stamlam Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Καλημερα.θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει η δυνατοτητα να μεταφερω τους κωδικους απο τα ασυρματα δικτυα που εχω σε ενα κινητο τηλεφωνο σε ενα καινουργιο που θα αγορασω Γινεται να μετα φερω και τις σημειωσεις που εχω απο το παλιο στο καινουργιο? ευχαριστω εκ τον προτερων για την βοηθεια σας
GeorgeR1_700 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Ένας τρόπος για τις σημειώσεις είναι να τις δημοσιεύσεις στο fb σου μία μία (με copoy + paste) έχοντας την επιλογή του ποστ "μόνο εγώ ". Από την άλλη αν έχουν την δυνατότητα κοινοποίησης, ίσως υπάρχει η δυνατότητα να τις ανεβάσεις σε κάποιο cloud. Τώρα για τους κωδικούς Wi-fi βρήκα αυτό. Αλλά δεν το έψαξα και πολύ, ίσως υπάρχουν και άλλοι τρόποι... Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2020 από GeorgeR1_700
stamlam Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Στις 19/3/2020 στις 1:14 ΜΜ, GeorgeR1_700 είπε Ένας τρόπος για τις σημειώσεις είναι να τις δημοσιεύσεις στο fb σου μία μία (με copoy + paste) έχοντας την επιλογή του ποστ "μόνο εγώ ". Από την άλλη αν έχουν την δυνατότητα κοινοποίησης, ίσως υπάρχει η δυνατότητα να τις ανεβάσεις σε κάποιο cloud. Τώρα για τους κωδικούς Wi-fi βρήκα αυτό. Αλλά δεν το έψαξα και πολύ, ίσως υπάρχουν και άλλοι τρόποι... Μηπως ειναι εθκολο με απλα βηματα να μου εξηγησεις πως γινεται? κατεβαζω την εφαρμογη αυτη?και μετα τι να κανω?
GeorgeR1_700 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Συγνώμη για το μαύρο κείμενο, έχω τον browser μου σε dark mode και καμιά φορά μου κάνει αυτό το λάθος. Δεν την έχω χρησιμοποιήσει για να είμαι ειλικρινής οπότε δεν ξέρω. Όπως είπα το έψαξα λίγο και βρήκα αυτό... Επίσης για τις σημειώσεις σου αν δεν θες να μπλέκεις με fb, ιδικά αν οι σημειώσεις είναι σημαντικές (πχ κωδικοί κτλ) καλύτερα χρησιμοποίησε την εφαρμογή Google Keep. Επίσης καλύτερα θα ήταν να υποβάλεις το ερώτημά σου εδώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα