bigtoy Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Καλησπέρα, τα Euro 4 βενζίνη, απαγορευόνται κ αυτά θεσσ/αθηνα?
paylidis Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Οχι επιτρέπονται κανονικά όλα τα βενζινοκίνητα παντού
bigtoy Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Σε περίπτωση που σε πιάσουν με euro 4 diesel Θεσσαλονίκη, γνωρίζεις τις κυρώσεις;
paylidis Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Δεν επιτρέπεται. Προ καιρού είχαν πει έως και κατάσχεση του αυτοκινήτου αλλά δε ξέρω εάν προχώρησε όντως. Το ποσό προστίμου δε ξέρω ακριβώς που βρίσκεται σήμερα σιγουρα παντως έχει 2 μήνες Παρακράτηση πινακίδες άδεια και δίπλωμα (την έπαθε γνωστός μου που πηγαινε από επαρχία στη Θεσσαλονίκη για ψώνια) μην το κανείς ή παρε βενζίνη ή euro 5 και ανώτερο diesel
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 11 ώρες πριν, bigtoy είπε Σε περίπτωση που σε πιάσουν με euro 4 diesel Θεσσαλονίκη, γνωρίζεις τις κυρώσεις; Βενζίνη ή ντίζελ έχεις τελικά; 1
ideal09 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 2 ώρες πριν, paylidis είπε Δεν επιτρέπεται. Προ καιρού είχαν πει έως και κατάσχεση του αυτοκινήτου αλλά δε ξέρω εάν προχώρησε όντως. Το ποσό προστίμου δε ξέρω ακριβώς που βρίσκεται σήμερα σιγουρα παντως έχει 2 μήνες Παρακράτηση πινακίδες άδεια και δίπλωμα (την έπαθε γνωστός μου που πηγαινε από επαρχία στη Θεσσαλονίκη για ψώνια) μην το κανείς ή παρε βενζίνη ή euro 5 και ανώτερο diesel Τον σταματήσανε για τυπικό έλεγχο, ή τον σταμάτησαν στοχευμένα; Πολύ γκαντεμιά ρε παιδί μου
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Ακόμα και η ασφάλεια μπορεί να βρει πάτημα να μην αποζημιώσει γιατι δεν θα έπρεπε να κυκλοφορεί το όχημα στην περιοχή. 1
paylidis Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, ideal09 είπε Τον σταματήσανε για τυπικό έλεγχο, ή τον σταμάτησαν στοχευμένα; Πολύ γκαντεμιά ρε παιδί μου Τυπικό έλεγχο. Στοχευμένα έχω δει μονο στην Αθήνα κοντά στον άγιο Στέφανο και στο κέντρο μικτά... και όχι δεν είναι γκαντεμιά, σε αυτόν ήταν άγνοια (που δε γίνεται δεκτή άγνοια νόμου στην Ελλάδα), στο 99% όμως είναι επιτηδευμένο το ότι κυκλοφορούν με παλιά πετρέλαια... Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2020 από paylidis
ideal09 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 6 ώρες πριν, paylidis είπε Τυπικό έλεγχο. Στοχευμένα έχω δει μονο στην Αθήνα κοντά στον άγιο Στέφανο και στο κέντρο μικτά... και όχι δεν είναι γκαντεμιά, σε αυτόν ήταν άγνοια (που δε γίνεται δεκτή άγνοια νόμου στην Ελλάδα), στο 99% όμως είναι επιτηδευμένο το ότι κυκλοφορούν με παλιά πετρέλαια... Καλά, ντροπή να χεις euro 4 και κάτω και να μην ξέρεις που επιτρέπεται να πας. Όπως αντίστοιχα γνωστός μου, είχε euro 6 diesel και δεν έμπαινε στον πράσινο δακτύλιο.
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 32 λεπτά πριν, ideal09 είπε Καλά, ντροπή να χεις euro 4 και κάτω και να μην ξέρεις που επιτρέπεται να πας. Όπως αντίστοιχα γνωστός μου, είχε euro 6 diesel και δεν έμπαινε στον πράσινο δακτύλιο. ΤΟ γράφει και η άδεια κυκλοφορίας που δεν επιτρέπεται να κυκλοφορεί
paylidis Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 3 ώρες πριν, ideal09 είπε Καλά, ντροπή να χεις euro 4 και κάτω και να μην ξέρεις που επιτρέπεται να πας. Όπως αντίστοιχα γνωστός μου, είχε euro 6 diesel και δεν έμπαινε στον πράσινο δακτύλιο. Ε μενει επαρχία δεν είχε ασχοληθεί και ιδιαίτερα με το θέμα. Άλλοι το κάνουν εσκεμμένα χρόνια και δυστυχώς μένουν στο απυρόβλητο. 2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε ΤΟ γράφει και η άδεια κυκλοφορίας που δεν επιτρέπεται να κυκλοφορεί Όταν έχει βγει επαρχία η άδεια δε γράφει κάτι για το που απαγορεύεται (για την ακρίβεια επειδή το έχω ξαναδεί να γράφεται εδώ μέσα αυτό έψαξα 2-3 πετρέλαια παλιά γνωστών και δε το έλεγε πουθενά)
Ukforthemoment Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Εγω το έχω δει να γράφει ότι λόγω τυπου κλπ δεν μπορεί να κυκλοφορεί Αθηνα κλπ.Ισως να το ξεκίνησαν απο κάποια ημερομηνία και μετά..
Joshua21 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 10 ώρες πριν, paylidis είπε Όταν έχει βγει επαρχία η άδεια δε γράφει κάτι για το που απαγορεύεται (για την ακρίβεια επειδή το έχω ξαναδεί να γράφεται εδώ μέσα αυτό έψαξα 2-3 πετρέλαια παλιά γνωστών και δε το έλεγε πουθενά) Οι παλιές άδειες έχουν σφραγίδα όπως στην παρακάτω φωτό: 1
paylidis Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 2 ώρες πριν, Joshua21 είπε Οι παλιές άδειες έχουν σφραγίδα όπως στην παρακάτω φωτό: Μάλιστα. Λογικό φαίνεται. Κι όμως αυτές που είχα δει από Β. Ελλάδα δε το είχαν και μάλιστα τα 2 ήταν επιβατικά και το 3ο επαγγελματικό βαν.
Joshua21 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Μόλις τώρα, paylidis είπε Μάλιστα. Λογικό φαίνεται. Κι όμως αυτές που είχα δει από Β. Ελλάδα δε το είχαν και μάλιστα τα 2 ήταν επιβατικά και το 3ο επαγγελματικό βαν. Ε προφανώς οι άδειες που είχες δει δεν είχαν κάποιον περιορισμό κυκλοφορίας σε Αττική και Θεσσαλονίκη, όχι τουλάχιστον την στιγμή που είχαν εκδοθεί. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα