me_robas Δημοσ. 13 Απριλίου 2004 Δημοσ. 13 Απριλίου 2004 Μια ερώτηση για όσους έχουν αγοράσει το cd (έχω την digi-pack έκδοση): Απο το track 4 στο 5 παρεμβάλεται ένα Instrumental κομματάκι το οποίο δεν είναι ούτε μέρος του 4 (Touck Of Red) ούτε του 5 (Like You Better Dead). Το φορητό Mp3 palyer που έχω το βάζει στο track 5 με αντίστροφο χρόνο ενώ το Hi-Fi το βάζει στο 4 κανονικά. Το έχει παρατηρήσει κανείς; PS: Και το winamp στο 4 το ενσωματώνει!!!
ViPeRMaN Δημοσ. 27 Απριλίου 2004 Δημοσ. 27 Απριλίου 2004 den to pira akoma to album opote den xero... by the way,ti leei?kalo einai?exi kamia sxesi me jester race i einai kamia moufa san ta teleytea tous?
Lucifer Δημοσ. 27 Απριλίου 2004 Δημοσ. 27 Απριλίου 2004 Από ότι έχω ακούσει είναι καλύτερο από το Reroute αλλά καμία σχέση με τα παλιά τους... Πάντως το κανονικό cd και όχι το digipac κοστίζει 11 ευρώ στο Rock City.
me_robas Δημοσ. 1 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2004 Το album είναι καλύτερο κάθε φορά που το ακούω. Έχω ξεχωρήσει τα εξης κομμάτια: 02. The Quiet Place 04. Touch Of Red 05. Like You Better Dead 10. Superhero Of The Computer Rage
ViPeRMaN Δημοσ. 4 Μαΐου 2004 Δημοσ. 4 Μαΐου 2004 Γιατί ρε c το Clayman σε χαλάει? ne file.me xalaei kai poli malista.to xiliometaniosa pou to agorasa AT THE GATES RULE!!!!!
Grinder Δημοσ. 6 Μαΐου 2004 Δημοσ. 6 Μαΐου 2004 Τωρα τι σχεση εχουν οι In Flames με At The Gates? Anyway και τα δυο group ειναι μια χαρα. Περιμενω κι εγω να ακουσω το Soundtrack To Your Escape, ελπιζω να ειναι καλο!
ViPeRMaN Δημοσ. 7 Μαΐου 2004 Δημοσ. 7 Μαΐου 2004 Ότι σχέση έχω εγώ με τον πατέρα μου... :-p kala ta les file,an den ipirxan oi theoi at the gates na bgaloun to aristourgima Slaughter of the soul bandes opos oi in flames kai oi dark tranquillity den tha ipirxan kan.... long live ATG! p.s.pote th kanoun reunion gamo tin trela mou?den ginete na pethano an den tous do live!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.