andreas1gr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, ostvarivanje είπε Ευχαριστω πολύ για την ενημέρωση. Τι συγκεκριμένο νήμα το διάβασα όλο και τώρα διαβάζω για το 14. Προτεραιότητά μου θα είναι το 14 αλλά θα εξαρτηθεί και ποθαυα έχουν διαθέσιμα στην ψηφιακή μέριμνα. Πάντως αν δω ότι δεν έχει κάτι που να αξίζει, θα πάρω λάπτοπ χωρίς να χρησιμοποιήσω το vaucher. Για «καθημερινή χρήση» (άνετο σερφαρισμα, ταινίες, μουσική), όποιο και να αγοράσεις (και με 8gb ram) δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Απλά η ουσιαστική διαφορά του 13 και 14 με την σειρά D για έναν απλό χρήστη είναι η οθόνη τους. 2Κ οθόνη που είναι σαν κόσμημα… Αρκεί να πας σε ένα κατάστημα και να τα δεις πλάι πλάι… είναι η ημέρα με την νύκτα… Εγώ είχα το D15 και το πούλησα στους 4 μήνες για να αγοράσω το matebook 14… Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2022 από andreas1gr 1
ostvarivanje Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Καλό μεσημέρι Θέλω να πιστεύω ότι θα μου φτάνουν τα 8gb, αλλά το βλέπω ότι μέχρι να το παραγγείλω θα αμφιταλαντεύομαι μεταξύ 8 και 16 από τη στιγμή που είναι κολλημένες στη μητρική και δεν επιδέχονται αναβάθμισης. Ναι την έχω παρατηρήση τη διαφορά στην οθόνη και γενικά με τραβάνε πολύ οι καλές οθόνες, γιατί έτσι κι αλλιώς όταν είσαι μπροστά στον υπολογιστή, την οθόνη κοιτάς όλη την ώρα. Εκτός από την οθόνη, παρατήρησες κάποια άλλη αξιομνημόνευτη διαφορά μεταξύ των D15 και matebook 14; 1
BigSaras Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Αμφιβάλω αν είναι ακόμα κάνεις σε αυτό το thread αλλά θα δοκιμάσω την τύχη μου. Τελευταία το d14 με περασμένα 11αρια δεν με αφήνει να κάνω huawei share με μετάδοση οθόνης του κινητού από το λαπτοπ για μεταφορά αρχείων. Μόλις πάει να συνδεθεί κάνει ρισταρτ το PC
terry308 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Καλησπέρα Καλημέρα Τις τελευταίες ημέρες δυσκολεύομαι να συνδεθώ ή συνδέομαι με πολύ αργή ταχύτητα στο wifi του σπιτιού. Μέσω του κινητού όλα πάνε ρολόι, αλλά στο laptop τα ζαμ αργά.... Δοκίμασα και κατηργησα τον wifi adapter και ξαναπεραστηκε μετά αυτόματα.... έβαλα ξανά κωδικό για το WiFi δίκτυο και σε 2.4 και σε 5ghz.... αλλά το πρόβλημα παραμένει. Να κάνω format; Επαναφορά σε προηγούμενο σημείο; Από την ημερομηνία αγοράς μέχρι σήμερα δεν έκανα ποτέ είτε επαναφορά είτε format.
Da_rudakos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 7 ώρες πριν, terry308 είπε Καλησπέρα Καλημέρα Τις τελευταίες ημέρες δυσκολεύομαι να συνδεθώ ή συνδέομαι με πολύ αργή ταχύτητα στο wifi του σπιτιού. Μέσω του κινητού όλα πάνε ρολόι, αλλά στο laptop τα ζαμ αργά.... Δοκίμασα και κατηργησα τον wifi adapter και ξαναπεραστηκε μετά αυτόματα.... έβαλα ξανά κωδικό για το WiFi δίκτυο και σε 2.4 και σε 5ghz.... αλλά το πρόβλημα παραμένει. Να κάνω format; Επαναφορά σε προηγούμενο σημείο; Από την ημερομηνία αγοράς μέχρι σήμερα δεν έκανα ποτέ είτε επαναφορά είτε format. Οι υπόλοιπες συσκευές είναι εντάξει στο δίκτυο; Δοκίμασε να αλλάξεις κανάλια στο router. Αν δεν διορθωθεί, το επόμενο βήμα είναι να αλλάξεις τον driver χειροκίνητα με κάποιο παλαιότερο (δοκιμασε αρκετούς). Αν πάλι δεν διορθωθεί επαναφορά σε προηγούμενο σημείο και αν συνεχίσει format. Προσωπικά θα πήγαινα σε format απευθείας καθώς έκανα προχτές μετά απο 2μιση χρόνια και πάει σφαίρα ξανά Βέβαια αν είναι θέμα τελευταίου driver θα στο κάνει και μετά το format. Ps. Κάνε και το router μια επανεκκίνηση και firmware update αν υπάρχει. 1
terry308 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Da_rudakos είπε Προσωπικά θα πήγαινα σε format απευθείας καθώς έκανα προχτές μετά απο 2μιση χρόνια και πάει σφαίρα ξανά Αυτή ήταν η 1η μου σκέψη.... Μάλλον εκεί θα καταλήξω και να μην αναβαθμίσω στα 11. Εκτός και εάν αλλαξω με μεγαλύτερο τον δίσκο...και γίνει μια και καλή Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2022 από terry308
Da_rudakos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, terry308 είπε Αυτή ήταν η 1η μου σκέψη.... Μάλλον εκεί θα καταλήξω και να μην αναβαθμίσω στα 11. Εκτός και εάν αλλαξω με μεγαλύτερο τον δίσκο...και γίνει μια και καλή Νόμιζα ότι έχεις 11. Για μένα πάτα update σε windows 11 και μετά επαναφορά εργοστασιακών!
terry308 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, Da_rudakos είπε Νόμιζα ότι έχεις 11. Για μένα πάτα update σε windows 11 και μετά επαναφορά εργοστασιακών! 11 ειχα και εκανα επαναφορα , γρηγορα εγινε επαναφορά , όλα καλά πλεόν , αισθητά πιο γρήγορο το συστημα και κανένα πρόβλημα με το wifi πλεον. Ευχαριστω πολυ 1
ThanosR92 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Μετά απο 2 χρόνια με το D14, μπορώ να πω ότι η μπαταριά έχει πέσει ακραία και πρέπει να είμαι σχεδόν σε μια πρίζα. Όταν το φορτίσω και το βγάλω απο την φόρτιση μου λέει ότι έχω διαθέσιμο υπόλοιπο 1 ώρα και κάτι, ενώ στις αρχές έβγαζε 6 ωρες αν θυμάμαι καλα εύκολα. Το έχει παρατηρήσει κ άλλος η έχω πρόβλημα με το laptop ; Windows 11 τρέχουν. Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2023 από ThanosR92
andreas1gr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 15 λεπτά πριν, ThanosR92 είπε Μετά απο 2 χρόνια με το D14, μπορώ να πω ότι η μπαταριά έχει πέσει ακραία και πρέπει να είμαι σχεδόν σε μια πρίζα. Όταν το φορτίσω και το βγάλω απο την φόρτιση μου λέει ότι έχω διαθέσιμο υπόλοιπο 1 ώρα και κάτι, ενώ στις αρχές έβγαζε 6 ωρες αν θυμάμαι καλα εύκολα. Το έχει παρατηρήσει κ άλλος η έχω πρόβλημα με το laptop ; Windows 11 τρέχουν. Εγώ με το matebook 14 (ryzen 4600h) μετά από 2,5 χρόνια δεν έχω παρατηρήσει κάτι ανάλογο...
ThanosR92 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, andreas1gr είπε Εγώ με το matebook 14 (ryzen 4600h) μετά από 2,5 χρόνια δεν έχω παρατηρήσει κάτι ανάλογο... Παραθέτεις αν θέλεις σε παρακαλώ τις ρυθμίσεις μπαταρίας μήπως και κάτι έχει αλλάξει;
andreas1gr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 33 λεπτά πριν, ThanosR92 είπε Παραθέτεις αν θέλεις σε παρακαλώ τις ρυθμίσεις μπαταρίας μήπως και κάτι έχει αλλάξει; Μέχρι πόσο έβαζες να φορτίζει η μπαταρία όταν το έχεις στο ρεύμα; Εγώ εδώ και κάμποσο καιρό το έριξα στο 50%...
ThanosR92 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 2 ώρες πριν, andreas1gr είπε Μέχρι πόσο έβαζες να φορτίζει η μπαταρία όταν το έχεις στο ρεύμα; Εγώ εδώ και κάμποσο καιρό το έριξα στο 50%... Εγώ το έχω από μόνο του στο 70%.
sotos291070 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 Καλησπέρα, να πω οτι δεν εχω ιδιαίτερες γνώσεις περι υπολογιστών, εχω αγοράσει ενα μεταχειρισμένο D14 ryzen 5 του 2020 και εχω την απορία εάν έχουν όλα τα D14 finger sensor,γιατι κατα την εγκατάσταση μου ζηταει να βαλω μονο PIN και στις ρυθμίσεις στις επιλογές εισόδου στο δακτυλικό αποτύπομα του windows hello μου γράφει οτι ΄¨αυτή η επιλογή δεν είναι διαθέσιμη προς το παρών¨ ευχαριστώ πολύ
andreas1gr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 5 λεπτά πριν, sotos291070 είπε Καλησπέρα, να πω οτι δεν εχω ιδιαίτερες γνώσεις περι υπολογιστών, εχω αγοράσει ενα μεταχειρισμένο D14 ryzen 5 του 2020 και εχω την απορία εάν έχουν όλα τα D14 finger sensor,γιατι κατα την εγκατάσταση μου ζηταει να βαλω μονο PIN και στις ρυθμίσεις στις επιλογές εισόδου στο δακτυλικό αποτύπομα του windows hello μου γράφει οτι ΄¨αυτή η επιλογή δεν είναι διαθέσιμη προς το παρών¨ ευχαριστώ πολύ Από όσο γνωρίζω ναι έχουν όλα… Μπες στο PC Manager και πήγαινε στην Βελτιστοποίηση και μπες στα Προγράμματα οδήγησης… Ψάξε να δεις αν υπάρχει ο οδηγός για το δακτυλικό αποτύπωμα…
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα