Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια θα ηθελα να ρωτησω η συγκεκριμενη μυτρικη υποστηριζει ολους τους amd επεξεργαστες με am4  socket? μπαινω στο σαιτ στο cpu  support και εχω μπερδευτη λιγο εκει στην λιστα που γραφει GPU Frequency εχει πολλα N/A.  χαχαχα μπορει καποιος να μου πει να καταλαβω και να μαθω δεν τα πολυ ξερω ρε μαγκες γιαυτο ρωταω για να μαθαινω. οποιος εχει την καλοσυνη ευχαριστω. παραθετω και το sait   https://www.gigabyte.com/Motherboard/B450-AORUS-PRO-rev-10/support#support-cpu

Δημοσ.

Καλησπέρα, η μητρική υποστηρίζει κανονικά όλους τους επεξεργαστές am4.

Στο gpu frequency που βλέπεις τα n/a, είναι γιατί οι επεξεργαστές αυτοί δεν έχουν ενσωματωμένα γραφικά και πρέπει να βάλεις ξεχωριστή κάρτα γραφικών.

Σε αυτούς που βλέπεις να έχει gpu frequency είναι οι λεγόμενοι apu, που είναι σετάκι ο επεξεργαστής με ενσωματωμένη κάρτα γραφικών (gpu).

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, raul7 είπε

Καλησπέρα, η μητρική υποστηρίζει κανονικά όλους τους επεξεργαστές am4.

Στο gpu frequency που βλέπεις τα n/a, είναι γιατί οι επεξεργαστές αυτοί δεν έχουν ενσωματωμένα γραφικά και πρέπει να βάλεις ξεχωριστή κάρτα γραφικών.

Σε αυτούς που βλέπεις να έχει gpu frequency είναι οι λεγόμενοι apu, που είναι σετάκι ο επεξεργαστής με ενσωματωμένη κάρτα γραφικών (gpu).

φιλαρακι  1000 ευχαριστω πολυ φιλε μου οσο ζεις μαθαινεις καταλαβααα μα λεω και εγω ρε γαμοτο κατι δεν παει καλα.(ντουβαρι) χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα. να εισαι καλα αδερφε και προσοχη στον κορονοιο.................................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...