Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έβαλα την λέξη παίξει σε εισαγωγικά γιατί δεν αναφέρομαι σε κάποια επένδυση ή στο να ακολουθήσει κάποιο οικονομικό μοντέλο κλπ κλπ. Τέτοιες γνώσεις δεν τις έχω και είναι δύσκολο να ενημερωθώ μεσα σε λίγες μέρες.

Προσωπικά θέλω να βάλω ένα μικρό ποσό της τάξης των 300€ και να πάρω μετοχές του ομίλου που δουλεύω και έχει πέσει αρκετά. Αν ανέβει να τα δώσω και να πάρω ένα μικρό κέρδος, αν δεν ανέβει απλά να έχω χάσει τα 300 που δεν θα μου λείψουν. Κάτι τέτοιο θα ήταν προτιμότερο να γίνει απο κάποια πλατφόρμα τύπου PLUS500 πιστεύετε? Την χρησιμοποιεί κάποιος ή έχει να προτείνει κάποια άλλη?

ΥΓ. Για να προλάβω αυτούς που την πέφτουν σε κάθε thread και το χαλάνε, όχι δεν περιμένω να πλουτίσω και να βγάλω 5Κ. Δεν με νοιάζει επίσης αν τα χάσω όλα, απο το να τα ρίξω πχ στο στοίχημα ή σε κάποια απο τις αχρείαστες αγορές που κάνω θέλω να μπω στον συγκεκριμένο χορό για τον χαβαλέ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα, εγώ θα πρότεινα την εταιρεία DEGIRO.   Ιδιαίτερα χαμηλή προμήθεια, μάλλον η χαμηλότερη της αγοράς, 

επένδυση στα περισσότερα χρηματιστήρια του κόσμου, προσφέρει ένα ευρύ φάσμα χρηματοοικονομικών προϊόντων πέρα από μετοχές,

εφαρμογή στο κινητό,

αγορά και έλάχιστών ποσοτήτων πχ αγορά ενός τεμαχίου MORGAN STANLEY,

αξιόπιστη και ασφαλής εταιρεία. 

Επεξ/σία από Snoob
Δεν επιτρέπονται τα referral links, διαβάστε τους όρους χρήσης
  • Like 1
  • 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα κ απο εμενα...λιγο αργά μπενω στη συζήτηση αλλα δεν μπορω να βρω πως κανω καταθεση για να αγορασω μετόχες στην DEGIRO...κανω καταθεση εκει που λεει Διαθεση Συν/γων; Γιατι ειχα βαλει καποια λεφτα στον λογαριασμο αλλα μου τα εμφάνιζε στο Συν. Λόγ/σμου

Δημοσ.

Πάνω πανω στην εφαρμογή εχει το πορτοφόλι σου, αν πατησεις εκει σου εμφανιζει το ευρω και αλλα νομισματα, διπλα στο ευρω εχει ενα -+ (να βαλεις ή να πάρεις) χρηματα. Πατα εκει και θα τα δεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...