Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, ChrisN.S. είπε

Έλεος ρε φίλε, όλο αυτό βρήκες να το γράψεις στην προσφορά για ένα video game; Σε επηρέασε το κλίμα του κορωνοϊού μου φαίνεται.

Spoiler

Ο καιρος γαρ εγγυς λολ

Το κλιμα του κορωνοϊου όχι, καθε αλλο, η χαλαροτητα περι των συνθηκών περιορισμένων μετακινήσεων και παραμονής στο σπιτι, ναι.

Να φυλαγεσαι απο τη πανδημία και να σε στέλνει στο νοσοκομειο θρομβωση απο το gaming.  

Ειρωνεία.

Εγώ έχω σύνδεση fiber hcn και πρόλαβα να το κατεβάσω, αλλά θα αποφύγω το περαιτέρω κόλλημα, αφού είναι και demo

To παιχνίδι προσφέρεται ήδη γύρω στα 18€, πολυ καλή τιμή για όποιον ενδιαφέρεται.

Επεξ/σία από definitio
  • Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ειρήνη υμιν καλώς ανέφερε ο φίλος ότι καλά τα παιχνίδια αλλά παν μέτρον άριστον. Όσοι τελικά το αγοράσετε πάτε για την gold edition προσφέρει αρκετά dlc με πολλές ώρες gameplay. 

Δημοσ.

Καλος τιτλος απλα για να δεις την αρχαια ελλαδα, πολυ κακος τιτλος γενικα ισως απτα χειροτερα games της ubisoft, μετα το 15ωρο απλα θα κανεις farming levels για να μπορεις να παιξεις quests,γυρω στο 50ωρο για να τελειωσετε τα main... για κανεναν λογο δεν το ξαναπεζα, οτι πιο βαρετο υπαρχει... Θα με θυμηθειτε αν κανετε το λαθος και το αγορασετε...

• Confused 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, xstreamgamer είπε

Πάντως με 50 vdsl κατεβαίνει σε 3 ώρες και 30 λεπτά.Θα το σταματήσω και θα το βάλω πάλι όταν την πέσω για ύπνο

Και μένα τα ίδια, αλλά δεν πιάνουν όλοι όσοι έχουν 50 όντως 50. Εγώ πιάνω 45 ενώ ένας φίλος μου 27.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, John_on_PC είπε

Και μένα τα ίδια, αλλά δεν πιάνουν όλοι όσοι έχουν 50 όντως 50. Εγώ πιάνω 45 ενώ ένας φίλος μου 27.

off topic:Ήμουν για πολλά χρόνια άτυχος μένοντας σε χωριό που ακόμα και τώρα η σύνδεση τους είναι 1700 kbs dowload.Πήγα πριν από δύο χρόνια στο plzen της Τσεχίας όπου με καλωδιακό internet είχα μισό γίγα up/down με 10 ευρώ τον μήνα οι τρεις πρώτοι μήνες δωρεάν.Οπότε έζησα τα πολύ χειρότερα του vdsl όπως και τα πολύ καλύτερα   με δεκαπλάσια ταχύτητα του vdsl.

• Like 1
Δημοσ.

Μπας και δελεασω κανεναν να αγορασει το παιχνιδι. Μπορω να πω περα απο την ομορφια του παιχνιδιου αν και δεν εχω προχωρησει πολυ ακομα οτι και οι μαχες και η ιστορια ειναι σε πολυ καλο επιπεδο.

Spoiler

2020-03-16-22-05.png
2020-03-16-22-48.png
2020-03-17-20-30-02.png
2020-03-17-21-26.png
2020-03-18-17-06-02.png
2020-03-18-17-21.png

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ασχετο με το συγκεκριμενο παιχνιδι αλλα μηπως ξερει καποιος

αν η steam θα δωσει το demo του res3 σε pc?στο steam μου βγαζει μονο preorder και αγορα

Επεξ/σία από hondakkias31
Δημοσ.

Παίδες μου βγάζει όταν μπαίνει στην αρχική οθόνη του 'Trial unavailable an error occured preventing you to access ubisoft κτλ' 

Παίζει ρόλο το ότι έκανα 'play' πρωτού κατεβάσει το 100% καθώς σε αφήνει να παίξεις εν μέρη και πιο νωρίς με ένα βασικό content;

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Nerazzurri είπε

Παίδες μου βγάζει όταν μπαίνει στην αρχική οθόνη του 'Trial unavailable an error occured preventing you to access ubisoft κτλ' 

Παίζει ρόλο το ότι έκανα 'play' πρωτού κατεβάσει το 100% καθώς σε αφήνει να παίξεις εν μέρη και πιο νωρίς με ένα βασικό content;

Μου έβγαλε ακριβώς το ίδιο (κι εγώ έκανα play πιο νωρίς, γύρω στο 80% αν θυμάμαι καλά) αλλά με το που πάτησα space να συνεχίσει, μπήκε κανονικά

• Thanks 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, Nerazzurri είπε

Και εμένα αυτό έβγαζε και πήγα στα free he's και πάτησα play στο free trial και έτσι δούλεψε. Δες αν αυτό βοηθήσει.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...