Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Εδώ και καιρό σκέφτομαι να αλλάξω κινητό, δοκιμάζοντας μάλιστα κάτι διαφορετικό από την Samsung που ήμουν μέχρι τώρα. Έχοντας ως μπάτζετ κοντά στα 500€ (θα κοπεί σε τιμολόγιο οπότε για να είμαι ακριβής το 'πραγματικό' μου μπάτζετ είναι 500€ -ΦΠΑ) ήμουν διατεθειμένος να δοκιμάσω κάτι σε Xiaomi που το έχω δει αρκετούς φίλους που έχουν μείνει πολύ ευχαριστημένοι, αλλά βλέποντας την προσφορά που τρέχει στο eshop για το Realme X2 Pro είπα να το δω λίγο ως κινητό, από reviews διαβάζω -σχεδόν αποκλειστικά- εγκωμιαστικά σχόλια, παρουσιάζεται ως κάτι αντίστοιχο με το Pocophone F1 πέρυσι (που πάλι σκεφτόμουν μήπως έκανα αγορά αλλά έκανα πίσω τελευταία στιγμή).

Υπάρχει κάτι άλλο που θα μπορούσα να κοιτάξω στα ίδια ή παρόμοια χρήματα και να το ανταγωνίζεται; Δεν θα πω ψέμματα, με προβληματίζει ελαφρώς η πρώτη μου εμπειρία εκτός Samsung να είναι με κάποια εταιρία όπως η Realme που δεν είναι καν Xiaomi (άσχετα αν από ό,τι είδα είναι κάτω από την ομπρέλα της Oppo ή κάτι τέτοιο, ούτε και την Oppo την έχω ως τόσο πολυδιαφημισμένη όπως η Xiaomi πχ)

Ευχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, Sadako είπε

Καλησπέρα. Εδώ και καιρό σκέφτομαι να αλλάξω κινητό, δοκιμάζοντας μάλιστα κάτι διαφορετικό από την Samsung που ήμουν μέχρι τώρα. Έχοντας ως μπάτζετ κοντά στα 500€ (θα κοπεί σε τιμολόγιο οπότε για να είμαι ακριβής το 'πραγματικό' μου μπάτζετ είναι 500€ -ΦΠΑ) ήμουν διατεθειμένος να δοκιμάσω κάτι σε Xiaomi που το έχω δει αρκετούς φίλους που έχουν μείνει πολύ ευχαριστημένοι, αλλά βλέποντας την προσφορά που τρέχει στο eshop για το Realme X2 Pro είπα να το δω λίγο ως κινητό, από reviews διαβάζω -σχεδόν αποκλειστικά- εγκωμιαστικά σχόλια, παρουσιάζεται ως κάτι αντίστοιχο με το Pocophone F1 πέρυσι (που πάλι σκεφτόμουν μήπως έκανα αγορά αλλά έκανα πίσω τελευταία στιγμή).

Υπάρχει κάτι άλλο που θα μπορούσα να κοιτάξω στα ίδια ή παρόμοια χρήματα και να το ανταγωνίζεται; Δεν θα πω ψέμματα, με προβληματίζει ελαφρώς η πρώτη μου εμπειρία εκτός Samsung να είναι με κάποια εταιρία όπως η Realme που δεν είναι καν Xiaomi (άσχετα αν από ό,τι είδα είναι κάτω από την ομπρέλα της Oppo ή κάτι τέτοιο, ούτε και την Oppo την έχω ως τόσο πολυδιαφημισμένη όπως η Xiaomi πχ)

Ευχαριστώ

Καλησπέρα φίλε κίνητρα το realme X2 pro ειδικά μέχρι 300 - 350€ οριακά τα 350  και το θεωρώ κορυφαία επιλογή αλλά δεν έχει OIS... Αλλά αν είναι να δώσεις τόσα λεφτά και να μην έχει ΟΙS εγώ δεν θα το έκανα θα σε επηρεασει σίγουρα στην κάμερα ειδικά σε βραδυνές φώτο και σταθερότητα ..! Δες κάνα Huawei p30 pro ή κάνα oneplus 7 pro. Εγώ δνε θα έδινα τόσα λεφτά για κινητό για μένα δεν αξίζει γτ αν σπάσει κλαις τα λεφτά είναι δικό μ θέμα.. Εγώ ίσως πήγαινα στο oneplus γτ έχει ποιο smooth λειτουργικό θα ήθελα να το δοκιμάσω κάποια στιγμή.. Αλλά νμζ οριακά δεν πιάνει την κάμερα του p30 pro αλλά όχι μεγάλες διαφορές. Από οθόνη μπαταρία τα σπάνε και τα δύο :)

Επεξ/σία από kp1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Sadako είπε

Ευχαριστώ

Ποιο Samsung είχες;

Δημοσ.

Galaxy Note 3 😛

Έχω να αλλάξω κινητό κάπου 5-6 χρόνια, αλλά και πριν από αυτό είχα Galaxy S2 και Galaxy S3. Οπότε όλη μου η εμπειρία σε smartphones (τουλάχιστον ως daily driver) περιορίζεται σε Samsung. 

Δημοσ.

Το real me κανει σκρουτζ γυρω στα 500 βλεπω. Εγω πήρα απο αγγελια εδω μεσα καινούργιο galaxy s10 lite.. Snapdragon 855, 8 giga 400€..

Κοιτα το αν θες. Εχω ανεβάσει και βιντεο στο κανάλι μου με nova launcher, και στο description καποια hack , must have app.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...