Dhmhtrhsg2 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Καλησπέρα στο φόρουμ. Υπαρχει κάποιος από Θεσσαλονίκη που να ξέρει τι γίνεται με το Συγκοινωνιων; Ηταν να παραλάβω Πινακίδες για μηχανή την Δευτέρα ( αριθμό πινακίδας μου έχει δώσει ο έμπορος) αλλά το Συγκοινωνιων στη Θεσσαλονίκη φαίνεται να είναι κλειστό. Ξερουμε κάτι για αυτό; Αν εξυπηρετεί κάποιες μέρες μόνο ή αν μπορούμε να βρούμε μια άκρη να τις πάρουμε; το όχημα το χρειάζομαι για την δουλειά μου
Ribopaido Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 http://athina984.gr/wp-site/2020/03/18/pagosan-oi-diadikasies-gia-tin-ekdosi-adeion-kykloforias-kai-metavivasis-ochimaton-kai-dikyklon/ φιλε μου εχουμε το ιδιο θέμα δυστυχως παγωσανε ολα .Και γω περιμενω το αυτοκινητου μου αλλα τπτ ακομα
imm088 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Γαματα φιλε μου και εγω στα ιδια ειμαι. εχω δωσει ενα σωρο λεφτα και δεν μπορω να κυκλοφορησω το αυτοκινητο μου
Ribopaido Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Θα είναι τραγικό να μας πάνε τόσο πίσω, τώρα λέει εξυπηρετούν μόνο τις επείγουσες περιπτώσεις. Θα υπάρχει θέμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα