Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά. Θα σας πω για αρχή το σενάριο μου . Έχω το pc μου, πάνω στο γραφείο σε απόσταση 1μ οθόνη με 2 ηχεία δίπλα της και θέλω να βάλω στα 40cm μπροστά μου πάνω στο γραφείο ένα μικρόφωνο , που να πιάνει μόνο εμένα και να μην ακούγεται ο ήχος από τα ηχεία σε μια μεσαία ένταση 30-50%. Εφαρμογή είναι discord με φίλους και να μην τους ενοχλεί ο ήχος μου και πιθανώς livestream αργότερα.

Δοκίμασα το https://www.skroutz.gr/s/13959723/Esperanza-ΕH179.html      μιας και είδα ότι είχε τρύπες μόνο από μπροστά και θεώρησα πως είναι καρδιοειδές αλλά δεν έκανε την δουλειά όπως θα ήθελα, τι περίμενα βέβαια σε αυτά τα λεφτά.

Έχει κάποιος να προτείνει κάποιο άλλο μικρόφωνο μέχρι περίπου 30 ευρώ?

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, slyverine είπε

Καλημέρα παιδιά. Θα σας πω για αρχή το σενάριο μου . Έχω το pc μου, πάνω στο γραφείο σε απόσταση 1μ οθόνη με 2 ηχεία δίπλα της και θέλω να βάλω στα 40cm μπροστά μου πάνω στο γραφείο ένα μικρόφωνο , που να πιάνει μόνο εμένα και να μην ακούγεται ο ήχος από τα ηχεία σε μια μεσαία ένταση 30-50%. Εφαρμογή είναι discord με φίλους και να μην τους ενοχλεί ο ήχος μου και πιθανώς livestream αργότερα.

Δοκίμασα το https://www.skroutz.gr/s/13959723/Esperanza-ΕH179.html      μιας και είδα ότι είχε τρύπες μόνο από μπροστά και θεώρησα πως είναι καρδιοειδές αλλά δεν έκανε την δουλειά όπως θα ήθελα, τι περίμενα βέβαια σε αυτά τα λεφτά.

Έχει κάποιος να προτείνει κάποιο άλλο μικρόφωνο μέχρι περίπου 30 ευρώ?

Δεν υπάρχει. Ούτε τα ακριβότερα υπερκατευθυντικά δεν μπορούν να το κάνουν αυτό.
Φθηνή λύση είναι δυναμικό με στενό διάγραμμα, μικρής ευαισθησίας, και με ρύθμιση gain. Αλλά και πάλι...

• Like 2
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, snbblp είπε

Δεν υπάρχει. Ούτε τα ακριβότερα υπερκατευθυντικά δεν μπορούν να το κάνουν αυτό.
Φθηνή λύση είναι δυναμικό με στενό διάγραμμα, μικρής ευαισθησίας, και με ρύθμιση gain. Αλλά και πάλι...

Μάλιστα κατάλαβα, άρα ψάχνω για δράκους. Πίστευα ότι γίνεται κάτι τέτοιο γιατί το headset μου το creative h5 tournament edition τον έκοβε αρκετά καλά  τον ήχο απο πίσω όταν το ακουμπούσα πάνω στο γραφείο , απλά ακούγομαι χαμηλά.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, slyverine είπε

Μάλιστα κατάλαβα, άρα ψάχνω για δράκους. Πίστευα ότι γίνεται κάτι τέτοιο γιατί το headset μου το creative h5 tournament edition τον έκοβε αρκετά καλά  τον ήχο απο πίσω όταν το ακουμπούσα πάνω στο γραφείο , απλά ακούγομαι χαμηλά.

Δεν το κάνει το μικρόφωνο αυτό, ο υπολογιστής το κάνει. Και είναι εύκολο, όταν γνωρίζει εκ των προτέρων το ψηφιακό περιεχόμενο του ήχου, άρα ότι διαφέρει από αυτό, είναι ξένο και αφαιρείται. Στο ζωντανό με ομιλία, είναι πολύ πιο δύσκολο και απαιτεί ακριβό εξοπλισμό.

• Like 2
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορείς να δοκιμάσεις το RTX voice της nvidia  (αν έχεις nvidia) ή το Krisp του Discord είτε βάλε ακουστικά.

Επεξ/σία από Havik

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...