mastoras007 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Καλησπέρα. Ξαφνικά έχει σταμάτησει να αναγνωρίζει τα ακουστικά ο υπολογιστής. Έχει εικονίδιο κόκκινο "Χ" και δεν μπορώ πουθενά να εντοπίσω τα ακουστικά όσο και να προσπάθησα. Κάποιες φορές μετα από κλείσιμο ρεύματος και εκκίνηση δουλεύουν κανονικά αλλά μετά την επανεκκίνηση πάλι τα ίδια.. Έχω δοκιμάσει αλα ακουστικά έχω κάνει φορμάτ τα έχω συνδέσει μπροστά αλλά πάλι τίποτα.. Κατά πάσα πιθανότητα είναι σφάλμα μητρικής. Γνωρίζει κάποιος πως και αν επισκευάζεται?
mastoras007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 7 ώρες πριν, https είπε Drivers Windows 10. ποτε α αναγνωρίζει και πότε οχι αν ηταν drivers θα το εκανε αυτο? το εχω κανει format 3 φορες και το ιδιο πρόβλημα
https Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Μάλλον πρέπει να κατεβάσεις τους επισήμους Drivers από τη σελίδα του κατασκευαστή της μητρικής σου κάρτας.
afm Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Από την στιγμή που άλλοτε δουλεύει και άλλοτε όχι τσέκαρε μήπως το πρόβλημα είναι σε κάποια από τις υποδοχές εξόδου ήχου της μητρικής σου και βραχυκυκλώνει. Τι κάρτα ήχου έχει η μητρική σου; Εμφανίζεται στην διαχείριση συσκευών; Αν η κάρτα σου είναι η realtek hd βάλε τα ακουστικά σε άλλη υποδοχή πχ mic. Θα σου ανοίξει ένα παράθυρο διαλόγου σχετικά με τι συσκευή σύνδεσες. Επίλεξε ακουστικά και δες αν δουλεύει.
Τέρης Α. Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Μια και άνοιξε ο φίλος μας το παραπάνω θέμα, θα ήθελα να αναφέρω ότι έχω ένα παρόμοιο θέμα. Σε μητρική GA-P31-S3G εγκαθιστώ τα Windows 10x64 και συνδέω τα ηχεία μου και δεν ακούγεται τίποτα. Πηγαίνω στη διαχείρηση ήχου και όλες οι συσκευές ήχου είναι εγκατεστημένες, αλλά δε φαίνεται να έχω συνδέσει κάτι. Βγάζω τα ηχεία και βάζω ακουστικά. Τίποτα. Τα δοκιμάζω στη μπροστινή θύρα. Τίποτα. Αποσυνδέω τα καλώδια του front panel και κάνω εκκίνηση. Τα συνδέω και... Τίποτα. Εγκαθιστώ τους Drivers της εταιρίας. Τίποτα. Κάνω format και βάζω Windows 7x32, κάνω τα παραπάνω. Τα ίδια. Στο τέλος βάζω μία CT4750 που είχα πρόχειρη και έπαιξε. Η on board όχι. Είναι καμμένη; Αν ναι, τότε πως εγκαθιστά αυτόματα Drivers; Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2020 από Τέρης Α.
https Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 53 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Μια και άνοιξε ο φίλος μας το παραπάνω θέμα, θα ήθελα να αναφέρω ότι έχω ένα παρόμοιο θέμα. Σε μητρική GA-P31-S3G εγκαθιστώ τα Windows 10x64 και συνδέω τα ηχεία μου και δεν ακούγεται τίποτα. Πηγαίνω στη διαχείρηση ήχου και όλες οι συσκευές ήχου είναι εγκατεστημένες, αλλά δε φαίνεται να έχω συνδέσει κάτι. Βγάζω τα ηχεία και βάζω ακουστικά. Τίποτα. Τα δοκιμάζω στη μπροστινή θύρα. Τίποτα. Αποσυνδέω τα καλώδια του front panel και κάνω εκκίνηση. Τα συνδέω και... Τίποτα. Εγκαθιστώ τους Drivers της εταιρίας. Τίποτα. Κάνω format και βάζω Windows 7x32, κάνω τα παραπάνω. Τα ίδια. Στο τέλος βάζω μία CT4750 που είχα πρόχειρη και έπαιξε. Η on board όχι. Είναι καμμένη; Αν ναι, τότε πως εγκαθιστά αυτόματα Drivers; Θα μπορούσε να είναι Καμμένο το DAC ήχου ή κάποιο άλλο κύκλωμα που δεν επηρεάζει την εγκατάσταση οδηγών. Πχ η είσοδος μικροφώνου είναι επίσης μη λειτουργική;
Τέρης Α. Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Η αλήθεια είναι ότι μόνο αυτό δε δοκίμασα. Όταν όμως συνέδεα τα ηχεία σε όλες τις θύρες δεν έκανε κάποια αντίδραση.
mastoras007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Οταν τον κάνω sutdown και τον ξανα ανοιξω δουλευει κανονικά ο ήχος οταν τον κάνω επανεκκίνηση τότε δεν δουλευει και δεν εντοπίζει καν τη συσκευη ηχου.. Θα το αφήσω οπο ειναι απλά αν κάποιος εχει ιδέα τι παιζει ας απαντήσει
sstratos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 μήπως να έκανες ενα restore to defaults το βιος ?
mastoras007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 5 ώρες πριν, sstratos είπε μήπως να έκανες ενα restore to defaults το βιος ? Θα το δοκιμάσω. Θα βγαλω και την μπαταρία της μητρικής. οσο εψαξα πάντος δεν βρηκα καποια ρυθμηση στο βιος σχετικά με ηχο
sstratos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Εχει σίγουρα για την ενεργοποίηση ή όχι της κάρτας ήχου. 2 ώρες πριν, mastoras007 είπε Θα το δοκιμάσω. Θα βγαλω και την μπαταρία της μητρικής. οσο εψαξα πάντος δεν βρηκα καποια ρυθμηση στο βιος σχετικά με ηχο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα