MessatsuRoku Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Λιγο τα ΕΛΤΑ που ειναι μπαχαλο, λιγο ο κορωνοιος, λιγο το αμαζον που στελνει με οτι εταιρειες νανε... Ειναι κανεις αλλος που βλεπεις μεγαλες καθυστερησεις για δεματα που περιμενει? 2 1 1
RVgtr Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 15 λεπτά πριν, MessatsuRoku είπε Λιγο τα ΕΛΤΑ που ειναι μπαχαλο, λιγο ο κορωνοιος, λιγο το αμαζον που στελνει με οτι εταιρειες νανε... Ειναι κανεις αλλος που βλεπεις μεγαλες καθυστερησεις για δεματα που περιμενει? Τωρα είμαστε στο next level, έρχεται το δεμα αλλα ποιος παει να το παραλάβει 😄 3
HamerZ Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Από Aliexpress, Bangood και ebay 2 μήνες πλέον και δεν φτάσαν σπίτι ακόμη ή έστω χαρτάκι να πάω να τα πάρω από τα ελτα 1
stelios18120 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Παίρνεις το δέμα με μάσκα και γάντια. Το αφήνεις στον ήλιο 2 μέρες. Το περνάς με 200 απολυμαντικα. Το αφήνεις άλλες 2 μέρες για σιγουριά Το ανοίγεις λες και ανοιγεις βόμβα με στολή, πλένεις χέρια, και μετά αραζεις και χαίρεσαι με το περιεχόμενο. 😋😋 3
zynif Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Εμενα μου ρθε μια ειδοποιηση , αλλα ειναι αρκετα μακριά το κατάστημα ΕΛΤΑ που πρέπει να παω και δεν τι θα κάνω ...
emmanuel5 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Αν δεν είναι υπερβολικά βαρύ και μπορεί να το κουβαλήσει ο ταχυδρόμος, μπορείς να πάρεις τηλέφωνο στο ταχυδρομείο και να ζητήσεις να σου το φέρουν σπίτι με 1 ευρώ έξτρα χρέωση. Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2020 από emmanuel5
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, zynif είπε Εμενα μου ρθε μια ειδοποιηση , αλλα ειναι αρκετα μακριά το κατάστημα ΕΛΤΑ που πρέπει να παω και δεν τι θα κάνω ... 5 λεπτά πριν, emmanuel5 είπε Αν δεν είναι υπερβολικά βαρύ και μπορεί να το κουβαλήσει ο ταχυδρόμος, μπορείς να πάρεις τηλέφωνο στο ταχυδρομείο και να ζητήσεις να σου το φέρουν σπίτι με 1 ευρώ έξτρα χρέωση. μα κανονικα δε πρεπει να το φερει σπιτι σου ετσι κι αλλιως?
emmanuel5 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Εδώ και μερικά χρόνια στο σπίτι φέρνουν μόνον μικροδέματα, π.χ. videogames σε DVD θήκες, κανένα βιβλίο ή περιοδικό μικρού μεγέθους κτλ. Ο,τιδήποτε μεγαλύτερο πρέπει να το παραλάβεις από το ταχυδρομείο. Με ένα τηλέφωνο (και μικρή έξτρα χρέωση) στο φέρνει σπίτι ο ταχυδρόμος, θα πρέπει όμως να είσαι σπίτι τα πρωί για να τον περιμένεις
skoulas Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Η extra χρέωση περιλαμβάνει και απόδειξη (και με ποια αιτιολογία;) ή είναι για να "πιεί έναν καφέ"; Δεν το είχα ξανακουσει αυτό... 2
papoys1 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Πολλοί δεν έχουμε πρόβλημα να περάσουμε από τα ΕΛΤΑ για παραλαβή ακόμη και για μικρότερα δέματα αλλά λένε ότι δεν μπορεί να γίνει αυτό.
takoulou Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλημέρα...Όταν είναι ογκώδη πακέτα, δέματα και σε βάρος δεν μπορεί να τα φέρει ο ταχυδρόμος..Σου αφήνει ένα έντυπο και σου αναφέρει ότι να πας να το παραλάβεις εσύ από το ταχυδρομείο... Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2020 από takoulou
μπιπ μπιπ Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Κι εγώ 4 πραγματάκια παρήγγειλα από ebay τέλη Γενάρη. Κανένα δεν έχει έρθει.
Dantε Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Εδω περιμενω 1 μηνα επιστολη απο Αθηνα. Αν ειναι δυνατον δηλαδη. Και δε ξερω και που να τη ψαξω.
manousos82003 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Έχουν απεργία και θα συνεχιστεί για αόριστο χρόνο γιατί απολυσανε μπολικους διανομεις... Εν το μεταξύ έχω 10 πακέτα και δεν με αφήνουν να τα πάρω από το ΚΜΔ γιατί βαριούνται να ψάξουν....εκεί είναι οι μόνιμοι αλλά δεν μοιράζουν δεματα, μόνο λογαριασμούς ή φακέλους κατά το δοκουν.... Οι τρόμπες μου έφεραν χτες ειδοποιητηριο για δέματα που έχω παραλάβει προ πολλού...ότι να ναι... Έχει πλάκα που μου είπαν να μην παραγγείλω για κάνα δίμηνο... Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2020 από manousos82003
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα