Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχουν τεχνικοί που αναλαμβάνουν είτε κατά περίπτωση ή με το μήνα ή και τον χρόνο την συντήρηση ιστοσελίδας wordpress και πόση περίπου είναι η αμοιβή; (μπορείτε να στείλετε και προσωπικό μήνυμα)

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Γενικά τη δουλειά του development, deployment και maintenance μπορεί να την κάνει οποιοσδήποτε από φοιτητής πληροφορικής, χομπίστας προγραμματιστής, freelancer developer.

Αν έχεις σοβαρή ιστοσελίδα, καλύερα μπές σε κάποιο site με freelancers όπου υπάρχει αξιολόγηση από χρήστες για τις υπηρεσίες τους ωστε να μη τη πατήσεις και κλαίς μελλοντικά.

Αν έχεις κάποια ιστοσελίδα, χωρίς προσωπικά δεδομένα, χωρίς κάποιο σύνθετο functionality και τα σχετικά, go on, το forum είναι μία καλή επιλογή να βρείς τον άνθρωπό σου.

Δημοσ.

Υπάρχουν πολλοί συνάδελφοι που παρέχουν  υπηρεσίες υποστήριξης, συντήρησης. Το θέμα είναι να διαλέξεις βάση της  ιστοσελίδας που διαθέτεις εξειδικευμένο  τεχνικό. Θέλω να πω ότι αν διαθέτεις μια Wordpress ιστοσελίδα καλό είναι να βρεις υποστήριξη από άνθρωπο που ασχολείται μόνο με Wordpress. Η επιλογή κάποιου που ασχολείται με λίγο από όλα έχει σαν συνέπεια να γνωρίζει λίγο από όλα. 

Δημοσ.
Στις 19/3/2020 στις 10:39 ΜΜ, mountzou είπε

Γενικά τη δουλειά του development, deployment και maintenance μπορεί να την κάνει οποιοσδήποτε από φοιτητής πληροφορικής, χομπίστας προγραμματιστής, freelancer developer.

Αν έχεις σοβαρή ιστοσελίδα, καλύερα μπές σε κάποιο site με freelancers όπου υπάρχει αξιολόγηση από χρήστες για τις υπηρεσίες τους ωστε να μη τη πατήσεις και κλαίς μελλοντικά.

Αν έχεις κάποια ιστοσελίδα, χωρίς προσωπικά δεδομένα, χωρίς κάποιο σύνθετο functionality και τα σχετικά, go on, το forum είναι μία καλή επιλογή να βρείς τον άνθρωπό σου.

Μήπως γνωρίζεις κάποιο site με Έλληνες freelancers; Θα ήθελα κι εγώ κάποιον που να έφτιαχνε ένα e shop  με word press και να υπήρχε συντήρηση στη συνέχεια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 27/3/2020 στις 11:46 ΜΜ, FishFIsh είπε

Μήπως γνωρίζεις κάποιο site με Έλληνες freelancers; Θα ήθελα κι εγώ κάποιον που να έφτιαχνε ένα e shop  με word press και να υπήρχε συντήρηση στη συνέχεια.

https://www.freelancer.gr/

Μπορώ να σε βοηθήσω και εγώ αν ενδιαφέρεσαι. Στείλε μου ΠΜ

Επεξ/σία από george1807

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...