Προς το περιεχόμενο

Έγινα User από Admin στον υπολογιστή μου και δεν έχω καμία δυνατότητα πλέον . SOS

konto7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους , χρειάζομαι την βοήθεια σας

Στο Laptop μου (Xiaomi Laptop Air 13.3) Πληκτρολόγησα netplwiz στην εκτέλεση (run) και καταλάθος με έκανα από administrator απλό user.

Τωρα έχω περιορισμένες δυνατότητες και δε μπορώ να μπω στο netplwiz ή κάπου αλλού για να το ξαναλλάξω. Η εντολή net user administrator password /active:yes  στο CMD δε δουλεύει γιατί δεν μπορώ να το τρέξω σαν Admin.

Δεν υπάρχει κανένας λογαριασμός administrator πλέον σε αυτό το pc και δεν μπορώ να κάνω τίποτα , ούτε Uninstall κάποιο πρόγραμμα ούτε τίποτα.

Μπορώ να με επαναφέρω ως administrator;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Κωστας 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δοκίμασε να κάνεις άλλον  κάπως έτσι πρέπει να γίνεται

Windows + I
Λογαριασμοί
Οικογένεια & άλλοι χρήστες
Προσθήκη άλλου σε αυτόν τον υπολογιστή στην ενότητα "Άλλοι χρήστες
Περιμενε το σύστημα να φορτώσει 
Πληκτρολογήστε όνομα χρήστη, κωδικό πρόσβασης, υπενθύμιση κωδικού πρόσβασης και άλλες απαιτούμενες πληροφορίες.
κλικ στο Επόμενο 
Επιλέξτε Αλλαγή τύπου λογαριασμού
στις επιλογές επιλέξτε Διαχειριστής 
απενεργοποιησε τον προηγούμενο λογαριασμό διαχειριστή ο οποίος έχει διαγραφεί ή λείπει.
Επανεκκινησε τον υπολογιστή και συνδεσου με το νέο λογαριασμό διαχειριστή 

αν πάνε όλα καλά  ;)

Ο λογαριασμος σου ηταν local, πχ mitsos σκετο, ή ms account, πχ mitsos@hotmail?
Αν ειναι το πρωτο, μπορεις να τον κανεις admin με καποιο recovery iso που να εχει το ntpasswd, ετσι

• Like 1

Επισκέπτης

Κανε τις ενέργειες απο το command terminal του safe mode. Εκει λογικα εισαι Administrator. 

https://www.google.com/amp/s/www.winhelponline.com/blog/enable-built-in-administrator-windows-10-recovery-options-advanced/amp/

Μπορεις επισης μπορεις και ετσι

https://www.isumsoft.com/windows-10/create-administrator-account-when-cant-sign-in-windows-10.html

Καλησπέρα σε όλους και ευχαριστώ για τις απαντήσεις , 1ον δεν μου έχει την επιλογή family and others γιατί δεν είμαι admin , 2ον ναι ήταν με ms account κανονικά και έγινε user , 3ον δεν μπορώ να κάνω εγκατάσταση κανενα πρόγραμμα δεν με αφήνει γιατί δεν είμαι και καλά ο admin 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Μόλις τώρα, konto7 είπε

Καλησπέρα σε όλους και ευχαριστώ για τις απαντήσεις , 1ον δεν μου έχει την επιλογή family and others γιατί δεν είμαι admin , 2ον ναι ήταν με ms account κανονικά και έγινε user , 3ον δεν μπορώ να κάνω εγκατάσταση κανενα πρόγραμμα δεν με αφήνει γιατί δεν είμαι και καλά ο admin 

Windows 10
Go to Settings
Select “Update and Security”
Select “Recovery”
Click “Restart Now”
Select “Troubleshoot”
Select “Advanced options”
Select “Startup Settings”
Click “Restart”
After restart Enter option “5” Enable Safe Mode with Networking
You will see an administrator account. Select it and sign in. It will not ask for a password.

Open a cmd promt and enter lusrmgr add you user account to the “Administrators” group. Then reboot.

https://www.ghacks.net/2014/11/12/how-to-enable-the-hidden-windows-10-administrator-account/#comment-4346654

Επεξ/σία από htaccess

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...