Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με W10 και WIFI Drivers σε Sony VAIO

hoakin1981

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όπως γράφει ο τίτλος, έχω πρόβλημα με τους Drivers της ασύρματης κάρτας δικτύου του laptop από την ώρα που έβαλα τα Windows 10.

Μία δουλεύει μία όχι, κάθε τόσο αποσυνδέεται και θέλει restart για να συνδεθεί πάλι.

Το μοντέλου του φορητού είναι το VGN-FZ38M σε περίπτωση που παίζει ρόλο

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την κάθε βοήθεια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 9 μήνες μετά...
Στις 18/3/2020 στις 11:43 ΠΜ, hoakin1981 είπε

Όπως γράφει ο τίτλος, έχω πρόβλημα με τους Drivers της ασύρματης κάρτας δικτύου του laptop από την ώρα που έβαλα τα Windows 10.

Μία δουλεύει μία όχι, κάθε τόσο αποσυνδέεται και θέλει restart για να συνδεθεί πάλι.

Το μοντέλου του φορητού είναι το VGN-FZ38M σε περίπτωση που παίζει ρόλο

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την κάθε βοήθεια.

Φιλαράκι καλησπέρα και χρόνια πολλά έχω το ίδιο λαπτοπ με το ίδιο ακριβώς πρόβλημα μήπως βρήκες κάποια λύση? 

2 λεπτά πριν, Johnniemouts είπε

Φιλαράκι καλησπέρα και χρόνια πολλά έχω το ίδιο λαπτοπ με το ίδιο ακριβώς πρόβλημα μήπως βρήκες κάποια λύση? 

Χρόνια πολλά φίλος. Μία λύση βρήκα:

https://www.e-shop.gr/on-networks-n300ma-n300-wifi-usb-micro-adapter-p-PER.615665

Το είχα αγοράσει πριν απο χρόνια (για άσχετο λόγο) και καθόταν στο κουτί του μέχρι που το πέτυχα σε άσχετη φάση και είπα να το δοκιμάσω.

Πρόβλημα, τέλος. Πάρε κάτι αντίστοιχο καινούργιο (αυτό δεν κυκλοφορεί πια νομίζω) και ξεμπερδεύεις.

16 ώρες πριν, hoakin1981 είπε

Χρόνια πολλά φίλος. Μία λύση βρήκα:

https://www.e-shop.gr/on-networks-n300ma-n300-wifi-usb-micro-adapter-p-PER.615665

Το είχα αγοράσει πριν απο χρόνια (για άσχετο λόγο) και καθόταν στο κουτί του μέχρι που το πέτυχα σε άσχετη φάση και είπα να το δοκιμάσω.

Πρόβλημα, τέλος. Πάρε κάτι αντίστοιχο καινούργιο (αυτό δεν κυκλοφορεί πια νομίζω) και ξεμπερδεύεις.

Κατάλαβα πάμε σε ασύρματο στικακι δηλαδή! Ωραίος φίλε μου σ ευχαριστώ πολύ! 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...