alexioannou Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Μου τον χάρισε φίλος. Μια χαρά δουλεύει...... Σήμερα είπα να τσεκαρω την μπαταρία. Το φορτισα και έγραφε 99% 16 λεπτά υπόλοιπος χρονος. Έχουν περάσει 45 λεπτά (γιουπι γιουπι)και τώρα γράφει 99% και......17 λεπτά υπόλοιπος χρόνος.😂😅😂😅😂😅 Κατέβασα και μια εφαρμογή παρακολούθησης μπαταρίας και λέει ακριβώς τα ίδια! Από υγεία λέει ......8% *AMD μονοπυρινος στα 2,2ghz με 4gb ram ddr3. windows 7 pro Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2020 από alexioannou
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Ή έχει αλλάξει ο τρόπος που λειτουργεί το insomnia ή θα γίνει κάποιου είδους βράβευση για τις επιδόσεις της μπαταρίας. Νιώθω περήφανος για σένα φίλε alexi Εμένα το toshiba δεν κρατάει ούτε 1.5 λεπτό εκτός ρεύματος.
alexioannou Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Τελικά κράτησε ακριβώς 1 ώρα. Αν σκεφτώ ότι μου έγραφε 16 λεπτά στην αρχή Μια χαρά........ Ίσως θέλει καλιμπραρισμα,η κάποιους κύκλους φόρτισης για να γράφει σωστά......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα