Προς το περιεχόμενο

Υπάρχει emulator για java games κινητών τηλεφώνων???????????

Ntinsky

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει ακούσει κανείς κάτι????

Έχω αρκετά παιχνίδια για Nokia 7250i και ψάχνω μήπως και βρω κάποιον emulator να τα δοκιμάσω πρίν τα κάνω upload στο τηλέφωνο.

Δημοσ.

Ο kgian έγραψε,

>Μπορείτε να το βρείτε πολύ πολύ εύκολα στο irc στο μέρος που είπε ο Lefteriz. Σε 3 λεπτά το είχα...

Τι μέγεθος έχει?Στείλε το με ένα mail ρε φίλε εάν δεν σου είναι κόπος να το κάνω upload κάπου και να μπορεί όποιος γουστάρει να το κατεβάσει.Έχω firewall εδώ που είμαι και δυστυχώς δεν μπορώ να έχω πρόσβαση σε irc

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Στειλε το mail σοθ για να στο στείλω και να το ποστάρεις (650κβ).. Πάντως μην μου το ζητήσει άλλος γιατί έχω 56κ και πολλή δουλειά...

Δημοσ.

γινεται να κατεβασεις τα παιχνιδια που εχει με καποιο ευκολο τροπο;

χρησιμοποιω ενα σχετικα παλιο irc client (pirch98)

το mirc εχει κατι παραπανω περα απο την εντολη get και το ονομα του αρχειου;

κατι αλλο;

Δημοσ.

DeiX, δυστυχώς ο mophun emulator λειτουργεί μόνο με παιχνίδια που είναι υπό ανάπτυξη και όχι με τελικές εκδόσεις (οι οποίες κλειδώνονται από την Synergenix), οπότε μας είναι πρακτικά άχρηστος...

Προς τους υπόλοιπους:

Έχετε καταφέρει,ρε παιδιά να δουλέψετε τον java emulator (αυτόν, τον GAMEMAGIC 1.0)??? Τον ανοίγω,αναγνωρίζει τα jar στην κάτω αριστερά στήλη, αλλά με το που επιλέγω κάποιο δεν γίνεται τίποτα...

Δημοσ.

Παιδία ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση στο συγκεκριμένο post.Έχω ένα σωρό java games για το nokia και θα ήταν αρκετά επίπονο να κάτσω να τα φορτώνω και μετά να τα δοκιμάζω

Να σαι καλα kgian, πριμένω το mail σου :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...