djuan1988 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Εσύ είσαι στην ίδια κατάσταση με έμενα. Υπολόγισε 10-12 εργάσιμες στην καλύτερη. (για τον κουλούρι μιλάω). Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2020 από djuan1988
karaLRS Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Στις 18/3/2020 στις 5:54 ΜΜ, MessatsuRoku είπε Λιγο τα ΕΛΤΑ που ειναι μπαχαλο, λιγο ο κορωνοιος, λιγο το αμαζον που στελνει με οτι εταιρειες νανε... Ειναι κανεις αλλος που βλεπεις μεγαλες καθυστερησεις για δεματα που περιμενει? Παραγγελίες 4/3 ήρθαν στις 18/3 με priority direct Singapore post 7/3 ήρθε στις 19/3 από aliexpress. Νομίζω καλά είναι
Moderators matrixxx Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 2 πακετακια, θηκες για κινητο, απο 2 διαφορετικους πωλητες, απο aliexpress, global shipping, απο αρχες Ιανουαριου, εφυγαν μετα απο 2 ημερες: ακομα αφαντα.
djuan1988 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Τελικά το δέμα του Amazon, αποστολή με DHL στις 11 Μαρτίου 2020 δε φάνηκε ποτέ. Μου επέστρεψαν βέβαια τα χρήματά μου, αλλά έχασα 3 εβδομάδες με τις βλακείες τους και τις απίστευτες δικαιολογίες τους. 1
stelios18120 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Με DHL και δεν φάνηκε; Τι λέει το tracking?
djuan1988 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Τίποτα! Τα έχω γράψει αναλυτικά παραπάνω (δεν είναι με dhl express). 550 ευρώ παραγγελία και δε μου έδινε τη δυνατότητα να βάλω express μεταφορικά.
papoys1 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Εμένα πάντως ήρθαν μερικά παλιά. Καινούργια ταχυδρόμος.Πολύ καλή και ευγενική κυρία.Την είδα δύο μέρες συνέχεια στη γειτονιά ενώ τον παλιό μαύρα μάτια κάναμε να τον δούμε.Μέχρι και δέμα μεγάλο μου έφερε σπίτι χτές χτύπησε κουδούνι και κατέβηκα,Πολύ ευγενική. Δεν ξέρω αν γνωρίζει κανείς κάποια Υπηρεσία των ΕΛΤΑ να τους στείλω τα μπράβο μου για τη συγκεκριμένη.
Γιώργος Μετεντζίδης Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Mια κάσα από λαϊκής Μου έσκασαν δέματα μαζεμένα συγκεντρωμένα 5 μηνών Τα κρατούσαν τα μάζευαν τα ΕΛΤΑ δεν κάνουν τακτικές παραδόσεις ακόμη και τωρα Και λόγο καθυστερήσεων έμπαινα σε διαδικασία dispute για refound
Runner25 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 επιστολη απο γερμανια εσταλη στις 8 του μηνος και ακομη δεν εχε παραδοθει στα χερια μου βαρεθηκα καθε μερα να ψαχνω μπας και ηρθε
Castiel Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Προσωπικά έστειλα 29 Μαίου δέμα (συστημενο) σε Αγγλία και ακόμα δεν έχει παραδοθεί. Είναι και πώληση μέσω ebay, και ήδη ο αγοραστής σκέφτεται να ζητήσει refund. Για την ακρίβεια, παρέδωσα το πακέτο 29 Μαιου, κι έφυγε από Αθήνα για Αγγλία στις 11 Ιουνίου και ακόμα δεν έχω ενημέρωση στο tracking από τότε. Απαράδεκτοι
papageorge007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Έκανα δύο παραγγελίες από eBay στις 9 Μαΐου, από διαφορετικούς πωλητές, από Κίνα. Το ένα δέμα έφτασε πριν από μία εβδομάδα (το παρέλαβα στις 25 Ιουνίου), αλλά το άλλο είναι άφαντο και το tracking έχει να ενημερωθεί από τις 16 Μαϊου και η τελευταία ενημέρωση λέει ότι είναι σε κάποιο αεροδρόμιο της Αγγλίας. Επικοινώνησα με τον πωλητή και μου είπε να περιμένω ακόμα 2 εβδομάδες κι αν δεν το παραλάβω θα μου κάνει refund... Πιο πολύ με ανησυχεί που δεν ενημερώθηκε η κατάσταση του tracking για τόσο καιρό. Τι λέτε να φταίει; Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2020 από papageorge007
tuxpower Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλημέρα. Έχω κάνει μια παραγγελία από Γαλλία στάλθηκε με colissimo και τελευταία ενημέρωση είναι στις 3 Ιουλίου από τα ΕΛΤΑ. τσεκάροντας και το tracking number από colissimo αυτοί έχουν τελευταία ενημέρωση 6 Ιουλίου και αναφέρουν ότι έχει φύγει από Γαλλία. εχει κανένας παρόμοια εμπειρία; Υπομονή κάνα μήνα ακόμα...; Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2020 από tuxpower
Dimitris_DK Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 On 27/07/2020 at 13:17, tuxpower said: Καλημέρα. Έχω κάνει μια παραγγελία από Γαλλία στάλθηκε με colissimo και τελευταία ενημέρωση είναι στις 3 Ιουλίου από τα ΕΛΤΑ. τσεκάροντας και το tracking number από colissimo αυτοί έχουν τελευταία ενημέρωση 6 Ιουλίου και αναφέρουν ότι έχει φύγει από Γαλλία. εχει κανένας παρόμοια εμπειρία; Υπομονή κάνα μήνα ακόμα...; Μια απο τα ιδια. 22/6 εφυγε εμενα, ακομα αγνοειται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα