Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η Ubisoft κάνει διαθέσιμο δωρεάν από την Πέμπτη 19/3 έως τη Δευτέρα 23/3

Μην αρχίσετε κάποιοι την γκρίνια μόνο για 3 μέρες. Εντάξει ο χρόνος είναι λίγος αλλά από το τίποτα.

Επεξ/σία από Vasilis 07
  • Like 7
  • Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το σκέφτηκα και γω να το ανεβάσω χθες που το είδα, αλλά μάλλον δε θα το βάλω.. Θα περιμένω να το αγοράσω γιατί πρέπει να το χαρείς κιόλας.. 

Ευχαριστούμε ☺️

Δημοσ.

Μπορεί κανείς να το προσθέσει στο libary του για preload? 
Μου το εμφανίζει στο free games στο library κάτω από αυτά που έχω αγοράσει, όμως όταν πατάω να μπει στο library μου δεν το προσθέτει και έτσι δεν μπορώ να το κατεβάσω.

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, petran91 είπε

Μπορεί κανείς να το προσθέσει στο libary του για preload? 
Μου το εμφανίζει στο free games στο library κάτω από αυτά που έχω αγοράσει, όμως όταν πατάω να μπει στο library μου δεν το προσθέτει και έτσι δεν μπορώ να το κατεβάσω.

Εγώ μέσω Uplay πάτησα στην διαφήμιση που έλεγε για το free weekend και μετά πήγα στο add to library και είχε επιλογή pre load που δούλεψε κανονικά.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, John_on_PC είπε

Εγώ μέσω Uplay πάτησα στην διαφήμιση που έλεγε για το free weekend και μετά πήγα στο add to library και είχε επιλογή pre load που δούλεψε κανονικά.

Κάτι παίζει μάλλον με το ότι είχα παλιά ενεργοποιημένη συνδρομή uplay+ και το έπαιζα τότε. Έχει ξεμείνει στο lib μου αλλά έχει θαυμαστικό και λέει ότι η συνδρομή μου έχει λήξει και δεν έχει επιλογή preload. Τέσπα έχω στείλει ήδη στο support.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, petran91 είπε

Κάτι παίζει μάλλον με το ότι είχα παλιά ενεργοποιημένη συνδρομή uplay+ και το έπαιζα τότε. Έχει ξεμείνει στο lib μου αλλά έχει θαυμαστικό και λέει ότι η συνδρομή μου έχει λήξει και δεν έχει επιλογή preload. Τέσπα έχω στείλει ήδη στο support.

Ούτε το version που έχει στα free παιχνίδια δεν μπορείς να βάλεις στο library?

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, PanosK212 είπε

καλημέρα. για 3ήμερο δηλαδή;; μπαίνουμε στο store ps4 κ το κατεβαζουμε;;

Έλα ντε ... Θα μας πει κανένας???

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, John_on_PC είπε

Ούτε το version που έχει στα free παιχνίδια δεν μπορείς να βάλεις στο library?

Ούτε..

Δημοσ.

Παιδιά, δείτε το απλά σαν τριήμερο demo. Το παιχνίδι είναι τεράστιο. Χαρείτε το και αν σας αρέσει το αγοράζετε. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...