NitroDoodler Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Καλημέρα σας πως μπορώ να μάθω αν θεωρούμαι εργαζόμενος ή αν με απέλυσαν επειδή έχω να πάω 1,5 μήνα στην δουλειά (κέντρο δεξιοτήτων σερβιτόρος) με τον λόγο ο υπεύθυνος έλεγε θα μπεις στον πάσχα πάλι επειδή δεν έχουμε γάμους έχουμε χορούς που θα σου είναι δύσκολοι και όπως πάει τώρα η κατάσταση δύσκολο να μπαίνω πάλι...Ας μην μιλήσω ότι δεν ξέρω αν με έγραφε κιόλας, τα χαρτιά μου τα ζήτησε και τα πήρε. Πέρα από τον λογιστή μπορώ μέσω κάποιας ιστοσελίδας να δω αν εργάζομαι ακόμα ή χρειάζεται κάτι παραπάνω Άσχετο και τελευταίο τον μισθό που δίνει το κράτος θα το δίνει και σε μένα ή δεν θα το δικαιούμαι εφόσον έχω να εργαστώ 1.5 μήνα (Σε όσους γνωρίζουν τις ειδήσεις ποιό γρήγορα) Συγνώμη αν όλο αυτό που μόλις διαβάσατε σας φάνηκε με χαζές ερωτήσεις πρώτη φορά τα παθαίνω αυτά και δεν θέλω να μείνω με τρύπια τζέπη αλλά να έχω έστω να ξέρω τι με περιμένει.
asdfnikos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 8 λεπτά πριν, NitroDoodler είπε Καλημέρα σας πως μπορώ να μάθω αν θεωρούμαι εργαζόμενος ή αν με απέλυσαν επειδή έχω να πάω 1,5 μήνα στην δουλειά (κέντρο δεξιοτήτων σερβιτόρος) με τον λόγο ο υπεύθυνος έλεγε θα μπεις στον πάσχα πάλι επειδή δεν έχουμε γάμους έχουμε χορούς που θα σου είναι δύσκολοι και όπως πάει τώρα η κατάσταση δύσκολο να μπαίνω πάλι...Ας μην μιλήσω ότι δεν ξέρω αν με έγραφε κιόλας, τα χαρτιά μου τα ζήτησε και τα πήρε. Πέρα από τον λογιστή μπορώ μέσω κάποιας ιστοσελίδας να δω αν εργάζομαι ακόμα ή χρειάζεται κάτι παραπάνω Άσχετο και τελευταίο τον μισθό που δίνει το κράτος θα το δίνει και σε μένα ή δεν θα το δικαιούμαι εφόσον έχω να εργαστώ 1.5 μήνα (Σε όσους γνωρίζουν τις ειδήσεις ποιό γρήγορα) Συγνώμη αν όλο αυτό που μόλις διαβάσατε σας φάνηκε με χαζές ερωτήσεις πρώτη φορά τα παθαίνω αυτά και δεν θέλω να μείνω με τρύπια τζέπη αλλά να έχω έστω να ξέρω τι με περιμένει. Απο εδώ https://employees.yeka.gr/ κάνεις είσοδο με τους κωδικούς taxisnet σου αφού κάνεις είσοδο πας προσωποποιημένη πληροφόρηση και στο έντυπο ψάχνεις για Ε3 αναγγελία πρόσληψης η Ε9 για μερικη απασχόληση μετα ψάχνεις για Ε5 οικειοθελής αποχώρηση αμα σε δήλωσε οτι παραιτήθηκες η Ε6 Εκει μπορεις να δεις και τι σε δηλώνει οτι παιρνεις κτλπ 7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα