Qscope Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Προσπαθούσα να συνδεθώ στο Hotspot τoυ κινητού μου και συνειδητοποίησα ότι ο υπολογιστής μου δεν εμφανίζει τίποτα σχετικό με WIFI και άλλα δίκτυα πέρα απο το δικό μου. Εχω windows 10 , έλεγξα για τυχόν ενημερώσεις αλλά τίποτα. Υπογραμμίζω πως δεν πρόκειται για το εικονίδιο του WIFI (αυτο ξερω να το εμφανίζω) αλλά γενικότερα στις ρυθμίσεις του δικτύου ΔΕΝ υπάρχει καρτέλα WIFI όπως θα δείτε και στην εικόνα που επισυνάπτω. Μου λείπει κάποιο hardware υλικό ίσως ( κεραία δικτύου)?? Επίσης στους drivers δικτύου που κοίταξα για το LAN έχω αυτόν ''realtek pcie gbe family controller''. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
accipio Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Αν ο υπολογιστής δεν έχει ασύρματη κάρτα δικτύου, τότε δεν υπάρχει η σχετική επιλογή (wifi) στις ρυθμίσεις Δικτύου-Internet. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Qscope Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 52 λεπτά πριν, accipio είπε Αν ο υπολογιστής δεν έχει ασύρματη κάρτα δικτύου, τότε δεν υπάρχει η σχετική επιλογή (wifi) στις ρυθμίσεις Δικτύου-Internet. Συνεπώς αγοράζω adapter δικτυου? Το ρουτερ δεν εχει ενσωματωμενο wifi? Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2020 από Qscope Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
accipio Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Το ρούτερ το πιο πιθανό είναι ότι έχει wifi (εκτός αν είναι κανένα παλιό δεκαετίας και βάλε). Αν θέλεις να συνδέσεις τον υπολογιστή σου ασύρματα και δεν έχει ασύρματη κάρτα δικτύου, πρέπει να αγοράσεις μία είτε εσωτερική είτε εξωτερική (usb). Εγώ έχω μία Linksys σε μορφή usb stick που μου έχει φανεί χρήσιμη όποτε θέλω να συνδέσω ασύρματα κάποιο σταθερό υπολογιστή στο Internet και δεν βολεύει να χρησιμοποιήσω καλώδιο για ενσύρματη σύνδεση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Qscope Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 2 ώρες πριν, accipio είπε Το ρούτερ το πιο πιθανό είναι ότι έχει wifi (εκτός αν είναι κανένα παλιό δεκαετίας και βάλε). Αν θέλεις να συνδέσεις τον υπολογιστή σου ασύρματα και δεν έχει ασύρματη κάρτα δικτύου, πρέπει να αγοράσεις μία είτε εσωτερική είτε εξωτερική (usb). Εγώ έχω μία Linksys σε μορφή usb stick που μου έχει φανεί χρήσιμη όποτε θέλω να συνδέσω ασύρματα κάποιο σταθερό υπολογιστή στο Internet και δεν βολεύει να χρησιμοποιήσω καλώδιο για ενσύρματη σύνδεση. Άρα δεν είναι σίγουρα θέμα driver? Με ενημέρωσε η cosmote ότι έχω το πιο πρόσφατο router τους και δεν χρειάζεται αναβάθμιση. Θα βοηθούσε επαναφορά των drivers και μετά να τους ξανακατεβασω ? Να κάνω σε όλους τους drivers η μόνο του network? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
accipio Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Απ' ό,τι έχω καταλάβει, θέλεις να συνδέσεις στο Ίντερνετ ασύρματα σταθερό υπολογιστή που δεν έχει ασύρματη κάρτα δικτύου, σωστά; Θα χρειαστείς λοιπόν μια ασύρματη κάρτα δικτύου, εσωτερική ή εξωτερική, που θα συνδέσεις στον σταθερό αυτόν υπολογιστή. Drivers για την ασύρματη κάρτα θα βρεις από τον κατασκευαστή (ή μπορεί να βρουν αυτόματα τα Windows 10). Η Cosmote δεν έχει καμιά σχέση με αυτό, ούτε και πειράζεις-αναβαθμίζεις κάποιον άλλον driver. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα