hoakin1981 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Όπως γράφει ο τίτλος, έχω πρόβλημα με τους Drivers της ασύρματης κάρτας δικτύου του laptop από την ώρα που έβαλα τα Windows 10. Μία δουλεύει μία όχι, κάθε τόσο αποσυνδέεται και θέλει restart για να συνδεθεί πάλι. Το μοντέλου του φορητού είναι το VGN-FZ38M σε περίπτωση που παίζει ρόλο Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την κάθε βοήθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flogerakos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Καλησπέρα φιλε, ειναι εύκολο να μας δώσεις το hardware id της συσκευής? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Johnniemouts Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 Στις 18/3/2020 στις 11:43 ΠΜ, hoakin1981 είπε Όπως γράφει ο τίτλος, έχω πρόβλημα με τους Drivers της ασύρματης κάρτας δικτύου του laptop από την ώρα που έβαλα τα Windows 10. Μία δουλεύει μία όχι, κάθε τόσο αποσυνδέεται και θέλει restart για να συνδεθεί πάλι. Το μοντέλου του φορητού είναι το VGN-FZ38M σε περίπτωση που παίζει ρόλο Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την κάθε βοήθεια. Φιλαράκι καλησπέρα και χρόνια πολλά έχω το ίδιο λαπτοπ με το ίδιο ακριβώς πρόβλημα μήπως βρήκες κάποια λύση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hoakin1981 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, Johnniemouts είπε Φιλαράκι καλησπέρα και χρόνια πολλά έχω το ίδιο λαπτοπ με το ίδιο ακριβώς πρόβλημα μήπως βρήκες κάποια λύση? Χρόνια πολλά φίλος. Μία λύση βρήκα: https://www.e-shop.gr/on-networks-n300ma-n300-wifi-usb-micro-adapter-p-PER.615665 Το είχα αγοράσει πριν απο χρόνια (για άσχετο λόγο) και καθόταν στο κουτί του μέχρι που το πέτυχα σε άσχετη φάση και είπα να το δοκιμάσω. Πρόβλημα, τέλος. Πάρε κάτι αντίστοιχο καινούργιο (αυτό δεν κυκλοφορεί πια νομίζω) και ξεμπερδεύεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Johnniemouts Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 16 ώρες πριν, hoakin1981 είπε Χρόνια πολλά φίλος. Μία λύση βρήκα: https://www.e-shop.gr/on-networks-n300ma-n300-wifi-usb-micro-adapter-p-PER.615665 Το είχα αγοράσει πριν απο χρόνια (για άσχετο λόγο) και καθόταν στο κουτί του μέχρι που το πέτυχα σε άσχετη φάση και είπα να το δοκιμάσω. Πρόβλημα, τέλος. Πάρε κάτι αντίστοιχο καινούργιο (αυτό δεν κυκλοφορεί πια νομίζω) και ξεμπερδεύεις. Κατάλαβα πάμε σε ασύρματο στικακι δηλαδή! Ωραίος φίλε μου σ ευχαριστώ πολύ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα