πc stratos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Καλησπέρα , Μου ζητήθηκε το εξής .Υπάρχει ενα e-shop σε wordpress και θέλουν κατα την πώληση να ενημερώνεται η βάση καθως και το περιεχόμενο της σελίδας την εκάστοτε φορα Με μια γρήγρή αναζήτηση βρήκα τον τρόπο που γίνεται( με το χερι ) αλλα δεν ξέρω ποσο να το κοστολογήσω.Μπορείτε να μου πείτε ενα μέσο όρο τιμών παρακαλω;
πc stratos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Ναι 5 ώρες πριν, CMOS_Z είπε Εννοείς σύνδεση με κάποιο ERP?
dichagr Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Πολύ δύσκολο να βγάλεις κοστολόγηση έτσι χωρίς να ξέρεις τις λεπτομέρειες του Project. Τι ακριβώς πληροφορίες θα αποθηκεύει; Έχει ανοιχτά web services; Θα περνάς και προϊόντα πίσω στο e-shop ή μόνο τις παραγγελίες στο ERP; Κανονικά πρέπει να προσπαθήσεις να κάνεις έναν υπολογισμό τις ώρες που θα χρειαστείς και να χρεώσεις με αυτές το ποσό που πιστεύεις. Εφόσον φαντάζομαι ήδη γνωρίζεις να προγραμματίζεις, πρέπει να σκεφτείς πως και πόσο δουλειά θα χρειαστεί, έστω στο περίπου αν δεν έχεις αρκετή εμπειρία πάνω σε αυτό. Δεν ξέρω αν σε βοήθησα αλλά γενικά έξω στην αγορά υπάρχουν και plugin για σύνδεση με ERP οπότε ίσως μπορείς να πάρεις μια ιδέα τιμών.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα