Προς το περιεχόμενο

Car-aux Bluetooth receiver

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά καλησπέρα, έχω μια απορία θέλω να αγοράσω ένα Bluetooth receiver για το αυτοκίνητο. Το αυτοκίνητο έχει υποδοχή για jack-aux απλά το ραδιόφωνο του δεν έχει Bluetooth ούτε usb. Οπότε αναζητώ κάτι ώστε να συνδέεται είτε στον αντάπτορα του τσιγάρου, είτε στο jack-aux, ώστε κυρίως με ενδιαφέρει να παίζω μουσική μέσω YouTube στο κινητό και να την περνάω στο ηχοσύστημα, και δευτερεύον θέμα αν υποστηρίζει και κλήσεις ώστε να μιλάω ακόμα καλύτερα.

Σορρυ για το σεντόνι, οποιαδήποτε γνώμη θα ήταν καλοδεχούμενη. 

Ανεβάζω ενδεικτικά εικόνα

Screenshot_20200319-124750~2.png

Επεξ/σία από Christou941
Για να ανεβάσω εικόνα στο νημα
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δουλεύουν αυτά.

Το anker στη φωτογραφία φαίνεται καλό (τουλάχιστον βγάζει πολύ καλά power banks).

Σε τι τιμή το βρίσκεις?

Υπόψιν ότι οι τιμές τους κυμαίνονται 10-20€ ευρώ (σε μένα τόσο κόστισαν κ είναι ποιοτικά/ με καλή μπαταρία).

Επεξ/σία από TechnoState
Δημοσ.

Το συγκεκριμένο στα 22,5, βρίσκω κι άλλων εταιρειών που δεν ξέρω αν κάνουν για αυτή τη δουλειά ακριβώς. Στις τιμές που μου λες μέχρι 20 ευρώ βαριά. Οπότε και εγώ σκέφτηκα μήπως καταλήξω σε αυτό εκτός αν έχει κάποιος άλλος να προτείνει κάτι καλύτερο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω δύο, το ένα είναι το παρακάτω (γύρω στα 10€ απο Ali)

...κ έχει βγεί πολύ δυνατό  2+ χρόνια τώρα (aptX HD™ κ όλα τα υπόλοιπα πρωτόκολλα- BT:v4.1,class II, SBC, Cap:160mah- στην πράξη πάνω απο 5 ώρες συνεχόμενη λειτουργία)- product code:BTI-031

'Ελάττωμα' : δεν υπήρχε με type-C τότε, αλλιώς θα το έπαιρνα έτσι

IMG_20200319_211148.jpg

IMG_20200319_211205.jpg

Επεξ/σία από TechnoState
Δημοσ.

Καλημέρα,

Εγώ έχω πάρει αυτό εδώ της BlitzWolf και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Μουσική, κλήσεις όλα οκ. Θα χρειαστείς και έναν φορτιστή τσιγάρου με usb για να μην μείνει από μπαταρία.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...