darkwolf8 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Παλιο παιχνιδακι αλλα τιμιο.Σε προσφορα 1 ευρω.Για λιγες μερες. https://www.humblebundle.com/store/payday-2 1
asdfnikos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 1 λεπτό πριν, darkwolf8 είπε Παλιο παιχνιδακι αλλα τιμιο.Σε προσφορα 1 ευρω.Για λιγες μερες. https://www.humblebundle.com/store/payday-2 Πάνε η εποχές που το έδιναν τζάμπα... 1
darkwolf8 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Μόλις τώρα, asdfnikos είπε Πάνε η εποχές που το έδιναν τζάμπα... Ναι αλλα εμεις που δε το προλαβαμε τζαμπα ειναι καλη ευκαρια.😊 1
tomtsir Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Καλή προσφορούλα εάν σας ενδιαφέρει το παιχνίδι. 1
zx1234r Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Καλό παιχνιδάκι. Έχω 210 ώρες στο κοντέρ αλλά δεν μπορώ να πω οτι θα το ξανάπαιζα. Το καλό είναι πως πρόσθεταν συνεχώς αντικείμενα και πίστες. Αλλά δεν ξέρω αν το κάνουν ακόμα.
maxdore217 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 7 ώρες πριν, zx1234r είπε Καλό παιχνιδάκι. Έχω 210 ώρες στο κοντέρ αλλά δεν μπορώ να πω οτι θα το ξανάπαιζα. Το καλό είναι πως πρόσθεταν συνεχώς αντικείμενα και πίστες. Αλλά δεν ξέρω αν το κάνουν ακόμα. Τις οποίες βέβαια τις πληρώνεις ( extra από το 1€ που θα δώσεις για το παιχνίδι ) και φυσικά δεν είναι το μόνο που πουλάνε , γιατί εμπορεύονται τα πάντα! από χρώματα μέχρι όπλα παίκτες και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς. Πρακτικά το παιχνίδι θα έπρεπε να ήταν free εδώ και καιρό. 2
DownUNDERground Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 4 ώρες πριν, maxdore217 είπε Τις οποίες βέβαια τις πληρώνεις ( extra από το 1€ που θα δώσεις για το παιχνίδι ) και φυσικά δεν είναι το μόνο που πουλάνε , γιατί εμπορεύονται τα πάντα! από χρώματα μέχρι όπλα παίκτες και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς. Μα το λέει και ο τίτλος...😁
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα