asat Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Καλησπέρα! Επειδή πιστεύω ότι δεν είμαι ο μόνος που τον απασχολεί, πιστεύετε ότι για μας που έχουμε ένα μικρό μαγαζί με έναν υπάλληλο, κλειστό λόγω COVID-19, με 800€ μέχρι τον Απρίλη και παράταση για όποιες οφειλές γεννηθούν κατά τη διάρκεια, συν 60% ενοικίου, συν πληρωμή του μισθού του υπαλλήλου μέχρι τις 15 Μαρτίου και να μας μείνει για να περάσουμε 45 μέρες αρκούν;;!!!. Αποθεματικά δεν υπάρχουν. Ανοίγουμε το μαγαζί κάθε πρώτη του μήνα με μηδέν μετά τις πληρωμές στην καλύτερη περίπτωση. Μετά τα χειρότερα Χριστούγεννα των τελευταίων 30 ετών και Ιαν-Φεβ (που ήταν πάντα κακοί μήνες) με άδεια ταμεία πως θα την βγάλουμε;;; Και όλα αναστέλλονται για το καλοκαίρι λες και το καλοκαίρι θα μας μείνουν να πληρώσουμε και τα σπασμένα των ημερών. Να μη μιλήσω για την ρευστότητα που θα πάρουμε από τις τράπεζες, που γελάν μόλις δουν το εκκαθαριστικό. Και όλα αυτά σε μια περίοδο εορταστική που όλοι περιμέναμε να ρεφάρουμε κάπως... Άσε την υπάλληλο που δεν θα της δώσουν ούτε δώρο Πάσχα. Παιδιά μου φαίνεται εμένα ή τα μέτρα δεν επαρκούν;
totalius Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Έχει καταλάβει κανεις αν η οικονομική ενίσχυση των 800ε θα δωθεί σε όλα τα μαγαζιά που έκλεισαν ; Είτε απασχολούσαν υπαλλήλους είτε όχι ;
phanispal Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Μισό, εγώ γιατί κατάλαβα ότι τα 800€ θα πάνε απευθείας στον υπάλληλο που έχασε τη δουλειά του επειδή έκλεισε η επιχείρηση στην οποί εργαζόταν;
gia_nnis Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, asat είπε Καλησπέρα! Επειδή πιστεύω ότι δεν είμαι ο μόνος που τον απασχολεί, πιστεύετε ότι για μας που έχουμε ένα μικρό μαγαζί με έναν υπάλληλο, κλειστό λόγω COVID-19, με 800€ μέχρι τον Απρίλη και παράταση για όποιες οφειλές γεννηθούν κατά τη διάρκεια, συν 60% ενοικίου, συν πληρωμή του μισθού του υπαλλήλου μέχρι τις 15 Μαρτίου και να μας μείνει για να περάσουμε 45 μέρες αρκούν;;!!!. Αποθεματικά δεν υπάρχουν. Ανοίγουμε το μαγαζί κάθε πρώτη του μήνα με μηδέν μετά τις πληρωμές στην καλύτερη περίπτωση. Μετά τα χειρότερα Χριστούγεννα των τελευταίων 30 ετών και Ιαν-Φεβ (που ήταν πάντα κακοί μήνες) με άδεια ταμεία πως θα την βγάλουμε;;; Και όλα αναστέλλονται για το καλοκαίρι λες και το καλοκαίρι θα μας μείνουν να πληρώσουμε και τα σπασμένα των ημερών. Να μη μιλήσω για την ρευστότητα που θα πάρουμε από τις τράπεζες, που γελάν μόλις δουν το εκκαθαριστικό. Και όλα αυτά σε μια περίοδο εορταστική που όλοι περιμέναμε να ρεφάρουμε κάπως... Άσε την υπάλληλο που δεν θα της δώσουν ούτε δώρο Πάσχα. Παιδιά μου φαίνεται εμένα ή τα μέτρα δεν επαρκούν;
basilis_k6 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 https://www.aftodioikisi.gr/ipourgeia/koronoios-pos-tha-paroyn-ta-800-eyro-oi-ergazomenoi-i-diadikasia-amp-oi-aitiseis/
DrLo Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Εδώ να πούμε ότι ότι και δημόσιοι υπάλληλοι που σταμάτησαν να δουλεύουν λόγω ανωτέρας βίας (πχ δάσκαλοι και καθηγητές) θα είναι σωστό και δικαιο ΝΑ ΜΗ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ για το διάστημα αυτό μισθούς αλλά με τον ίδιο τρόπο. 1 1
Weiss Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Θα το πάρουν τελικά και όλοι οι ε. ε. ανεξάρτητα τους καδ. Σωστά κατάλαβα?
Ihavetheanswers Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 2 λεπτά πριν, Weiss είπε Θα το πάρουν τελικά και όλοι οι ε. ε. ανεξάρτητα τους καδ. Σωστά κατάλαβα? Ναι και οι ατομικές επιχειρήσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις