Προς το περιεχόμενο

Η Sony αποκαλύπτει τα τεχνικά χαρακτηριστικά του PlayStation 5

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

10 λεπτά πριν, pacahontas III milagros είπε

αν και δε συμπαθω τη μικρομαλακη το νεο PlayStation ειναι σκέτη απογοήτευση και μοιαζει με σαπακι μπροστά στο xbox 

Πιστεύεις ειλικρινά ότι το Xbox θα πέσει κάτω από τα 550;

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 331
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εγώ για άλλη μία φορά θά προτιμήσω Xbox.gamepass,Xbox live,backwards compatibility και στα παιχνίδια και στα περιφερειακά,μήν το ξεχνάμε αυτό.καλυτερες ψύξεις,πιο αθορυβο κλπ κλπ.καλα τά exclusives της Sony αλλά δεν μου αρκούν

• Like 4
  • Thanks 3

26 λεπτά πριν, sansara είπε

Το 5% αυτο ειναι που κανει πχ το witcher 3 να σερνεται σε ps4 pro και να κενταει σε xb1x  :)

Μακάρι να κεντούσε στο X αλλά δεν, διαλέγεις μεταξύ framerate vs resolution, παίζει καλυτερα ναι αλλά λογικό, η διαφορά των gpu μεταξύ PS4 pro και One X είναι αρκετά μεγαλύτερη από ότι μεταξύ PS5 και Xbox Series X.

• Like 1

3 λεπτά πριν, billeiros είπε

Greedy sony...πρέπει να φάει καμία σφαλιάρα να στρωσει

Ας φάει πρώτα καμία σφαλιάρα η Nvidia με το αόρατο rtx που μας το πουλάει χρυσάφι και βλέπουμε μετά την sony και την Ms.

• Like 5
  • Thanks 1

36 λεπτά πριν, malias4 είπε

Βαλε κ state of decay , nba2k2020 , witcher 3 , mortal combat , kingdom hearts 3 , sea of thieves που μου γεμιζουν το σκληρο κ ακομα δεν εχω προλαβει κ εγω να τα αρχισω 😆  κ ολα αυτα με λογαριασμο σαν νεος χρηστης με 1€ για 12 μηνες game pass ultimate !!! !

Απλα το uncharted , last of us , spiderman , gow κ κανα δυο ακομα που ακουμε καθημερινα κ το εχω βαρεθει 😆😆

Τα 4 από αυτά είναι multiplatform και τα άλλα 2 τα παίζεις και στον υπολογιστή. Κατά τα άλλα βαρέθηκες τις παιχνιδάρες που αναφέρεις χωρίς καν να τις έχεις αγγίξει. Ας μην μιλήσουμε και για την ποιότητα των state of decay και sea of thieves.

• Like 5
  • Sad 1

1 ώρα πριν, Chocobo είπε

Το λιγότερo περίεργο και ύποπτο μοιάζει σε μένα.

Εκτός και αν σε 7-8 μήνες οι παραπάνω κάρτες είναι της τάξης τον 200 ευρώ.

Αλλιώς κάποιος μας δουλεύει σαν καταναλωτές...

Εννοείται πως οι κάρτες της Nvidia είναι υπερτιμημένες, λόγω rtx τρομάρα τους.

• Like 1

19 λεπτά πριν, x.ristos1980 είπε

Εγώ για άλλη μία φορά θά προτιμήσω Xbox.gamepass,Xbox live,backwards compatibility και στα παιχνίδια και στα περιφερειακά,μήν το ξεχνάμε αυτό.καλυτερες ψύξεις,πιο αθορυβο κλπ κλπ.καλα τά exclusives της Sony αλλά δεν μου αρκούν

Γιατί καλέ το πολύ πολύ να πληρώνεις 69,99€ το κάθε καινούργιο παιχνίδι που θα βγαίνει στο ps5. Αυτοί κλέφτες θα γίνουν; 

Πρέπει να το υποστηρίξεις άσε τα σοσιαλιστικά 10€ευρα και game pass!

🤭

Εγω παντως η τελευταία  γενια απο κονσολες που πραγματικα ενιωθα αγωνια και ενθουσιασμο ηταν PS3/XBOX360.

Τοτε ακομα οι εταιριες πραγματικα προσπαθουσαν να προτοτυπησουν και να βγαλουν custom chips ωστε να εχουν οσο το δυνατον Καλύτερα  γραφικα και ήχο και συνολικα μοναδικη εμπειρία gaming.

Απο τοτε πόυ εβγαλαν φασον ιδια chipsets με αλλο χρωμα καλούπια  εχασαν καθε ενδιαφέρον. 

Θυμαμαι κατι GT5 κτλ στο PS3 και DoA4 στο Χ360 που τα εβλεπες και εκλαιγες για την εποχη. Τωρα ειναι ολα τα ιδια με διαφορετικα level antialiasing και AF...

Boring...

• Like 2
  • Thanks 1

2 ώρες πριν, sweetemily είπε

25 λεπτά από τα 52 για να μιλήσουν για το πώς λειτουργεί ένας SSD σε σχέση με έναν HDD... Η Sony μας μιλάει για κάτι που γνωρίζουμε εδώ και 10 χρόνια. Και μετά μας μιλάει για το πώς λειτουργεί το αυτί του ανθρώπου. Χαχαχαχα πιο βαρετό πεθαίνεις.

Ε για να ενημερώσουν τα consoleboys :P μίλαγε τόση ώρα ο "AI-generated" τυπος

4 λεπτά πριν, aris1986 είπε

Γιατί καλέ το πολύ πολύ να πληρώνεις 69,99€ το κάθε καινούργιο παιχνίδι που θα βγαίνει στο ps5. Αυτοί κλέφτες θα γίνουν; 

Πρέπει να το υποστηρίξεις άσε τα σοσιαλιστικά 10€ευρα και game pass!

🤭

69.99€; Καλό...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό που μέχρι στιγμής είναι ατού της είναι ότι η Sony έχει περισσότερες παιχνιδαρες και πιο ποιοτικά γενικώς στούντιο. Βλέπε Naughty και τη κατάφεραν με το TLOU σε γραφικά/παιχνίδι/ιστορία να δώσουν στο αρχαίο PS3 για εκείνη την εποχή. Θυμάμαι σχόλια όταν είχαν πρωτοβγεί οι "παλιές" κονσόλς με το Xbox One X να είναι στα χαρτιά πιο ισχυρό αλλά είδαμε ποιός ήταν ο νικητής της κούρσας αυτής της γενιάς. Δεν αρκεί να έχεις "turbo" για να κερδίσεις, το πόσο καλός " οδηγός " είσαι μετράει. 

Επίσης σημαντικό ρόλο θα παίξει και η τιμολόγηση 

Επεξ/σία από 7nisiotis

27 λεπτά πριν, sdragon είπε

Πιστεύεις ειλικρινά ότι το Xbox θα πέσει κάτω από τα 550;

οταν ενα κινητο με in house σαπακι exynos μου ζητά 1400 δεν εχω κανενα παραπονο να σκασω 800 για high end κονσόλα και να πω και ευχαριστώ! 

• Like 2
  • Thanks 1
  • Sad 1

1 λεπτό πριν, pacahontas III milagros είπε

οταν ενα κινητο με in house σαπακι exynos μου ζητά 1400 δεν εχω κανενα παραπονο να σκασω 800 για high end κονσόλα και να πω και ευχαριστώ! 

Το ίδιο και εγώ για ηλεκτρικές κιθάρες. 

Ο κόσμος πνίγεται σε μια κουταλιά νερό. 

Δεν σκέφτονται ότι με τα κινητά δίνουν κάθε 1,5 χρόνο μια περιουσία και τους πειράζει αυτό.

Φτηνοί στο λάδι και ακριβοί στο ξύδι σαν να λέμε.

• Like 4
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...