logo15 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Καλησπερα παιδια! Εβαλα πριν 20 μερες wind 50αρα. Πιανω 6200/31000 με SNR 6(upload). Τωρα το προβλημα μου. Εχω τρελες αποσυνδεσεις καθε 10 λεπτα μαξ. Πηρα τους τεχνικους δεν μου ειπαν κατι. τσεκαρα μετα λιγο τα χαρακτηριστικα απο το interface του μοντεμ. Και ειδα οτι το SNR του down παζει καθε 30 δευτερολεπτα μεταξυ 5.4 και 6.5 (σε ολες τις ενδιαμεσες τιμες)!!! Επεισης εχω απειρα fec errors μεσα στα πρωτα δεκα λεπτα (800.000+). Επειδη το μονο που μου ειπε ο τηλετεχνικος ειναι να το δω Πως θα παει γιατι εκανε restart αλλιως φερνει τεχνικο και πρεπει λεει να πληρωσω και ας μην κανει τιποτα, ΘΕΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑ!
poulinos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 11 hours ago, logo15 said: Καλησπερα παιδια! Εβαλα πριν 20 μερες wind 50αρα. Πιανω 6200/31000 με SNR 6(upload). Τωρα το προβλημα μου. Εχω τρελες αποσυνδεσεις καθε 10 λεπτα μαξ. Πηρα τους τεχνικους δεν μου ειπαν κατι. τσεκαρα μετα λιγο τα χαρακτηριστικα απο το interface του μοντεμ. Και ειδα οτι το SNR του down παζει καθε 30 δευτερολεπτα μεταξυ 5.4 και 6.5 (σε ολες τις ενδιαμεσες τιμες)!!! Επεισης εχω απειρα fec errors μεσα στα πρωτα δεκα λεπτα (800.000+). Επειδη το μονο που μου ειπε ο τηλετεχνικος ειναι να το δω Πως θα παει γιατι εκανε restart αλλιως φερνει τεχνικο και πρεπει λεει να πληρωσω και ας μην κανει τιποτα, ΘΕΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑ! για αρχη https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf 1
logo15 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, poulinos είπε για αρχη https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf Εγώ έχω κατανεμητη πολυκατοικίας. Μου το σύνδεσε ο τεχνικός της wind. Μετά ανέβηκε πάνω και κουμπωσε το μόντεμ σε ένα σπλιτερ και μετά στην πρίζα. Χτες που πήρα τηλέφωνο μου είπαν να βγάλω το σπλιτερ και να το κουμπώσω κατευθείαν στην πρίζα. Πάλι τα ίδια. Τι άλλο;
rafa1919 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 19/3/2020 στις 10:57 ΠΜ, logo15 είπε Εγώ έχω κατανεμητη πολυκατοικίας. Μου το σύνδεσε ο τεχνικός της wind. Μετά ανέβηκε πάνω και κουμπωσε το μόντεμ σε ένα σπλιτερ και μετά στην πρίζα. Χτες που πήρα τηλέφωνο μου είπαν να βγάλω το σπλιτερ και να το κουμπώσω κατευθείαν στην πρίζα. Πάλι τα ίδια. Τι άλλο; Δεν βγάζει νόημα το πρώτο που αναφέρεις. Ακολουθείς τον οδηγό συνδεσμολογίας που κοινοποίησε ο @poulinos καταργώντας κάθε ζεύγος που ενώνεται παράλληλα σε αυτό που φθάνει στην κεντρική πρίζα. Έπειτα συνδέεις εκεί το modem χωρίς splitter (αν είσαι VoIP: τηλεφωνία πάνω στο modem, δεν σου χρειάζεται το splitter) και βλέπεις τι γίνεται. Αν η κατάσταση βελτιωθεί λίγο ανέβασε screenshot με στατιστικά από το modem. Τέλος, απαίτησε (ευγενικά) να έρθει τεχνικός να μετρήσει στον κατανεμητή και στην κεντρική πρίζα του σπιτιού στην οποία θα έχεις κάνει την προεργασία που ανέφερα. Αν έχεις ίδια στατιστικά με τον κατανεμητή τότε δεν μπορείς να περιμένεις κάτι άλλο από αυτό το ζεύγος και μπορείς να τους αναφέρεις ότι θέλεις αλλαγή ζεύγους στον κατανεμητή. Αυτά τα λίγα. Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2020 από rafa1919
poulinos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 On 19/03/2020 at 10:57, logo15 said: Εγώ έχω κατανεμητη πολυκατοικίας. Μου το σύνδεσε ο τεχνικός της wind. Μετά ανέβηκε πάνω και κουμπωσε το μόντεμ σε ένα σπλιτερ και μετά στην πρίζα. Χτες που πήρα τηλέφωνο μου είπαν να βγάλω το σπλιτερ και να το κουμπώσω κατευθείαν στην πρίζα. Πάλι τα ίδια. Τι άλλο; ο τεχνικος δεν θα ασχοληθει να σου φτιαξει την καλωδιωση στο σπιτι για να μην εχεις παραλληλα.αν το εκανε αυτο σε καθε σπιτι τοτε το καθε ραντεβου δεν θα ηταν 20 λεπτα αλλα μια δυο ωρες
poulinos Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 On 21/03/2020 at 11:48, rafa1919 said: Δεν βγάζει νόημα το πρώτο που αναφέρεις. Ακολουθείς τον οδηγό συνδεσμολογίας που κοινοποίησε ο @poulinos καταργώντας κάθε ζεύγος που ενώνεται παράλληλα σε αυτό που φθάνει στην κεντρική πρίζα. Έπειτα συνδέεις εκεί το modem χωρίς splitter (αν είσαι VoIP: τηλεφωνία πάνω στο modem, δεν σου χρειάζεται το splitter) και βλέπεις τι γίνεται. Αν η κατάσταση βελτιωθεί λίγο ανέβασε screenshot με στατιστικά από το modem. Τέλος, απαίτησε (ευγενικά) να έρθει τεχνικός να μετρήσει στον κατανεμητή και στην κεντρική πρίζα του σπιτιού στην οποία θα έχεις κάνει την προεργασία που ανέφερα. Αν έχεις ίδια στατιστικά με τον κατανεμητή τότε δεν μπορείς να περιμένεις κάτι άλλο από αυτό το ζεύγος και μπορείς να τους αναφέρεις ότι θέλεις αλλαγή ζεύγους στον κατανεμητή. Αυτά τα λίγα. το πρωτο που αναφερει ειναι το κλασσικο που κανουν ολοι οι τεχνικοι.το συνδεουν με την λογικη του adsl.δηλαδη ολα παραλληλα και φευγουν.αν εχεις voip κανουν επιστροφη στο σλιττερ και παλι βεβαια εχεις παραλληλα.δεν παιζει ο τεχνικος να του φτιαξει την καλωδιωση.στην καλυτερη να μετρησει κατω να δει πχ 50 να μετρησει πανω να δει 30 και να του πει φταιει η καθετη και φωναξε ηλεκτρολογο ενω στην ουσια φταινε τα παραλληλα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα