otso Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 παιδια μηπως εχει παρει καποιος το ηλεκτρικο φρεζακι απ το λιντλ απο παλαιοτερες φορες που το ειχε φερει να μας πει αν αξιζει ; https://www.lidl-hellas.gr/el/p/kipos-frontida/parkside-ilektriko-skalistiri-kipou-pgk-1400-a1/p49299
TakhsJB Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Δεν αξίζει.. θα σπάσει σίγουρα ο σύνδεσμος του άξονα του μοτέρ που ενώνει τον ατέρμονα ο οποίος είναι από πλαστικό.. γελοίο Ότι είναι να κάνεις με αυτό το κάνεις εύκολα με το χέρι
otso Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 TakhsJB λες ε; και το χωμα που εχω γινεται τσιμεντο , μεταχειρο βενζινοκινητο δεν βρισκω ,καινουργια μου φαινονται ακριβα .Ελεγα να παρω ενα και να το δοκιμαζα και αν δεν τραβαγε να το πηγαινα πισω , οπως εχεις δικαιωμα 1 μηνα απο το λιντλ.
TakhsJB Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 1 λεπτό πριν, otso είπε TakhsJB λες ε; και το χωμα που εχω γινεται τσιμεντο , μεταχειρο βενζινοκινητο δεν βρισκω ,καινουργια μου φαινονται ακριβα .Έλεγα να πάρω ένα και να το δοκίμαζα και αν δεν τράβαγε να το πήγαινα πίσω , όπως έχεις το δικαίωμα 1 μήνα από το λιντλ. Αν είναι έτσι δεν χάνεις να δοκιμάσεις
stathisp Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 11 ώρες πριν, otso είπε παιδια μηπως εχει παρει καποιος το ηλεκτρικο φρεζακι απ το λιντλ απο παλαιοτερες φορες που το ειχε φερει να μας πει αν αξιζει ; https://www.lidl-hellas.gr/el/p/kipos-frontida/parkside-ilektriko-skalistiri-kipou-pgk-1400-a1/p49299 Έχω πάρει ένα άλλο μοντέλο (FGH 750 A1) το οποίο είναι στα 750 W. Σε νωπό χώμα ή σε μείγμα με αμμόχωμα που έχω στον κήπο είναι καλό.Φτάνει μέχρι τουλάχιστον είκοσι πόντους βάθος και είναι σχετικά ανθεκτικό. Το έχω τρία χρόνια και έχω αλλάξει μόνο ένα ρουλεμανάκι από το μοτέρ - με πολλές και συνεχόμενες ώρες χρήσης. Πριν απ' αυτό είχα ένα από το alexpak - αν το θυμάσαι - που είχε βγει σκυλί. 11 ώρες πριν, TakhsJB είπε Δεν αξίζει.. θα σπάσει σίγουρα ο σύνδεσμος του άξονα του μοτέρ που ενώνει τον ατέρμονα ο οποίος είναι από πλαστικό.. γελοίο Δεν ξέρω αν ισχύει γιατί δεν το έχω ανοίξει.
KANAR Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Δεν ξερω αν βοηθαει. Ενα videακι με μια καλη συγκριση του συγκεκριμενου(αν βλεπω καλα) με ενα αλλο 710w. Μοιαζει σαν να υστερει αρκετα. 1
4saken Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Σε πολλα καταστηματα με γεωργικα εργαλεια μπορεις να νοικιασεις ενα, εγω ετσι κανω.
otso Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 4saken σωστο αυτο που λες μονο που στην περιοχη μου δεν υπαρχουν . kanar φανταστικο και σε ευχαριστω φαινεται οτι τελικα δεν ειναι θεμα βατ αλλα σκαληστηριων και εκει το parkside ειναι ΓΤΠΚ . Επαιξε καθοριστικο ρολο να μην το παρω αν και το ραφι ηταν γεματο χθες βραδυ μαλλον δεν θα ειχε παρει κανεις . ευχαριστω παιδια .
retard20 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 δεν αντεξα αλλα διαβασα ηλεκτρικο πρεζακι απο τα Lidl και λεω τι λενε παλι !
dollyyy19 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 δεν ειναι σωστη η συγκριση στο βιντεακι του γαλλου.το φλωρα εχει ολο το βαρος πανω στα μαχαιρια,ενω το παρκσαιντ το μοιραζει και στα ροδακια.αν εβγαζε τα ροδακια,θα φαινοταν μικροτερη η διαφορα.παντως,και τα δυο ειναι ψοφιμια.........
CaMp3on Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Το ηλεκτρικό αλυσοπρίονο που έχει το lidl το έχει δοκιμάσει κανένας;
roylita Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Καλησπερα ήθελα την γνώμη σας 11/3 την Πέμπτη βγάζει το λιντλ φρεζακι το θέλω για θερμοκήπιο Μήπως το έχει πάρει κάποιος να μου πει μια γνώμη
LouCi4er Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 58 λεπτά πριν, roylita είπε Καλησπερα ήθελα την γνώμη σας 11/3 την Πέμπτη βγάζει το λιντλ φρεζακι το θέλω για θερμοκήπιο Μήπως το έχει πάρει κάποιος να μου πει μια γνώμη Που το ειδες?Μονο food φυλλαδιο βλεπω οτι εχει το Lidl μιας και απαγορευεται να πουλανε τετοια ειδη.Προχθες που πηγα στο LIDL τους παγκους που φερνει τα εργαλεια τους ειχε σκεπασμενους με ναυλον και μου ειπε μια κοπελα εκει οτι δεν επιτρεπετε να πουλανε εργαλεια και τετοια,μονο ειδη πρωτης αναγκης δλδ χασμουσια και τετοια.
roylita Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Μονο με ραντεβού αύριο θ πάρω στα κεντρικά τηλ να μάθω λεπτομέριες
Joshua21 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 17 λεπτά πριν, roylita είπε Μονο με ραντεβού αύριο θ πάρω στα κεντρικά τηλ να μάθω λεπτομέριες Εμένα μου βγάζει μόνο αυτό, μάλλον πρέπει να κάνεις refresh.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα