CheOnWeb Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 35 minutes ago, Ribopaido said: υπάρχει απόφαση από το ΣτΠ για 2 έτη Σίγουρα; Link?
roughtoof Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 8 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε Σίγουρα; Link? και εγώ αυτό θα ρώταγα. σε πρόσφατο τηλέφωνο ναι με ισχίει αλλά πρέπει να αναλάβει αυτός απο όπου και το αγώρασα δλδ σκρουτζομάγαζο.. 50 λεπτά πριν, Ribopaido είπε 1 έτους δεν ισχύει ακόμα και για τα τιμολόγια , υπάρχει απόφαση από το ΣτΠ για 2 έτη. Εκτός αν το μακ σου είναι πιο παλιό - νόμιζα είναι του 2018- Για το θέμα i9 βρέθηκε αν δεν κανω λαθος λύση και σε μερικά κάτι αλλάζανε. Αυτα γινονται οταν τα data lines ειναι κακοσχεδιασμενα φιλε μου δυστυχως. Σε καταλαβαίνω έχεις απόλυτο δίκιο η εταιρία και σε software εχει θεματα πλεον που δεν μπορουσαμε να τα φανταστουμε. Το χειροτερο ειναι οτι δεν σου επιτρέπει επισκευες περα απο το συστημα της.. τραγικο τελειως το θέμα ειναι ότι σκάμε 2.500Κ και έχουν unreliable μηχανηματα που σε κρεμάνε με τον οποιοδήποτε τρόπο. εγώ εχω τρομοκρατηθεί τώρα με τα USB C και συνδέω την οθόνη με τρόμω μην κρεμασει και άλλο. και σε 15 ιντσες κανενας επαγγελματίας δεν δουλευει τπτ.
CheOnWeb Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 14 minutes ago, roughtoof said: σε πρόσφατο τηλέφωνο ναι μεν ισχύει αλλά πρέπει να αναλάβει αυτός από όπου και το αγόρασα δλδ σκρουτζομάγαζο.. Αυτό αφορά στην νομική εγγύηση ούτως ή άλλως. Για το τιμολόγιο θέλω να μάθω τι παίζει.
roughtoof Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 3 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε Αυτό αφορά στην νομική εγγύηση ούτως ή άλλως. Για το τιμολόγιο θέλω να μάθω τι παίζει. άντε και το πήγα εγώ το μηχάνημα αυτοι τι θα κανουν;
CheOnWeb Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 5 minutes ago, roughtoof said: άντε και το πήγα εγώ το μηχάνημα αυτοι τι θα κανουν; Πάρε Infoquest ή iSystem ή Document και πες τους την περίπτωση. Ρώτα τους, πώς θα διεκδικήσεις τη διετή νόμιμη εγγύηση.
roughtoof Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 2 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε Πάρε Infoquest ή iSystem ή Document και πες τους την περίπτωση. Ρώτα τους, πώς θα διεκδικήσεις τη διετή νόμιμη εγγύηση. outoftopic στην document ου εδειχνα ότι κάνει crick crack το σασί και ο τεχνικός έκανε τον μαλάκα... πως δεν τους πέταξα το macbook στα πλευρά να πεσουν κάτω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα