Προς το περιεχόμενο

Windows 10 πανω σε windows 7

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορουν να περαστουν με εγκατασταση πανω σε 7 με το setup απο το στικακι ?

Σε 8αρια το εχω κανει .

Αν θελω και τα δυο λειτουργικα πρεπει να φτιαξω partition στο δισκο ? Ποσα GB θα χρειαστουν ?

Ευχαριστω .

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για το πρώτο ερώτημα, ναι, μπορείς.
Για το δεύτερο ερὠτημα, χρειάζεσαι ένα partition  με μέγεθος 30 GB τουλάχιστον, και όσο περισσότερα GB του δώσεις, τόσο καλύτερα - εξαρτάται από το πόσες και ποιες εφαρμογές θα χρησιμοποιήσεις και πόσα αρχεία θέλεις να αποθηκεύσεις. Για μια τυπική εγκατάσταση, θα πρότεινα τουλάχιστον 50 GB.

• Like 1

9 λεπτά πριν, accipio είπε

Για το πρώτο ερώτημα, ναι, μπορείς.
Για το δεύτερο ερὠτημα, χρειάζεσαι ένα partition  με μέγεθος 30 GB τουλάχιστον, και όσο περισσότερα GB του δώσεις, τόσο καλύτερα - εξαρτάται από το πόσες και ποιες εφαρμογές θα χρησιμοποιήσεις και πόσα αρχεία θέλεις να αποθηκεύσεις. Για μια τυπική εγκατάσταση, θα πρότεινα τουλάχιστον 50 GB.

Ευχαριστω

Για την 2η λυση μπορω να δημιουργησω το partition κατα την εγκατασταση των 10 που ζηταει που να τα βαλει ?

Νομίζω πως ναι, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Σε παρόμοια περίπτωση, που ήθελα να εγκαταστήσω τα 10 σε υπολογιστή με τα 7, πρώτα έφτιαξα το partition (με το AOMEI Partition Assistant Standard) και μετά έκανα την εγκατάσταση.

• Like 1

Βεβαίως, μπορείς κι από εκεί. Απλώς εγώ προτιμώ κάποιο τρίτο πρόγραμμα, όπως αυτό που ανέφερα, επειδή σου δίνει περισσότερες επιλογές και τη δυνατότητα να βλέπεις οπτικά τι ακριβώς κάνεις στο σύστημα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...