Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Συηνεχίζω να πιστεύω ότι δεν θα έχεις θέμα με nvidia καρτα. Aν παρελπίδα δεν δουλέψει κάποια 2060, μη περιμένεις να δουλέψει η 1660 :P 

Κάποια μέρα πρέπει να κάνω μια βόλτα εδώ που είμαι να δω 2-3 μικρομάγαζα τι τιμές έχουν και εάν έχουν κάποια μεταχειρισμένη να την βάλουν να δω εάν λειτουργεί. Βέβαια αυτά σε φυσιολογικές συνθήκες που δεν υπάρχουν τώρα μιας και φοβάμαι και που κυκλοφορώ έξω όχι να κουβαλάω και το κουτί του υπολογιστή που είναι πανύβαρο lol

Ευχαριστώ πάντως για τον χρόνο σου και που ασχολήθηκες με το θέμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, MINDER είπε

Κάποια μέρα πρέπει να κάνω μια βόλτα εδώ που είμαι να δω 2-3 μικρομάγαζα τι τιμές έχουν και εάν έχουν κάποια μεταχειρισμένη να την βάλουν να δω εάν λειτουργεί. Βέβαια αυτά σε φυσιολογικές συνθήκες που δεν υπάρχουν τώρα μιας και φοβάμαι και που κυκλοφορώ έξω όχι να κουβαλάω και το κουτί του υπολογιστή που είναι πανύβαρο lol

εδώ στο δικό μου που είναι 1156 chipset (παλιότερο απο το δικό σου) και έχει παίξει μέχρι και η vega64 που είχα 

Επεξ/σία από leros2004
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάρε μια RX5500XT 4GB  , ξεκινάνε από τα 175 Ευρώ.

https://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?keyphrase=rx5500xt&order_by=pricevat&order_dir=asc

Στο παρακάτω μπορείς να δεις διάφορα παιχνίδια με τον Core i5 3470 που είναι ποιο αργός από τον Core i7 2600 που έχεις ,  με την RX5500XT.

https://www.youtube.com/results?search_query=AMD+Radeon+RX+5500+XT+--+Intel+Core+i5-3470

Εναλλακτικά πάρε μια GTX1650 Super.

https://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?keyphrase=gtx+1650+super&o=gtx1650+super&order_by=pricevat&order_dir=asc

Επεξ/σία από Aten-Ra
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 18/3/2020 στις 9:25 ΜΜ, leros2004 είπε

Συηνεχίζω να πιστεύω ότι δεν θα έχεις θέμα με nvidia καρτα. Aν παρελπίδα δεν δουλέψει κάποια 2060, μη περιμένεις να δουλέψει η 1660 :P 

Δημοσ.

Το βασικό δεν είπες ( δεν είδα ? ) σε τι ανάλυση παίζεις όταν παίζεις. Προσωπικά σε 1080 ακόμα και με το Odyssey δεν είχα θέμα στα fps ( λόγω vram είχα ρίξει τα shadows βέβαια ). 

Θα πήγαινα στην θέση σου σε μια 1660S μόνο. 

Δημοσ.

Τελικά ψάχνοντας μοντέλα τιμές σχόλια αποφάσισα και έκανα παραγγελία την 
msi geforce gtx 1660 super 6gb gaming x

Στα 1080p κάνω δουλειά οπότε είναι ότι πρέπει για μένα.

Ελπίζω να μην έχω κανένα πρόβλημα συμβατότητας. Αν τρέχει κάποια λιγότερα fps στον υπολογιστή μου σε σχέση με τα νέα συστήματα δεν έχω θέμα.

Όταν έρθει με το καλό γιατί είναι η περίοδος τέτοια με τον ιό που όλα υπολειτουργούν και ίσως πάρει κάποιο διάστημα να την παραλάβω θα ενημερώσω αν δούλεψε χωρίς πρόβλημα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Dragonlordcv2002 είπε

Παρέλειψα να αναφέρω ότι μπορείς άνετα να τον πας αν έχεις σχετικά καλή ψύξη στα 4 - 4,4 Ghz να σου δώσει το κάτι παραπάνω. 

Έχει επιλογή η μητρική στο μενού του bios για αυτόματο oc που το έχω επιλέξει και τώρα τρέχει άνετα στα 4.4 και με χαμηλές θερμοκρασίες.

Βέβαια δεν τρέχει συνέχεια στα 4.4 μόνο όταν τα χρειάζεται αυτό είναι ένα καλό χαρακτηριστικό που έχει.

Πέφτει στα 1.6 και ανεβαίνει μέχρι τα 4.4 όταν χρειαστεί.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λοιπόν σήμερα; ήρθε η 1660 super  το πρωί και προς έκπληξή μου την έφερε και ο νεαρός της acs.

Πρώτη φορά που μου φέρνουν κάτι στο σπίτι.

Κάνω απεγκατάσταση τους οδηγούς της προηγούμενης κάρτας μπαίνω σε safe mode καθαρίζω και τα υπόλοιπα επιλέγω να κλείσει μετά ο υπολογιστής και αλλάζω την κάρτα.

Την σύνδεσα τελικά με hdmi καλώδιο στην οθόνη αν και θα δοκιμάσω αργότερα και το display port.

Πατάω να ανοίξει ο υπολογιστής βλέπω και πρασινίζει το λαμπάκι της οθόνης που σημαίνει ότι παίρνει σήμα αλλά η οθόνη παραμένει μαύρη και ο υπολογιστής δεν προχωράει σε εκκίνηση ενώ η κάρτα και όλα λειτουργούν κανονικά΄.

Βγάζω την κάρτα αφαιρώ την μπαταρία στην μητρική κάνω ρεσετάρισμα την μητρική ξαναβάζω την κάρτα τον ανοίγω και όλα οκ.

Εγκατέστησα και τους drivers και όλα ok.

Thanks

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...