anifiend Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Μπαίνω σε αναζήτηση νέας TV μιας και η LG που έχω τώρα έχει αρχίσει και βγάζει το ένα θέμα μετά το άλλο (την έχω σχεδόν 10 χρόνια). Αρχικά κοίταζα για 49" αλλά πιστεύω με παίρνει μέχρι 55". Θα μπει πάνω σε έπιπλο και υπάρχει και ενισχυτής με ηχεία για τον ήχο. Με ενδιαφέρει να είναι όσο το δυνατόν future proof χωρίς όμως υπερβολές που θα κάνουν το κόστος να ξεφεύγει και όσο το δυνατόν καλύτερη εικόνα. Δεν έχω ιδιαίτερη επαφή με τις τεχνολογίες στις τηλεοράσεις οπότε δεν ξέρω και πολύ τι να ψάξω. Πρώτη προτίμηση θα ήταν μία Samsung, αλλά διαβάζω πως δεν παίζουν κάποια αρχεία (avi? DTS?), οπότε αν ισχύει πάμε σίγουρα αλλού. Διαθέσιμο budget: 600€ Απόσταση και γωνία θέασης: 2,5-3μ σχετικά ευθεία Χρήση και τι μας ενδιαφέρει περισσοτερο: digea + ταινίες και σειρές από netflix και torrent προτίμηση σε μέγεθος (γιατί "size matters "): 49 - 55" Έχουμε κάποιον περιορισμό λόγω πεθεράς/ χώρου/διάταξης/ μεγέθους επίπλων: όχι Μας ενδιαφέρουν κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικα; ( 3D, smart, ultra HD, HDR κτλ): Smart (netflix+spotify οπωσδήποτε) και ότι καλύτερο υπάρχει σε δυνατότητες HDR Έχουμε κάποια μοντέλα ήδη στα υπόψιν : Κατάστημα προτίμησης (προαιρετικά): Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2020 από anifiend
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα