Pcrider Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Παιδια καλησπερα πιστευεται τα παλαια μοντελα σε καλη κατασταση wagon r η agila εωs 2006 με 2-3χιλ για αμαξι που θελω να παρω για τιποτα ψιλοδουλειες στην πολη και μικρα ταξιδακια για κανα ψαροντουφεκο... θα κανω την δουλεια μου? η δεν αξιζει να κοιταξω 2006+ 4-5χιλ αν πουλαει κανεις ας στιλει τι δουλεια μας να κανουμε ωραια και ομορφα περιμενω τις γνωμες σας Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2020 από Pcrider
babisskg Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 12 ώρες πριν, Pcrider είπε Παιδια καλησπερα πιστευεται τα παλαια μοντελα σε καλη κατασταση wagon r η agila εωs 2006 με 2-3χιλ για αμαξι που θελω να παρω για τιποτα ψιλοδουλειες στην πολη και μικρα ταξιδακια για κανα ψαροντουφεκο... θα κανω την δουλεια μου? η δεν αξιζει να κοιταξω 2006+ 4-5χιλ αν πουλαει κανεις ας στιλει τι δουλεια μας να κανουμε ωραια και ομορφα περιμενω τις γνωμες σας Το Wagon R καλύτερα , τα Splash και Agila είναι το ίδιο ακριβώς αυτοκίνητο , όμως για εξορμήσεις υστερούν λίγο σε χώρους από το R . Φυσικά το R είναι παλαιότερο χρονολογικά και πιστεύω θα βρεθεί δύσκολα σε καλή κατάσταση , χωρίς όμως να αποκλείεται να πέφτω έξω . Την καλημέρα μου .
Pcrider Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 22 ώρες πριν, babisskg είπε Το Wagon R καλύτερα , τα Splash και Agila είναι το ίδιο ακριβώς αυτοκίνητο , όμως για εξορμήσεις υστερούν λίγο σε χώρους από το R . Φυσικά το R είναι παλαιότερο χρονολογικά και πιστεύω θα βρεθεί δύσκολα σε καλή κατάσταση , χωρίς όμως να αποκλείεται να πέφτω έξω . Την καλημέρα μου . Καλημέρα ευχαριστώ φίλε μου για την απάντηση.και εγώ τόr ψάχνω ποίο πολύ αλλά τά καλά πάνε γύρω στα 3χιλ και βάλε είναι μπόλικα για τόσο παλαιό..
babisskg Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 37 λεπτά πριν, Pcrider είπε Καλημέρα ευχαριστώ φίλε μου για την απάντηση.και εγώ τόr ψάχνω ποίο πολύ αλλά τά καλά πάνε γύρω στα 3χιλ και βάλε είναι μπόλικα για τόσο παλαιό.. Ένα πραγματικά καλό και σωστά συντηρημένο μεταχειρισμένο , νομίζω πως τρία χιλ δεν είναι άσχημα , αν πχ έχει και πρόσφατα αλλαγμένα ελαστικά , συμπληρωμένο βιβλίο κλπ . Καλή επιτυχία . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα