xstreamgamer Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) ότι λέει ο τίτλος. Όταν εγκαθιστώ τα παιχνίδια στον ssd στο programe files x 86 ανοίγουν κανονικά όταν τα εγκαθιστώ από την αρχή στον hdd λόγω έλλειψης χώρου ανοίγουν στιγμιαία και μετά με πετά έξω μαυρίζοντας στιγμιαία η οθόνη.Θέλω να τα βάλω τα παιχνίδια στο hdd λόγω έλλειψης χώρου και δεν μπορώ. Παράδειγμα το assassins creed odyssey μόνο είναι 64 gbΈχει κανείς άλλος παρόμοιο πρόβλημα;Γιατί είναι κάπως κουφό τα παιχνίδια από steam origin και epic ανοίγουν κανονικά από τον hdd.Εννοείται ότι έκανα έλεγχο συμβατότητας και verify files αλλά τίποτα.Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Δοκιμάζω και το εξής:Εγκαθιστώ και το uplay στον hdd και θα ενημερώσω ώστε αν έχει και άλλος το ίδιο πρόβλημα να το λύσει Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2020 από xstreamgamer
G.TH. Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Μήπως κατέβασες το AC τώρα επειδή είναι δωρεάν; Αν ναι, έχει συγκεκριμένες ώρες ανά πλατφόρμα για την ώρα που ξεκλειδώνει.
xstreamgamer Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Παιδιά επαναφέρω το θέμα γιατί έχω απελπιστεί. Έκανα format και φρέσκια εγκατάσταση της τελευταίας έκδοσης των windows.Όταν εγκαθιστώ το uplay στον ssd όπου είναι και το λειτουργικό ανοίγει κανονικά και παίζουν όλα τα παιχνίδια.όταν το βάλω στον hdd ανοίγει μόνο το uplay αλλά τα παιχνίδια κρασάρουν στο άνοιγμα ακαριαία.Τι φάση κουφή είναι αυτήν.Είτε βάλω καινούριο παιχνίδι π.χ το ANNO1800 είτε παλιό π.χ Assasins creed II τα games ανοίγουν στιγμιαία και μετά βγάζουν μαύρη οθόνη και με πετούν έξω.Φυσικά μιλάω για νόμιμα αγορασμένα παιχνίδια και αυτό γίνεται μόνο στα παιχνίδια της ubisoft .Σε όλα τα άλλα origin epic steam τα παιχνίδια ανοίγουν κανονικά και από τον hdd.Τι στο καλό;Και το παιδεύω τόσο πολύ καθώς τα παιχνίδια της ubisoft συνήθως είναι πολλά GB και δεν έχω πού χώρο στον SSD
Nik1239 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, xstreamgamer είπε Παιδιά επαναφέρω το θέμα γιατί έχω απελπιστεί. Έκανα format και φρέσκια εγκατάσταση της τελευταίας έκδοσης των windows.Όταν εγκαθιστώ το uplay στον ssd όπου είναι και το λειτουργικό ανοίγει κανονικά και παίζουν όλα τα παιχνίδια.όταν το βάλω στον hdd ανοίγει μόνο το uplay αλλά τα παιχνίδια κρασάρουν στο άνοιγμα ακαριαία.Τι φάση κουφή είναι αυτήν.Είτε βάλω καινούριο παιχνίδι π.χ το ANNO1800 είτε παλιό π.χ Assasins creed II τα games ανοίγουν στιγμιαία και μετά βγάζουν μαύρη οθόνη και με πετούν έξω.Φυσικά μιλάω για νόμιμα αγορασμένα παιχνίδια και αυτό γίνεται μόνο στα παιχνίδια της ubisoft .Σε όλα τα άλλα origin epic steam τα παιχνίδια ανοίγουν κανονικά και από τον hdd.Τι στο καλό;Και το παιδεύω τόσο πολύ καθώς τα παιχνίδια της ubisoft συνήθως είναι πολλά GB και δεν έχω πού χώρο στον SSD Δοκίμασε μια και καλή αφού το έκανες είδη να κάνεις καθαρή εγκατάσταση και στον ssd να αφήσεις μόνο τα windows ΜΟΝΟ Φορμάτ και τον hdd εννοείτε Πήγαινε στις ρυθμίσεις και επέλεξε όλες οι εφαρμογές να μπαίνουν στον hdd έτσι ώστε όταν κατεβάσεις το uplay να μπει κατευθείαν στον hdd μαζί με τα παιχνίδια Δεν ξέρω αν θα δουλέψει αλλά δεν βλάπτει να δοκιμάσεις Κοίτα και για drivers αν κάποιος είναι παλιος Αλλά παιχνίδια που έχεις ανοίγουν κανονικά μεταφέροντας τα από ssd se hdd πχ από το steam , origin , epic ;
xstreamgamer Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Έχω κάνει καθαρή εγκατάσταση χτες τη 2004. Τοποθέτησα τον φάκελο της uplay στον hdd οπότε όλα τα games αυτόματα κατέβαιναν εκεί .Έχω κάνει αναβάθμιση ότι driver μπορεί να σκεφτεί κανείς.Όλες οι άλλες πλατφόρμες epic,steam, origin, δουλεύουν απροβλημάτιστα. Κάπου είδα ένα άρθρο ότι τα παιχνίδια της ubisoft συνεργάζονται μόνο όταν μπαίνουν στον δίσκο στον οποίο υπάρχει το λειτουργικό.Δεν ξέρω κατά πόσο είναι αυτό ο κανόνας πάντως στην δική μου περίπτωση αυτό γίνεται.Αν έχει κάποιος άλλη λύση καλός αλλιώς θα πάρω πιο μεγάλης χωρητικότητας δίσκο ssd και θα λύσω έτσι το πρόβλημα που έχω.
Nik1239 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, xstreamgamer είπε Έχω κάνει καθαρή εγκατάσταση χτες τη 2004. Τοποθέτησα τον φάκελο της uplay στον hdd οπότε όλα τα games αυτόματα κατέβαιναν εκεί .Έχω κάνει αναβάθμιση ότι driver μπορεί να σκεφτεί κανείς.Όλες οι άλλες πλατφόρμες epic,steam, origin, δουλεύουν απροβλημάτιστα. Κάπου είδα ένα άρθρο ότι τα παιχνίδια της ubisoft συνεργάζονται μόνο όταν μπαίνουν στον δίσκο στον οποίο υπάρχει το λειτουργικό.Δεν ξέρω κατά πόσο είναι αυτό ο κανόνας πάντως στην δική μου περίπτωση αυτό γίνεται.Αν έχει κάποιος άλλη λύση καλός αλλιώς θα πάρω πιο μεγάλης χωρητικότητας δίσκο ssd και θα λύσω έτσι το πρόβλημα που έχω. Δοκίμασε εγκατάσταση παιχνιδιού σε εξωτερικό δίσκο μήπως πιάσει 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα