otso Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 περυσι η κορη μου τετοια εποχη σαν φοιτητρια εβγαλε φοιτητικο whatsup , αλλά της φόρτωσαν με το ζορι ενα δωρο , μια συσκευη για μοιρασμα ιντερνετ που ειχε λεει και 10 gb δωρο . Αυτο το πραγμα ουδεποτε ανοιχτηκε και ειναι εδω στο σπιτι ενω η κορη μου βρισκεται εξωτερικο . Μου λεει οτι της ειχαν πει να μην ξεχασει να ζητησει στον εναν χρονο διακοπη γιατι ειναι συνδρομιτικη υπηρεσια και θα θελουν χρηματα . Ξεχωρα το παλαβο του πραγματος του οταν δεν ζηταω υπηρεσια σημαινει δεν την θελω και οχι αυτοδικαια οτι την θελω που με τρελαινει , γνωριζει κανεις τι στο διαολο ειναι αυτο και αν μπορει κανεις να ξεμπερδεψει με ενα τηλεφωνο η μεσω νετ ; γιατι ανηκω στις ευπαθεις ομαδες και δεν εχω σκοπο να τρεχω βολτες στον ποτε. ευχαριστω
filip123go Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Στην cosmote δοκίμασες να ρωτήσεις; Λογικά στο συμβόλαιο, στα μικρά γράμματα θα αναφέρει όλα όσα ρωτας.. Δοκίμασε να τους πάρεις ένα τηλέφωνο .. 1
otso Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 δεν τους πηρα τηλ γιατι δεν αντεχω το περιμενε η σε ποιο διαολο αριθμο πρεπει να περιμενω , ειπα μηπως καποιος φοιτητης απο δω του το ειχαν δωσει και μου ελεγε τι εκανε για να απαλαγει , γι αυτο λατρευω τα φορουμ.
otso Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 ο πωλητης ειπε οτι παει πακετο , εσυ αν ησουν 18 χρονων κοριτσι τι θα εκανες;
takoulou Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 3 λεπτά πριν, otso είπε ο πωλητης ειπε οτι παει πακετο , εσυ αν ησουν 18 χρονων κοριτσι τι θα εκανες; Καλησπερα... Δεν θα επρεπε να το δεχτει... Να αρνηθει... Τωρα να παρει τηλεφωνο και ρωτησει την cosmote...
filip123go Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 2 ώρες πριν, xexudowef132 είπε και τωρα ποσο ειναι και την εστειλες εξωτερικο για δουλεια? εβαλε μυαλο? Άραξε φίλε, εντάξει δεν έκανε και κανένα έγκλημα! Και εφόσον ήταν δωρεάν για έναν χρόνο γιατί να ΜΗΝ το δεχθεί!!! Και τώρα που έληξε ο χρόνος, ψάχνει πώς να το λήξει. T.s, δεν νομίζω ότι το γλητωνεις το τηλεφώνημα. Οπλισου με υπομονή και κάλεσε τους. Αν δεν πάρεις σε ώρες αιχμής, δεν νομίζω να έχει πρόβλημα.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Όπως είχα πει και σε προηγούμενο post. Να καλέσεις στο 13788 , αναμονή απο 1 ώς 5 λεπτά. (Μπορεί να ακούσεις το κλασικό: "ολοι οι εκπροσωποι μας είναι κατειλημενοι", σε μερικά δευτερόλεπτα όμως θα απαντήσουν) Στο ρομπότ πες: Βλάβη τηλεφώνου και θα σε συνδέσει στο ίδιο κέντρο εξυπηρέτησης που αφορά το θέμα σου (ότι και να πεις στη κασέτα, στο ίδιο κέντρο σε συνδέει έτσι και αλλιώς). Από τότε που βρήκα αυτό το νούμερο σώθηκα από τα υπόλοιπα νούμερα του πΟΤΕ. 3 ώρες πριν, xexudowef132 είπε και τωρα ποσο ειναι και την εστειλες εξωτερικο για δουλεια? εβαλε μυαλο? By the way, το ότι έφτιαξες account στο insomnia για να ειρωνευτείς τον otso, είναι τουλάχιστον λυπηρό.
otso Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Στις 18/3/2020 στις 3:39 ΜΜ, zernex201 είπε Όπως είχα πει και σε προηγούμενο post. Να καλέσεις στο 13788 , αναμονή απο 1 ώς 5 λεπτά. (Μπορεί να ακούσεις το κλασικό: "ολοι οι εκπροσωποι μας είναι κατειλημενοι", σε μερικά δευτερόλεπτα όμως θα απαντήσουν) Στο ρομπότ πες: Βλάβη τηλεφώνου και θα σε συνδέσει στο ίδιο κέντρο εξυπηρέτησης που αφορά το θέμα σου (ότι και να πεις στη κασέτα, στο ίδιο κέντρο σε συνδέει έτσι και αλλιώς). Από τότε που βρήκα αυτό το νούμερο σώθηκα από τα υπόλοιπα νούμερα του πΟΤΕ. By the way, το ότι έφτιαξες account στο insomnia για να ειρωνευτείς τον otso, είναι τουλάχιστον λυπηρό. ΦΙΛΕ ενα μεγαλο ευχαριστω για το 13788 τιποτα αλλο δεν δουλευει στην κυριολεξια με εσωσες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα