το μεγιστο που θα ζητησει το μοντεμ,και αφου το μοντεμ ζηταει μεχρι 18 και το mini ups που σου βαλα δινει 24 ,αρα σε καλυπτει.

Αυτο που εχεις εδινε μεχρι 12.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Dantε είπε

Οχι δεν εχεις θεμα.

Ποσα μπορει να δωσει λεει,το μοντεμ ζηταει οσα χρειαζεται καθε στιγμη.Το θεμα ειναι να μπορει να δωσει το μεγιστο που θα ζητησει το μοντεμ,και αφου το μοντεμ ζηταει μεχρι 18 και το mini ups που σου βαλα δινει 24 ,αρα σε καλυπτει.

Αυτο που εχεις εδινε μεχρι 12.

Α οκ το κατάλαβα 

Χιλια ευχαριστω 

Να είσαι καλά :) 

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Εμένα δεν μου είχαν δώσει mini ups απο τον πΟΤΕ... μαλιστα..

Τεσπα, θα σου πρότεινα να βάλεις κάποιο μικρό αλλά κανονικό ups και να συνδέσεις επάνω ολόκληρο το ρούτερ με τη μπρίζα του. Δε χρειάζεται καμιά τρομερή μάρκα. Ακόμα και ένα φθηνο turbo-x θα σου κάνει τη δουλειά και θα κρατήσει πολύ ώρα :) 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, zernex201 είπε

Εμένα δεν μου είχαν δώσει mini ups απο τον πΟΤΕ... μαλιστα..

Τεσπα, θα σου πρότεινα να βάλεις κάποιο μικρό αλλά κανονικό ups και να συνδέσεις επάνω ολόκληρο το ρούτερ με τη μπρίζα του. Δε χρειάζεται καμιά τρομερή μάρκα. Ακόμα και ένα φθηνο turbo-x θα σου κάνει τη δουλειά και θα κρατήσει πολύ ώρα :)

Εμένα μου δώσανε τότε που είχα το speedport entry 2 μολις έγινε voip η γραμμή  και τους είπα ότι έχω συναγερμό .

Μου το έδωσαν δωρεάν 

Σε όλους έδωσαν την περίοδο εκείνη αρκεί να έλεγες ότι έχεις συναγερμό .

Ναι θα το ψάξω λίγο 

Σε ευχαριστω πολύ 

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, naeg15 είπε

Εμένα μου δώσανε τότε που είχα το speedport entry 2 μολις έγινε voip η γραμμή  και τους είπα ότι έχω συναγερμό .

Μου το έδωσαν δωρεάν 

Σε όλους έδωσαν την περίοδο εκείνη αρκεί να έλεγες ότι έχεις συναγερμό .

Ναι θα το ψάξω λίγο 

Σε ευχαριστω πολύ 

Βρε και γω τους είπα ότι έχω συναγερμό και μάλιστα είχα και ISDN 2 γραμμές και της παναγιάς τα μάτια, αλλά έκαναν τους κινέζους. 

Εγώ με τα turbox είμαι γενικά αντίθετος, αλλά το ups μην τους ματιάξω έχει βγεί πολύ καλό. Αν δε κάνω λάθος πρέπει να έχω αυτό εδώ: https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/ilektrologika-ergaleia/ups/turbo-x-ups-850-va-line-interactive-ea285-lcd_2467755  και με πάει αρκετές ώρες σε διακοπή.. βέβαια όταν γίνεται διακοπή ο πάροχος δεν έχει ποτέ ρεύμα απο το καφάο αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία.

Ψάξτο γενικά , κάτι θα βρείς :) 

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, zernex201 είπε

Βρε και γω τους είπα ότι έχω συναγερμό και μάλιστα είχα και ISDN 2 γραμμές και της παναγιάς τα μάτια, αλλά έκαναν τους κινέζους. 

Εγώ με τα turbox είμαι γενικά αντίθετος, αλλά το ups μην τους ματιάξω έχει βγεί πολύ καλό. Αν δε κάνω λάθος πρέπει να έχω αυτό εδώ: https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/ilektrologika-ergaleia/ups/turbo-x-ups-850-va-line-interactive-ea285-lcd_2467755  και με πάει αρκετές ώρες σε διακοπή.. βέβαια όταν γίνεται διακοπή ο πάροχος δεν έχει ποτέ ρεύμα απο το καφάο αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία.

Ψάξτο γενικά , κάτι θα βρείς :) 

Περίεργο πάντως που δεν σου δώσανε .

Ίσως έτυχε η συγκεκριμένη περίοδο

Οκ θα το δω και αυτό που μου προτείνεις .

Σε ευχαριστω πολύ :)  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...