Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα ερωτημα που το σκεφτομαι πολυ καιρο τωρα, το ποσο οντως καλες ειναι οι φωτογραφίες του p30 pro,  βραδυ με ελαχιστο φωτισμο και χωρις φλας.  Ολοι σε ολα τα site αναφερουν οτι κανει τη νυχτα μερα στις φωτογραφίες κλπ κλπ.  

Δεν το εχω δοκιμασει πότε το κινητο, θα ηθελα βεβαια καποτε να το αποκτησω για δοκιμη και μονο.  Δεν με τραβαει κατι αλλο παρα μονο αυτο που λενε για τις νυχτερινες ληψεις χωρις φλας.   

Κατοχος xiaomi mi max 2 εδω και εξι μηνες,  καπου στους τρεις μηνες πριν,  το χειμωνα,  εκει που επαιζα με τη καμερα,  ανακαλυψα τη λειτουργεια προ.   Και ΕΠΑΘΑ ΤΗ ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ! 

Σε συνθηκες οπου εγω δεν εβλεπα καν λεπτομεριες,  σε σκοτεινους χωρους με ελαχιστο φωτισμο,  η καμερα καταφερνε να αποτυπωσει λεπτομεριες σα να ηταν απογευμα.  Βεβαια με 12 mpx δε περιμενα τελεια αναλυση.  

Λεω απο μεσα τι παιζει?  Τι φαση?  Πως και δεν λενε και για τις καμερες των xiaomi καλα λογια.  

Και γιατι επιπλεον να σε βαζουν στο τριπακι να κατεβαζεις google camera για να κανεις κατι το οποιο ηδη σαν εργαλειο διαθετει το τηλέφωνο.  Η μαλλον ολα τα Xiaomi πλεον αφου και το redmi note 8 pro που εχω επιπλέον,  διαθετει τις ιδιες λειτουργιες  επισης.  Και κινητα της huawei οπως p8lite που εχω.  

Αναφερομαι αποκλειστικά στη λειτουργια:

Pro > s(seconds) =4-8δ, iso 3200. Και τριποδο βεβαια γιατι σταθερα χερια δεν υπάρχουν. 

Δηλαδη τι παραπανω κανει το p30 pro,  και εαν υπαρχει καποιος που το εχει και αυτο και ενα xiaomi,  καλυτερα ναυαρχίδα της και οχι τα μετρια που εχω εγω,  να μου πει αν οντως εχει διαφορα η εχει να κανει μονο στα χρωματα αποτυπωσης στη φωτογραφια.  Αν δηλαδή στο p30 το ασπρο φαινεται ασπρο στις βραδυνες και στα υπολοιπα ισως να κιτρινιζει. 

Υγ.  Καταλαβαίνω παντως οτι το p30 εχει το πλεονέκτημα του φακου στο f/1.6, σε αντιθεση με το mi max 2 με f/2.2 και το 8 pro με f/1.9, οπου βλεπει πιο πολυ φως.  Αλλα f/1.6 εχουν και αλλα κινητα,  αλλα μονο το p30 pro θεωρειται βασιλιας στις νυχτερινες ληψεις και μου κανει εντύπωση.  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σαν κάτοχος p30 (ούτε καν το pro) η κάμερες απίστευτες. 

Ειδικά νύχτα με σκοτάδι και σου βγάζει πεντακάθαρα. 

Ήταν ο λόγος που μόλις το έπιασα στα χέρια μου όταν βγήκε, το αγόρασα. 

Επεξ/σία από stelios18120
Δημοσ.

Αν το πας ετσι τοτε (ουτε καν το προ),  τοτε το xiaomi redmi note 8 pro τραβαει καλυτερες φωτο απο το p30.  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και το redmi note 8/8T έχει καλύτερη κάμερα από το 8 pro 😉 (Δες εδώ, το αριστερά κινητό είναι το note 8) 

Επεξ/σία από GeorgeR1_700
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ξέρω το είχα δει παλιά αυτό το βίντεο. Και σκέψου τι παπάδες θα κάνει το 8t στη λειτουργία Προ.

Επεξ/σία από redhotstef

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...