Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν υπαρχει κατι αλλο, εαν τρεξεις το Lenovo diagnostics και σου βρισκει την 960M -επαναλαμβανω: δεν μπορει να...
χαθηκε, και "καμμενη" να ειναι πρεπει να υπαρχει!- ισως να χρειαζεσαι να βρεις την αρχικη Lenovo εγκατασταση των
Windows..! Αν δεν υπαρχει partition ανακτησης, μαθαινεις δυστυχως με δυσκολο τροπο, γιατι δεν σβυνουμε τα παντα
🤪

Δημοσ.

@TheDevilMayCare Μάλιστα! Δυστηχώς δεν έχω και πολύ επαφή με αυτά αλλά το παλεύω για την επιλυσή του. Απο εδώ και στο εξής μπορώ να κάνω κάτι ώστε να το επιλύσω ή πρέπει να μιλήσω σε τεχνικό;🙄

Ευχαριστώ  παρα πολύ για τις απαντήσεις σας και για τον χρόνο σας!

Δημοσ.

Δοκιμασε επισης να κανεις update το Βios αν δεν το εχεις κανει ακομα.Εχει επιλυθει το ιδιο προβλημα που εχεις με το update.

Δημοσ.

Έχω κι εγώ στο λάπτοπ dual graphics με intel και nvidia. Έκανα πρόσφατα φορμάτ σε 10άρια και μου τις έστησε και τις δύο αυτόματα χωρίς να χρειαστεί να κάνω κάτι. Στην διαχείριση συσκευών είχα δύο άγνωστους display adapters και όταν συνδέθηκε στο internet κατέβασε πρώτα της intel και όταν την έστησε κατέβασε και της nvidia.

Οπότε κάτι πρέπει να συμβαίνει με το λάπτοπ.

Βρήκα στο forum της lenovo το παρακάτω thread όπου ένα χρήστης έχει το ίδιο θέμα.

https://forums.lenovo.com/t5/Gaming-Laptops/nvidia-graphics-card-not-detected-on-my-y700-15isk/td-p/3480805?page=2

Λύση δε βρήκε αλλά κάπου είπε ότι το πήρε από την Κίνα και ότι κάποιο θέμα είχε στο live chat της lenovo όπου δεν αναγνωριζόταν το serial number του laptop και δεν μπορούσαν να τον βοηθήσουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...