Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα. Έχω αρκετό καιρό που αγόρασα τον σκληρό δίσκο https://www.skroutz.gr/s/445498/Intenso-Memory-Case-2-5-USB-3-0-1TB.html. Από την αρχή ο υπολογιστής μου έκανε λίγη ώρα για να τον εμφανίσει αλλά ακουγόταν ήχος ότι είχε συνδεθεί. Όμως τώρα έχω ένα νέο πρόβλημα με τον δίσκο καθώς ενώ τον συνδέω, ανάβει το λαμπάκι (του σκληρού) ότι συνδέθηκε και ο υπολογιστής κάνει τον χαρακτηριστικό ήχο αλλά δεν τον εμφανίζει. Δεν έχει πρόβλημα με τους drivers και όταν προσπαθώ να τον κάνω διαμόρφωση με diskmgmt μόλις κάνω δεξί κλικ μου εμφανίζει μόνο την "βοήθεια" και" διαγραφή τόμου". Επίσης κάτι άσχετο που όμως δείχνει  ότι ο δίσκος συνδέεται αλλά δεν εμφανίζεται είναι ότι όταν τον συνδέω μου λέει ότι μπορεί να μεταφέρει πληροφορίες ταχύτερα άμα τον συνδέσω σε θύρα"super-speed usb 3.0". Τι μπορώ να κάνω για να ανοίξω τον δίσκο και να τον λειτουργήσω κανονικά;;; τσεκάρετε τα screenshot. Παρακαλώ απαντήστε μου.

capture_20200319125319.png

σκληρος δισκος.png

σκληρος δισκος 2.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απ' ότι κατάλαβα δεν έχετε αρχεία που να χρειάζεστε στο δίσκο. Αν γνωρίζετε να δημιουγείτε αφαιρούμενα μέσα με δυνατότητα εκκίνησης δοκιμάστε αυτό. Είναι δωρεάν και μου έχει φτάξει αρκετές φορές διάφορα στικάκια μου. Προσέξτε μόνο μη διαγράψετε το δίσκο συστήματος. Αν δε δουλέψει και υπάρχει εγγύηση πηγαίντε τον για αλλαγή. Αν δεν είναι εντός εγγύησης και πιάνουν τα χέρια σας ανοίχτε τον και συνδέστε τον εσωτερικά στον υπολογιστή με SATA.

Επεξ/σία από Τέρης Α.
Δημοσ.

δεν ξέρω πως να το κάνω. μήπως υπάρχει κάποιο βίντεο για να το δω και να μπορέσω να το κάνω;;;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δοκιμάσατε τη ''Διαγραφή τόμου'';

Στις 19/3/2020 στις 1:01 ΜΜ, dimos55 είπε

σκληρος δισκος.png

Αρχικά, εισάγετε ένα στικάκι άδειο (αν έχει αρχεία θα διαγραφούν, γι΄ αυτό κρατήστε αντίγραφα αν τα χρειάζεστε) ή ένα κενό CD/ DVD. Μετά πηγαίνετε στο σύνδεσμο που σας έστειλα παραπάνω και κάνετε κλικ στο ''Free download'', κάνετε κλικ πάνω στο αρχείο που λήφθηκε, πατάτε ''Next'', μετά ''I accept the agreement'' και ''Next'', πάλι ''Νext'', περιμένετε λίγο και ''Finish''. Στο νέο παράθυρο επιλέγετε ποιο μέσο θέλετε να διαμορφώσει ''CD/ DVD/ Blu-ray'' ή ''USB Flash Drive'' και πατάτε διαδοχικά ''Next'' ''Next'' ''Create'' ''Yes'' ''O.K.'' ''Finish''. Αφού τελειώσατε κάνετε ''Τερματισμό λειτουργίας'' και ανοίγετε πάλι τον υπολογιστή. Μόλις ανοίξει πριν μπει στα Windows πατάτε F12 ή όποιο ορίζει η μητρική σας (Select boot device).Αφού επιλέξετε το μέσο που διαμορφώσατε πατάτε ''Enter'' και αφού δείξει κάτι γράμματα θα εμφανίσει ένα παράθυρο στο οποίο με το ποντίκι κάνετε κλικ στο ''Χ'', μετά επιλέγετε το δίσκο που θέλετε να σβήσετε (προσοχή μη σβήσετε λάθος δίσκο γιατί θα χάσετε τα αρχεία σας για πάντα), πατάτε ''Space'' μετά ''F10'' και στο παράθυρο που θα εμφανιστεί κάνετε κλικ στο ''SKIP DISK ERASE CONFIRMATION'' τέλος ''Start'' και περιμένετε κάπου 2 ώρες. Αφού τελειώσει βγάλτε μια φωτογραφία το μήνυμα, αφαιρέστε το διαμορφωμένο μέσο που βάλατε και κάντε επανεκίνηση για να μπει στα Windows.

Επεξ/σία από Τέρης Α.
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μόλις δοκίμασα την διαγραφή τόμου και δημιούργησα έναν καινούργιο. Τέλος πάντων επιτέλους δούλεψε ο δίσκος. Ευχαριστώ πολύ.

Επεξ/σία από dimos55

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...