Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ωραιο γκειμ ,ειδικα για εμας π το στορυ ειναι ελλαδα ειναι πιο ιδιαιτερο αυτος ηταν κ ο λογος π το αρχισα

Απλως αργοτερα θελει αρκετο lv up για να συνεχισεις οποτε γινεται βαρετο 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απο 19-22 θα παρει μονο για να κατεβει και ν εγκατασταθει ...α ντε και να δει καποιος ποσα fps πιανει... οτι να ναι....

Επεξ/σία από liverpoolman
Δημοσ.

Αγοραστε το παιδια. Αξιζει παρα πολυ ειμαι 5 ωρες μεσα στο παιχνιδι και το εχω αγαπησει. Ενα αναβαθμισμενο Origins με συνδιασμο και απο Black Flag με το πλοιο που εχουμε. 35 ευρω το ειχε πριν κατι μερες το epic store την Gold εκδοση με ολα τα DLCS. Μιλαμε για πανω απο 170 ωρες παιχνιδιου.

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Arkin είπε

Αγοραστε το παιδια. Αξιζει παρα πολυ ειμαι 5 ωρες μεσα στο παιχνιδι και το εχω αγαπησει. Ενα αναβαθμισμενο Origins με συνδιασμο και απο Black Flag με το πλοιο που εχουμε. 35 ευρω το ειχε πριν κατι μερες το epic store την Gold εκδοση με ολα τα DLCS. Μιλαμε για πανω απο 170 ωρες παιχνιδιου.

Να μού επιτραπεί λίγο η άσχετη με το παιχνίδι παρατήρηση, σχετική όμως με τα τρέχοντα συμφραζόμενα.

Με την ευκαιρία του "μένουμε σπίτι" και με αφορμή τη δωρεάν παροχή του Assassin's Creed Syndicate, είπα κι εγώ, μετά από πολλά χρόνια να το ρίξω λίγο στο gaming....γύρω στις 5 μέρες θα έπαιξα συνολικά, σε διάστημα κοντά 10 ημερών ας πούμε από την εγκατάσταση, γύρω στις 2-3 ώρες την ημέρα.

Μετά το τελευταίο 3ωρο λοιπόν, κατά το οποίο είχα λάβει μια πολύ κακή στάση σώματος, δλδ πόδια λυγισμένα να πατάνε στις ακτίνες της καρέκλας, άρχισα να νιώθω ενοχλήσεις στην αριστερή γάμπα....

...την επομένη είχε σχηματιστεί ένα γρομπαλάκι εκεί, που αρχικά νόμιζα πως ήταν μυικό, κι έπαιρνα μυοχαλαρωτικά, που έχω εύκαιρα επειδή  κάθε 2-3 χρόνια, το καλοκαίρι παθαίνω πιάσιμο στον αυχένα από τον ιδρώτα...

...τελικά όμως, καθότι πονούσε και στην αφή, πήγα σε γιατρό κι αποδείχθηκε πως ήταν θρόμβος φλεβικός και η καθυστέρηση υπό άλλες συνθήκες (κι άλλες ηλικίες) θα μπορούσε να ήταν ιδιαίτερα προβληματική (πνευμονική εμβολή κι άλλα χειρότερα).

έκανα το τεστ D-Dimers που βρήκε ενδείξεις θρόμβου, μετά το triplex (υπερηχογράφημα φλεβών) που απέδειξε το υποκείμενο πρόβλημα και τώρα άρχισα για 20 μέρες τις αντιπηκτικές ενέσεις, στο τέλος προγραμματίστηκε υπερηγοχράφημα άνω-κάτω κοιλίας και προληπτικά πρέπει να κάνω τεστ θρομβοφολίας στο αίμα...

Οπότε καλό το gaming, αλλά προσέξτε πάρα πολύ τη στάση σώματος, κάντε πολύ συχνα διαλείμματα, αν μένετε μέσα κάντε διατάσεις και μη παραλείπετε τον προσεκτικό περίπατο, για άσκηση.

• Like 5
  • Thanks 2
  • Sad 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, definitio είπε

Να μού επιτραπεί λίγο η άσχετη με το παιχνίδι παρατήρηση, σχετική όμως με τα τρέχοντα συμφραζόμενα.

Με την ευκαιρία του "μένουμε σπίτι" και με αφορμή τη δωρεάν παροχή του Assassin's Creed Syndicate, είπα κι εγώ, μετά από πολλά χρόνια να το ρίξω λίγο στο gaming....γύρω στις 5 μέρες θα έπαιξα συνολικά, σε διάστημα κοντά 10 ημερών ας πούμε από την εγκατάσταση, γύρω στις 2-3 ώρες την ημέρα.

Μετά το τελευταίο 3ωρο λοιπόν, κατά το οποίο είχα λάβει μια πολύ κακή στάση σώματος, δλδ πόδια λυγισμένα να πατάνε στις ακτίνες της καρέκλας, άρχισα να νιώθω ενοχλήσεις στην αριστερή γάμπα....

...την επομένη είχε σχηματιστεί ένα γρομπαλάκι εκεί, που αρχικά νόμιζα πως ήταν μυικό, κι έπαιρνα μυοχαλαρωτικά, που έχω εύκαιρα επειδή  κάθε 2-3 χρόνια, το καλοκαίρι παθαίνω πιάσιμο στον αυχένα από τον ιδρώτα...

...τελικά όμως, καθότι πονούσε και στην αφή, πήγα σε γιατρό κι αποδείχθηκε πως ήταν θρόμβος φλεβικός και η καθυστέρηση υπό άλλες συνθήκες (κι άλλες ηλικίες) θα μπορούσε να ήταν ιδιαίτερα προβληματική (πνευμονική εμβολή κι άλλα χειρότερα).

έκανα το τεστ D-Dimers που βρήκε ενδείξεις θρόμβου, μετά το triplex (υπερηχογράφημα φλεβών) που απέδειξε το υποκείμενο πρόβλημα και τώρα άρχισα για 20 μέρες τις αντιπηκτικές ενέσεις, στο τέλος προγραμματίστηκε υπερηγοχράφημα άνω-κάτω κοιλίας και προληπτικά πρέπει να κάνω τεστ θρομβοφολίας στο αίμα...

Οπότε καλό το gaming, αλλά προσέξτε πάρα πολύ τη στάση σώματος, κάντε πολύ συχνα διαλείμματα, αν μένετε μέσα κάντε διατάσεις και μη παραλείπετε τον προσεκτικό περίπατο, για άσκηση.

Πολυ καλο αυτο που εγραψες και οντως θελει προσοχη στην σταση του σωματος οταν καθομαστε σε γραφειο και καλη καρεκλα για τη μεση και τον αυχενα. Για τον περιπατο βαραω 10ωρα χειρονακτικης εργασιας στο χωραφι σε βαθμο εξαντλησης χειμωνα που καθομαστε καθημερινο 5χλμ τρεξιμο με βαρη να μην αφηνουμε το σωμα στασιμο. 

Και το AC Syndicate ειναι ενα παρα πολυ καλο παιχνιδι στην σειρα AC ελπιζω να το πηραν αρκετοι τωρα με το epic store. Αυριο Watchdogs μην ξεχνιομαστε. 

Δημοσ.

Εγώ είχα ένα πολυ στατικό εξάμηνο, χωρίς γυμναστήριο κτλ, έληξε κι η εργασιακή σύμβαση, πού να ψάξεις για δουλειά με κορωνοϊό και μαγαζιά που κλείνουν...και την έπαθα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, SoraKH είπε

Επειδή θα πάρει πολύυυυ το κατέβασμα, όσοι ενδιαφέρεστε ξεκινήστε το από τώρα!!!

Μπορούμε να το κατεβάσουμε από τώρα; Ακόμα και στο Xbox?

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, definitio είπε

Έλεος ρε φίλε, όλο αυτό βρήκες να το γράψεις στην προσφορά για ένα video game; Σε επηρέασε το κλίμα του κορωνοϊού μου φαίνεται.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, ge-lyk είπε

...ωραία. Ίσα ίσα με φτάνουν οι μέρες για να κατεβει😁

Ευχαριστούμε, πάντως 

trial είναι, σε τρεις μέρες ίσα που θα προλάβεις να μπεις και να βγεις. Θέλει άπειρο χρόνο το συγκεκριμένο.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, foler79 είπε

Μπορούμε να το κατεβάσουμε από τώρα; Ακόμα και στο Xbox?

Για xbox δεν ξέρω, για PC μέσω του UPLAY πάντως εγώ το κατεβάζω από χθες και κοντεύει να τελειώσει σήμερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...