Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν επιτρέπεται. Προ καιρού είχαν πει έως και κατάσχεση του αυτοκινήτου αλλά δε ξέρω εάν προχώρησε όντως. 
Το ποσό προστίμου δε ξέρω ακριβώς που βρίσκεται σήμερα σιγουρα παντως έχει 2 μήνες Παρακράτηση πινακίδες άδεια και δίπλωμα (την έπαθε γνωστός μου που πηγαινε από επαρχία στη Θεσσαλονίκη για ψώνια)  

μην το κανείς ή παρε βενζίνη ή euro 5 και ανώτερο diesel 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, paylidis είπε

Δεν επιτρέπεται. Προ καιρού είχαν πει έως και κατάσχεση του αυτοκινήτου αλλά δε ξέρω εάν προχώρησε όντως. 
Το ποσό προστίμου δε ξέρω ακριβώς που βρίσκεται σήμερα σιγουρα παντως έχει 2 μήνες Παρακράτηση πινακίδες άδεια και δίπλωμα (την έπαθε γνωστός μου που πηγαινε από επαρχία στη Θεσσαλονίκη για ψώνια)  

μην το κανείς ή παρε βενζίνη ή euro 5 και ανώτερο diesel 

Τον σταματήσανε για τυπικό έλεγχο, ή τον σταμάτησαν στοχευμένα; Πολύ γκαντεμιά ρε παιδί μου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, ideal09 είπε

Τον σταματήσανε για τυπικό έλεγχο, ή τον σταμάτησαν στοχευμένα; Πολύ γκαντεμιά ρε παιδί μου

Τυπικό έλεγχο.

Στοχευμένα έχω δει μονο στην Αθήνα κοντά στον άγιο Στέφανο και στο κέντρο μικτά...

και όχι δεν είναι γκαντεμιά, σε αυτόν ήταν άγνοια (που δε γίνεται δεκτή άγνοια νόμου στην Ελλάδα), στο 99% όμως είναι επιτηδευμένο το ότι κυκλοφορούν με παλιά πετρέλαια...

Επεξ/σία από paylidis
Δημοσ.
6 ώρες πριν, paylidis είπε

Τυπικό έλεγχο.

Στοχευμένα έχω δει μονο στην Αθήνα κοντά στον άγιο Στέφανο και στο κέντρο μικτά...

και όχι δεν είναι γκαντεμιά, σε αυτόν ήταν άγνοια (που δε γίνεται δεκτή άγνοια νόμου στην Ελλάδα), στο 99% όμως είναι επιτηδευμένο το ότι κυκλοφορούν με παλιά πετρέλαια...

Καλά, ντροπή να χεις euro 4 και κάτω και να μην ξέρεις που επιτρέπεται να πας. Όπως αντίστοιχα γνωστός μου, είχε euro 6 diesel και δεν έμπαινε στον πράσινο δακτύλιο.

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, ideal09 είπε

Καλά, ντροπή να χεις euro 4 και κάτω και να μην ξέρεις που επιτρέπεται να πας. Όπως αντίστοιχα γνωστός μου, είχε euro 6 diesel και δεν έμπαινε στον πράσινο δακτύλιο.

ΤΟ γράφει και η άδεια κυκλοφορίας  που  δεν επιτρέπεται να κυκλοφορεί 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, ideal09 είπε

Ε μενει επαρχία δεν είχε ασχοληθεί και ιδιαίτερα με το θέμα. Άλλοι το κάνουν εσκεμμένα χρόνια και δυστυχώς μένουν στο απυρόβλητο. 

2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

ΤΟ γράφει και η άδεια κυκλοφορίας  που  δεν επιτρέπεται να κυκλοφορεί 

Όταν έχει βγει επαρχία η άδεια δε γράφει κάτι για το που απαγορεύεται (για την ακρίβεια επειδή το έχω ξαναδεί να γράφεται εδώ μέσα αυτό έψαξα 2-3 πετρέλαια παλιά γνωστών και δε το έλεγε πουθενά)

Δημοσ.
10 ώρες πριν, paylidis είπε

Όταν έχει βγει επαρχία η άδεια δε γράφει κάτι για το που απαγορεύεται (για την ακρίβεια επειδή το έχω ξαναδεί να γράφεται εδώ μέσα αυτό έψαξα 2-3 πετρέλαια παλιά γνωστών και δε το έλεγε πουθενά)

Οι παλιές άδειες έχουν σφραγίδα όπως στην παρακάτω φωτό:

post-69-1195222539.jpg

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Joshua21 είπε

Οι παλιές άδειες έχουν σφραγίδα όπως στην παρακάτω φωτό:

post-69-1195222539.jpg

Μάλιστα. Λογικό φαίνεται. Κι όμως αυτές που είχα δει από Β. Ελλάδα δε το είχαν και μάλιστα τα 2 ήταν επιβατικά και το 3ο επαγγελματικό βαν. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, paylidis είπε

Μάλιστα. Λογικό φαίνεται. Κι όμως αυτές που είχα δει από Β. Ελλάδα δε το είχαν και μάλιστα τα 2 ήταν επιβατικά και το 3ο επαγγελματικό βαν. 

Ε προφανώς οι άδειες που είχες δει δεν είχαν κάποιον περιορισμό κυκλοφορίας σε Αττική και Θεσσαλονίκη, όχι τουλάχιστον την στιγμή που είχαν εκδοθεί.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...