Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσωπικά δεν θα το έπαιρνα, σε αυτά τα χρήματα αγοράζεις  λοτζιτεκ που είναι περισσότερο αξιόπιστα. Εντωμεταξύ η προσφορά φαίνεται πολύ μούφα, σιγά μην έχει αυτό 44 αρχική. Αν ψάξεις πιστεύω θα βρεις ότι είναι φουσκωμένη η τιμή.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, antbyron είπε

Προσωπικά δεν θα το έπαιρνα, σε αυτά τα χρήματα αγοράζεις  λοτζιτεκ που είναι περισσότερο αξιόπιστα. Εντωμεταξύ η προσφορά φαίνεται πολύ μούφα, σιγά μην έχει αυτό 44 αρχική. Αν ψάξεις πιστεύω θα βρεις ότι είναι φουσκωμένη η τιμή.

37 το εχει στο skroutz οποτε πιστευω ειναι worth it!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, kostaslio είπε

37 το εχει στο skroutz οποτε πιστευω ειναι worth it!

Συμφωνώ, πιστεύω ότι είναι καλή προσφορά. Εδώ και χρόνια έχω ηχεία της Genesis και δε μου έχουν εμφανίσει κάποιο πρόβλημα αν και είναι σαφώς διαφορετική κατηγορία.

Επεξ/σία από neosstoforum
  • Thanks 1
Δημοσ.

Αν σου κάνει μικρό σε μέγεθος mouse όπως το Logitech g102 να το προτιμήσεις, θα είναι καλύτερο από όλες τις απόψεις.

Αν θέλεις πιο μεγάλο mouse κοίτα το Razer DeathAdder Essential, δεν συγκρίνεται με τα mouse των 60 ευρώ όπως το g102 αλλά έχει σίγουρα ένα standard ποιότητας πολύ ανώτερο από αυτό που κοιτάς.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, elpenor είπε

Αν σου κάνει μικρό σε μέγεθος mouse όπως το Logitech g102 να το προτιμήσεις, θα είναι καλύτερο από όλες τις απόψεις.

θελω μεγαλο μεγεθος και εχω ηδη ενα genesis ποντικι απλα το συγκεκριμενο δεν μ καθισε σωστα στο χερι απο την αρχή δε με βολεψε. αυτο μου φαινεται ωραιο

• Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, elpenor είπε

Κοίτα και το SteelSeries Rival 110 Black, αν και δεν ξέρω το συγκεκριμένο μοντέλο η εταιρεία είναι κορυφή.

απλα το θεμα ειναι δε θελω να ξεφευγω απο αυτα τα χρηματα θελω κατι budget

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν το Genesis που κοιτάς είναι με PMW3330 τότε είναι καλή προσφορά, μπορείς να βρεις κάποιο review να το επαληθεύσεις; Αν έχει χειρότερο sensor δεν αξίζει.

Edit: Όντως αυτό το sensor έχει, εγώ θα το δοκίμαζα αν είχα τόσο περιορισμένο budget.

Επεξ/σία από elpenor
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν παιζεις παιχνιδια και θες καλες επιδοσεις θα σ προτεινα να δωσεις 20-30 ευρω παραπανω κ να κοιταξεις μεταξυ deathadder elite/g502 η και αλλα με καλα reviews σε παρομοια τιμη γτ εκει ολα ειναι πανω κατω ιδια κ ειναι τι σ καθεται καλα στο χερι κυριως αν εχεις μεγαλη η μικρη παλαμη/grip π χρησιμοποιεις μπλα μπλα μπλα

και το λεω επειδη το ποντικι αν οπως ειπα παιζεις games και εισαι ανταγωνιστικος ειναι οτι πιο σημαντικο και δν χρειαζεται να τσιγκουνευτεις γτ και εγω εκανα τα ιδια επαιρνα τετοια ποντικια απο eshop και οταν πηγα σε κατι καλυτερο κατλααβα την διαφορα 

Επεξ/σία από gg i carry
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, elpenor είπε

Αν το Genesis που κοιτάς είναι με PMW3330 τότε είναι καλή προσφορά, μπορείς να βρεις κάποιο review να το επαληθεύσεις; Αν έχει χειρότερο sensor δεν αξίζει.

Edit: Όντως αυτό το sensor έχει, εγώ θα το δοκίμαζα αν είχα τόσο περιορισμένο budget.

εγω εχω το crypto 500 genesis.. πιστευω θα με βολεψει καλυτερα!

1 λεπτό πριν, gg i carry είπε

Αν παιζεις παιχνιδια και θες καλες επιδοσεις θα σ προτεινα να δωσεις 20-30 ευρω παραπανω κ να κοιταξεις μεταξυ deathadder elite/g502 η και αλλα με καλα reviews σε παρομοια τιμη γτ εκει ολα ειναι πανω κατω ιδια κ ειναι τι σ καθεται καλα στο χερι κυριως αν εχεις μεγαλη η μικρη παλαμη/grip π χρησιμοποιεις μπλα μπλα μπλα

και το λεω επειδη το ποντικι αν οπως ειπα παιζεις games και εισαι ανταγωνιστικος ειναι οτι πιο σημαντικο και δν χρειαζεται να τσιγκουνευτεις γτ και εγω εκανα τα ιδια επαιρνα τετοια ποντικια απο eshop και οταν πηγα σε κατι καλυτερο κατλααβα την διαφορα 

εχεις δικιο δεν αντιλεγω αλλα δεν μ περισσεύουν 50 ευρω για ποντικι.. δυστυχώς

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@kostaslio Όσο περισσότερο το ψάχνω για τα Genesis mouse (ήξερα μόνο τα mousepad) τόσο καλύτερη άποψη αποκτώ. Thx που τα έβαλες στην αντίληψη μου, θα τα προτείνω για good value φτηνό mouse. Αν μπορείς και το αγοράσεις γράψε εντυπώσεις για το σχήμα και τους διακόπτες, ο sensor της pixart είναι εγγύηση.

Επεξ/σία από elpenor
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, elpenor είπε

@kostaslio Όσο περισσότερο το ψάχνω για τα Genesis mouse (ήξερα μόνο τα mousepad) τόσο καλύτερο άποψη αποκτώ. Thx που τα έβαλες στην αντίληψη μου, θα τα προτείνω για good value φτηνό mouse. Αν μπορείς και το αγοράσεις γράψε εντυπώσεις για το σχήμα και τους διακόπτες, ο sensor της pixart είναι εγγύηση.

κοιτα εχω και ακουστικα απο genesis και ποντικι.. και μου εχει βγει για τα χρηματα τους πολυ καλα μη λεμε χαζα! τα 7.1 που εχω ειναι παρα πολυ καλα! και τα ειχα τσημπησει και 20 ευρω απο 40 που τα ειχε το e-shop απλα δεν πιανουν ολα τα αυτια αλλιως θα ηταν τελεια!

15 λεπτά πριν, kostaslio είπε

κοιτα εχω και ακουστικα απο genesis και ποντικι.. και μου εχει βγει για τα χρηματα τους πολυ καλα μη λεμε χαζα! τα 7.1 που εχω ειναι παρα πολυ καλα! και τα ειχα τσημπησει και 20 ευρω απο 40 που τα ειχε το e-shop απλα δεν πιανουν ολα τα αυτια αλλιως θα ηταν τελεια!

το τσιμπάω και ο θεός βοηθός!! θα έχετε update!

• Like 1
Δημοσ.

UPDATE μολις το παρελαβα.. δεν με βολεψε στο χερι γτ το ηθελα μεγαλυτερο... και δευτερον τα πλαινα πληκτρα ειναι λιγο μπροστα και δεν με βοελευει για gaming γενικα.. αν κ το δοκιμασα λιγο θα δειξει!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...