evoracing Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Καλησπέρα, Έχω το laptop Lifebook S7210 (ναι λίγο παλιό) το οποίο δεν μπορώ να του βάλω SSD. Είχε έναν 2,5 HDD όπου τον έκανα clone στον SSD. Τον βάζω στο laptop αλλά δεν κάνει boot. Στο BIOS δεν τον βρίσκω κάπου αλλά όταν πάω να του περάσω από την αρχή windows τον αναγνωρίζει αλλά μου βγάζει αυτό στην παρακάτω εικόνα.
evoracing Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, Τέρης Α. είπε Με ποιο πρόγραμμα τον κάνατε clone; Με το macrium reflect. Έχω ξανά κάνει με αυτό clone και δεν είχα πρόβλημα.
Τέρης Α. Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Δεν το γνωρίζω το πρόγραμμα. Ο SSD ποιος είναι;
snbblp Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 12 ώρες πριν, evoracing είπε Καλησπέρα, Έχω το laptop Lifebook S7210 (ναι λίγο παλιό) το οποίο δεν μπορώ να του βάλω SSD. Είχε έναν 2,5 HDD όπου τον έκανα clone στον SSD. Τον βάζω στο laptop αλλά δεν κάνει boot. Στο BIOS δεν τον βρίσκω κάπου αλλά όταν πάω να του περάσω από την αρχή windows τον αναγνωρίζει αλλά μου βγάζει αυτό στην παρακάτω εικόνα. Το πρόγραμμα του cloning έκανε λάθος αντιγραφή, ίσως το έκανε για VM. Αν δεν βρεις άκρη, κάνε μου ένα τηλεφώνημα και ΜΗΝ σβήσεις τον HDD. 47 λεπτά πριν, evoracing είπε Με το macrium reflect. Έχω ξανά κάνει με αυτό clone και δεν είχα πρόβλημα. Αν μπορείς βρες το Hard Disk Manager 15 Premium Bootable WinPE.iso Κάνε copy disk to disk, και στο τέλος, κάνε adjust new disk OS to current hardware. Βουαλά. Αν δεν θέλεις να το αγοράσεις, το έχω εγώ αγορασμένο για επιχείρηση που είχα. Μπορώ να σου κάνω δώρο την εργασία. 1
evoracing Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, Τέρης Α. είπε Δεν το γνωρίζω το πρόγραμμα. Ο SSD ποιος είναι; Kingston A400 1 ώρα πριν, snbblp είπε Το πρόγραμμα του cloning έκανε λάθος αντιγραφή, ίσως το έκανε για VM. Αν δεν βρεις άκρη, κάνε μου ένα τηλεφώνημα και ΜΗΝ σβήσεις τον HDD. Το έχω κάνει 2-3 φορές και όλο το ίδιο.. αυτές τις μέρες έχω κάνει και άλλους δίσκους clone και δούλεψαν κανονικά. 1 ώρα πριν, snbblp είπε Αν μπορείς βρες το Hard Disk Manager 15 Premium Bootable WinPE.iso Κάνε copy disk to disk, και στο τέλος, κάνε adjust new disk OS to current hardware. Θα το δωκιμάσω και θα σου πώ. Παίζει να θέλει update το bios? 1 ώρα πριν, snbblp είπε Βουαλά. Αν δεν θέλεις να το αγοράσεις, το έχω εγώ αγορασμένο για επιχείρηση που είχα. Μπορώ να σου κάνω δώρο την εργασία. Όχι μωρέ μην σου καίω την άδεια. Αν δεν το βρώ θα το δούμε.
snbblp Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Don't worry. δεν μου καις τίποτα. Αυτά τα κάνω συχνά εδώ μέσα, όμως μόνο όταν δεν έχω τίποτα άλλο να κάνω. Αν το αποφασίσεις, η πρόταση ισχύει.
Crybal Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Βαλε τον σε pc και δες εαν ειναι gpt.Αν ειναι,αλλαξε τον σε mbr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα