Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, greekfragma είπε

να το πω απλά και περιεκτικά σε μια πρόταση

αν η αδυναμία είναι του ιδιοκτήτη το επίδομα πάει στον ιδιοκτήτη για να εξυπηρετήσει την μισθοδοσία του υπαλλήλου, αν η αδυναμία είναι του εργαζόμενου λόγω απόλυσης (που προς το παρόν απαγορεύεται με ΠΝΠ) τότε το επίδομα θα μεταφερθεί απευθείας στον εργαζόμενο.

Δεν απαντάς σε τίποτα.

Είμαι η Greek-Apple και έχω έχω "cash και cash-equivalents" 1.000.000.000 ευρώ στο balance sheet μου. Το Greek-Apple Store μου μου το κλείνει το κράτος.

"αδυνατώ" ή όχι να πληρώσω τον εργαζόμενο στο Greek-Apple store;

Αν ναι, το κράτος μου κλείνει το μαγαζί και μου απαγορεύει να απολύσω τον Greek-genius .... μέχρι πότε θα έχω την δυνατότητα; μέχρι να πληρώσω όλο το 1.000.000.000 και να ειμαι στα όρια της πτώχευσης ; 

Δημοσ.

Αποζημίωση 800 ευρώ σε όσους σταμάτησαν να εργάζονται
Στα 800 ευρώ θα ανέλθει, τελικώς, η αποζημίωση προς τους πολίτες των οποίων ανεστάλη η σύμβαση λόγω αναστολής λειτουργίας της επιχείρησης στην οποία εργάζονται.

Όπως επί λέξει είπε ο υπουργός Οικονομικών στη συνέντευξη Τύπου που είναι σε εξέλιξη, όλοι οι εργαζόμενοι για τους οποίους αναστέλλεται προσωρινά η σύμβαση εργασίας τους λόγω αναστολής λειτουργίας της επιχείρησης με κρατική εντολή
Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/oikonomia/koronoios-metra-epiheiriseis-ergazemenoi-noikokyria-800-eyro-gia-toys-ergazomenoys

ΑΝΕΣΤΑΛΗ Η ΣΥΜΒΑΣΗ!!!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...