Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.Εχω ηχεια 2+1 teac.To γουφερ μου βραγει έναν ήχω σαν ραδιόφωνο που δεν εχει συντονιστει.Δεν ειναι πολύ δυνατός και οταν βαζω μουσικη τον καλύπτει.Σε χαμηλή ένταση ειναι αρκετα ενοχλητικός.Καλώδιο με το pc εχω αλλάξει αλλά ο θορυβος παραμένει.Με την αυξομείωση του κουμπιού volume δεν μεταβαλλεται.Εαν αφαιρέσω το γουφερ τα άλλα δύο παίζουν καλά,χωρις θορυβο.Τα εχω βαλει σε δική τους πριζα,κοντα δεν εχουν κατι που να κάνει παρεμβολές.Καμιά ιδέα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενα μικρό "hum" είναι λογικό να το έχει. Εδω έχουν "hum" και "φυσήματα" μηχανήματα 1000δων ευρώ! και ειδικά όταν παίρνουν από 3,5 jack.

Φαντάσου όταν παίζω κιθάρα και έχω παραμόρφωση και παίζω καμιά ταμπλατούρα από κάνα site, ακούω το scrolling που κάνω στην σελίδα πάνω κάτω με το ποντίκι από το ηχείο του ενισχυτή μου!!!!!! και δεν έχουν ΚΑΜΙΑ σύνδεση μεταξύ τους, περνάει μέσα από την ηλεκτρική εγκατάσταση το παράσιτο και το ακούω στο ηχείο.

Ενα καλό dac η εξωτερική κάρτα ήχου χρειάζεσαι, αλλά δεν ξέρω αν θα εξαλείψει τελείως το "hum"

Εναλλακτικά ένα φίλτρο ρεύματος χρειάζεσαι.

Επεξ/σία από lnwolfgr
Δημοσ.

Μπααααα.Δεν μου φαινεται φυσιολογικο.Ειναι ακριβως σαν ραφιόφωνο που δεν εχει συντονιστει.Σαν βροχη! Και ΧΩΡΙΣ να το εχω συνδεδεμενο πουθενα (ουτε pc ουτε κινητο)

Δημοσ.

Ακούς white noise με λίγα λόγια.

Τότε αυτό είναι θέμα με τα ηχεία σου, μπορεί εσωτερικά να έχει ξεκολλήσει καμιά κόλληση. Η το καρφάκι η μυτούλα γυρίζει.

Για γείωση μου ακούγεται σαν πρόβλημα μάλλον.

Δημοσ.

Οσες κολλησεις μπορεσα τις...περασα ενα χεράκι.Το καλώδιο δεν εχει γείωση και προσπαθησα ακουμπώντας με το χερι να κάνω εγω γείωση (όπως με τις κιθάρες στους ενισχυτές...αλλά τίποτα.

Δημοσ.

Υπάρχει γείωση στα 3,5 είναι το τελευταίο κομματάκι από τα 3 χωρίσματα. 

Spoiler

image.jpeg.46c2e896fcdf64c007ce36ee7359f981.jpeg

Μου είπες ότι πέρασες τα καλώδια, πυκνωτάκια κ.τ.λ κοίταξες?

Δημοσ.

Το ξερω αλλά και με το καλώδιο το 3,5 παλι κάνει το ιδιο.Κουταξα και πυκνωτες αλλα δεν ειδα κατι περίεργο.Δεν ξερω εαν τα εχει φτυσει καμια δίοδος ή κάτι άλλο.

Δημοσ.

Οχι δεν ειναι hum ειναι "sh" (όπως λεμε shit)

Θα τις περάσω άλλο ενα χερι ακομα και αυτές που δεν μπορεσα εχθες

Δημοσ.

Σκετο.Χαμηλα ή δυνατα,συνδεδεμενο ή οχι με pc/Κινητο...συνεχεια το ίδιο.Και σε άλλο pc και σε αλλη πριζα και σε άλλο σπίτι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...