Othal Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 11 ώρες πριν, AtiX είπε Βασικά δεν θέλω να το συνεχίσω ... αλλά όταν λες κάτι ή καλύτερα όταν την λες σε κάποιον να έχεις τα κότσια ή να ζητάς συγνώμη ή έστω να λες ένα έκανα λάθος... φιλικά στο λέω... Η φραση δε θελω να το συνεχίσω ακολουθεί μια προσπαθεια απο εμενα να κανω κατι τετοιο. Το οποιο δε συνεβει γιατι δε σου απαντησα σε κατι. Εκτος κι αν μπερδευτηκες με καποιον αλλο. Φυσικα και δεν εχω προβλημα να ζητησω συγνωμη σε καποιον οταν εχει δικιο. Μπορω να σου απαντησω για να μην εχεις απορια ομως. Σε ένα άρθρο που αφορά τη δοκιμή εμβολίου μου παρουσιαζεις ενα εγγραφο που αφορα κατι άλλο. Εννοείτε οπως και εμενα οπως και το 99% ,δε με ενδιαφέρει στην παρουσα φαση τι νομικές διενέξεις εχουν οι φαρμακευτικές εταιρίες μεταξύ τους ή τι κυρώσεις έχουν επιβληθεί ή τι νομικές εκκρεμότητες υπάρχουν? Το αρθρο γραφει για ενα εμβολιο που δοκιμαστηκε και εσυ μας ηθελες να ερθει η κουβεντα εκει που θα μας πεις: Γενικότερα έχω ένα πρόβλημα με τις πατέντες στα φάρμακα ειδικά όταν με μια αλλαγή τις ξανά ανανεώνουν και θησαυρίζουν... Προφανώς εχεις δικια σου φαρμακευτικη και θες να πεις τον πονο σου ή θες να αναφερεις κατι που διαβασες και το οποιο δεχομαι οτι αληθες. Σε μεσες ακρες για να μη σε κουραζω σου λεω πως προσωπικα δεν ενδιαφερομαι για την οπτικη σου γωνια σε ενα αλλο πραγμα απο αυτο μπηκα να διαβασω. Θα προτεινα να ανοιξεις ενα θεμα που να λεει ¨η οπτικη μου γωνία για τις φαρμακευτικες". Η ενα θεμα που να λεει "το προβλημα που εχω με το φυλλο κρουστας" Φυσικα και πλατιαζει μια συζητηση λιγο δεξια και λιγο αριστερα. Ειναι συνηθισμενο. Απλα σε τελειως προσωπικο επιπεδο σου απανταω, οτι δε λες κατι που με ενδιαφερει και δε συμμεριζομαι καθολου την συνομοσιολογια περι στημενου εργου (γιατι αυτο θες να μας πεις). Αν είμαστε εδω θα το εξετασουμε με φραπε αργοτερα. Anyway μην κουραζουμε και τους αλλους. Καλη υγεια!
AtiX Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, Othal είπε Η φραση δε θελω να το συνεχίσω ακολουθεί μια προσπαθεια απο εμενα να κανω κατι τετοιο. Το οποιο δε συνεβει γιατι δε σου απαντησα σε κατι. Εκτος κι αν μπερδευτηκες με καποιον αλλο. Φυσικα και δεν εχω προβλημα να ζητησω συγνωμη σε καποιον οταν εχει δικιο. Μπορω να σου απαντησω για να μην εχεις απορια ομως. Σε ένα άρθρο που αφορά τη δοκιμή εμβολίου μου παρουσιαζεις ενα εγγραφο που αφορα κατι άλλο. Εννοείτε οπως και εμενα οπως και το 99% ,δε με ενδιαφέρει στην παρουσα φαση τι νομικές διενέξεις εχουν οι φαρμακευτικές εταιρίες μεταξύ τους ή τι κυρώσεις έχουν επιβληθεί ή τι νομικές εκκρεμότητες υπάρχουν? Το αρθρο γραφει για ενα εμβολιο που δοκιμαστηκε και εσυ μας ηθελες να ερθει η κουβεντα εκει που θα μας πεις: Γενικότερα έχω ένα πρόβλημα με τις πατέντες στα φάρμακα ειδικά όταν με μια αλλαγή τις ξανά ανανεώνουν και θησαυρίζουν... Προφανώς εχεις δικια σου φαρμακευτικη και θες να πεις τον πονο σου ή θες να αναφερεις κατι που διαβασες και το οποιο δεχομαι οτι αληθες. Σε μεσες ακρες για να μη σε κουραζω σου λεω πως προσωπικα δεν ενδιαφερομαι για την οπτικη σου γωνια σε ενα αλλο πραγμα απο αυτο μπηκα να διαβασω. Θα προτεινα να ανοιξεις ενα θεμα που να λεει ¨η οπτικη μου γωνία για τις φαρμακευτικες". Η ενα θεμα που να λεει "το προβλημα που εχω με το φυλλο κρουστας" Φυσικα και πλατιαζει μια συζητηση λιγο δεξια και λιγο αριστερα. Ειναι συνηθισμενο. Απλα σε τελειως προσωπικο επιπεδο σου απανταω, οτι δε λες κατι που με ενδιαφερει και δε συμμεριζομαι καθολου την συνομοσιολογια περι στημενου εργου (γιατι αυτο θες να μας πεις). Αν είμαστε εδω θα το εξετασουμε με φραπε αργοτερα. Anyway μην κουραζουμε και τους αλλους. Καλη υγεια! όπως πάντα και σε όλα tread θα υπάρχει κάποιος που νομίζει ότι τα ξέρει όλα και θα χώνει την μύτη του, προσβάλλοντας τον άλλον από το πουθενά, σε συζητήσεις που ο ίδιος παραδέχεται (ξαφνικά και μετά από δικιά του επέμβαση) ότι δεν τον ενδιαφέρουν... πάγια τακτική η τελευταία όταν διαψεύδοντάς τον, δεν τολμάει να πει απλά ένα "έκανα λάθος ρε αδελφέ"... Να φανταστώ το αρχείο με την έκθεση από την ΕΕ το διάβασες... Έτσι μπας και την επόμενη φορά δεν προσβάλλεις, μιλώντας περί συνομοσιολογίας, κανέναν άλλον... Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2020 από AtiX
Othal Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 40 λεπτά πριν, AtiX είπε όπως πάντα και σε όλα tread θα υπάρχει κάποιος που νομίζει ότι τα ξέρει όλα και θα χώνει την μύτη του, προσβάλλοντας τον άλλον από το πουθενά, σε συζητήσεις που ο ίδιος παραδέχεται (ξαφνικά και μετά από δικιά του επέμβαση) ότι δεν τον ενδιαφέρουν... πάγια τακτική η τελευταία όταν διαψεύδοντάς τον, δεν τολμάει να πει απλά ένα "έκανα λάθος ρε αδελφέ"... Να φανταστώ το αρχείο με την έκθεση από την ΕΕ το διάβασες... Έτσι μπας και την επόμενη φορά δεν προσβάλλεις, μιλώντας περί συνομοσιολογίας, κανέναν άλλον... Εχει σελιδες στο FB να συνεχισεις την κουβεντα σου.
AtiX Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 12 λεπτά πριν, Othal είπε Εχει σελιδες στο FB να συνεχισεις την κουβεντα σου. Οπότε κατάλαβα... δεν έχεις μπει καν στο κόπο να διαβάσεις την επίσημη έκθεση από την πρόσφατη ερευνα της ΕΕ για τις τακτικές και τις μεθόδους που χρησιμοποιούν οι φαρμακευτικές εταιρίες για να προστατέψουν τις πατέντες τους και τα κέρδη τους... μου ζήτησες και αποδείξεις, τρομάρα σου... Μ'αρέσει που συνεχίζεις να προσβάλλεις, ενώ είναι ξεκάθαρο ποιός ασχολείτε με το fb και τις συνομοσιολογίες μπούρδες, χωρίς καν να αναγνωρίζεις το λάθος σου... Δεν πειράζει 22 άτομα κατέβασαν και διάβασαν την έκθεση της ΕΕ...
Othal Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 29 λεπτά πριν, AtiX είπε Οπότε κατάλαβα... δεν έχεις μπει καν στο κόπο να διαβάσεις την επίσημη έκθεση από την πρόσφατη ερευνα της ΕΕ για τις τακτικές και τις μεθόδους που χρησιμοποιούν οι φαρμακευτικές εταιρίες για να προστατέψουν τις πατέντες τους και τα κέρδη τους... μου ζήτησες και αποδείξεις, τρομάρα σου... Μ'αρέσει που συνεχίζεις να προσβάλλεις, ενώ είναι ξεκάθαρο ποιός ασχολείτε με το fb και τις συνομοσιολογίες μπούρδες, χωρίς καν να αναγνωρίζεις το λάθος σου... Δεν πειράζει 22 άτομα κατέβασαν και διάβασαν την έκθεση της ΕΕ... Δε σε προσβαλω. Και να το εκανα δε θα το καταλαβαινες. Κι εγω και οι αλλοι 21 που το κατεβασαν, το κατεβασαν φυσικα για να δουμε τι γραφει. Επειδη προφανως εχεις PhD και επειδη στο EU RND που εργαζεσαι, εργαζεσαι προφανως σαν medical biochemist ή σαν project manager σε τιποτα οριζοντες , δε μας εξηγεις τη σχεση αυτου ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ ΚΛΑΔΟ (2009-2017) με αυτο? Στηv πρώτη κλινική δοκιμή του εμβολίου κατά του κορωνοϊού προχώρησαν στις ΗΠΑ Αυτη ειναι η διαφωνια μας. (Κι επεσες και στην περιπτωση παναθεμα σε...)
AtiX Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 17/3/2020 στις 11:12 ΜΜ, AtiX είπε Γενικότερα έχω ένα πρόβλημα με τις πατέντες στα φάρμακα ειδικά όταν με μια αλλαγή τις ξανά ανανεώνουν και θησαυρίζουν... Στις 17/3/2020 στις 11:21 ΜΜ, Othal είπε Βασικα...Ξερουμε κατι για καποια πατεντα ή για καποια μοντα ή για καποιο στησιμο κλπ? Αυτη ρε σεις η απιστευτη γνωση που εχουμε μηπως παει χαμενη εδω στο insomnia? Και δεν εχω διαθεση φιλε μου να χλευασω. Βασικα μονο αυτο δεν εχω διαθεση να κανω. Μην ειμαστε τοσο ισοπεδωτικοι σε ολα. Στις 17/3/2020 στις 11:41 ΜΜ, AtiX είπε report_el.pdf 1 MB · 23 downloads Ελπίζω να το διαβάσεις... έτσι για να θυμηθούμε πως ξεκίνησε η συζήτηση και που διαφωνούμε... 51 λεπτά πριν, Othal είπε Δε σε προσβαλω. Και να το εκανα δε θα το καταλαβαινες. Κι εγω και οι αλλοι 21 που το κατεβασαν, το κατεβασαν φυσικα για να δουμε τι γραφει. Επειδη προφανως εχεις PhD και επειδη στο EU RND που εργαζεσαι, εργαζεσαι προφανως σαν medical biochemist ή σαν project manager σε τιποτα οριζοντες , δε μας εξηγεις τη σχεση αυτου ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ ΚΛΑΔΟ (2009-2017) με αυτο? Στηv πρώτη κλινική δοκιμή του εμβολίου κατά του κορωνοϊού προχώρησαν στις ΗΠΑ Αυτη ειναι η διαφωνια μας. (Κι επεσες και στην περιπτωση παναθεμα σε...) ζητάς αποδείξεις... στις δίνω... και μετά τι κάνεις σαν ενήλικας??? μου λες α) ότι δεν ζήτησες καμία απόδειξη, β) ότι δεν σε νοιάζουν αυτά, γ) ότι είμαι εκτός θέματος και δ) ότι είναι άλλη η διαφωνία μας... Όλα αυτά, που να σημειωθεί ότι είναι κείμενα και υπάρχουν, για να μην παραδεχθείς ότι είσαι λάθος!!! Μα εσύ το ξεκίνησες φιλαράκο μου, κανένας άλλος, παρά μόνο εσύ και ξέρεις γιατί? Γιατί είσαι αυτό που κατηγορείς εμένα... ένας που νόμιζε ότι τα ξέρει όλα και όταν του αποδεικνύουν το πόσο λάθος είναι, κάνει ότι πετάει χαρταετό προσβάλλοντας... Μάθε να συμπεριφέρεσαι σαν ενήλικας, να μιλάς με επιχειρήματα, να μην προσβάλλεις και ειρωνεύεσαι τον άλλον και το σημαντικότερο όταν κάνεις λάθος να το παραδέχεσαι... Τέλος από εμένα τα offtopic... ΥΓ: στην έκθεση που ανέβασα, αναλύουν και τις μεθόδους των φαρμακευτικών εταιριών ώστε να μην χάσουν τα κέρδη τους... δεν χρειάζεται ούτε Phd ή να δουλεύεις σε rnd για να καταλάβεις τις τακτικές που ακολουθούν, στις γράφει μια μια... απλή ανάγνωση θέλει και κατανόηση κείμενου... Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2020 από AtiX
Othal Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 43 λεπτά πριν, AtiX είπε έτσι για να θυμηθούμε πως ξεκίνησε η συζήτηση και που διαφωνούμε... ζητάς αποδείξεις... στις δίνω... και μετά τι κάνεις σαν ενήλικας??? μου λες α) ότι δεν ζήτησες καμία απόδειξη, β) ότι δεν σε νοιάζουν αυτά, γ) ότι είμαι εκτός θέματος και δ) ότι είναι άλλη η διαφωνία μας... Όλα αυτά, που να σημειωθεί ότι είναι κείμενα και υπάρχουν, για να μην παραδεχθείς ότι είσαι λάθος!!! Μα εσύ το ξεκίνησες φιλαράκο μου, κανένας άλλος, παρά μόνο εσύ και ξέρεις γιατί? Γιατί είσαι αυτό που κατηγορείς εμένα... ένας που νόμιζε ότι τα ξέρει όλα και όταν του αποδεικνύουν το πόσο λάθος είναι, κάνει ότι πετάει χαρταετό προσβάλλοντας... Μάθε να συμπεριφέρεσαι σαν ενήλικας, να μιλάς με επιχειρήματα, να μην προσβάλλεις και ειρωνεύεσαι τον άλλον και το σημαντικότερο όταν κάνεις λάθος να το παραδέχεσαι... Τέλος από εμένα τα offtopic... ΥΓ: στην έκθεση που ανέβασα, αναλύουν και τις μεθόδους των φαρμακευτικών εταιριών ώστε να μην χάσουν τα κέρδη τους... δεν χρειάζεται ούτε Phd ή να δουλεύεις σε rnd για να καταλάβεις τις τακτικές που ακολουθούν, στις γράφει μια μια... απλή ανάγνωση θέλει και κατανόηση Έχουμε έναν που πεθαίνει από την πείνα και κοιταμε να δούμε πως θα μπορέσουμε να τον ταΐσουμε για να τον σωσουμε. Και πετάγεται να μας πεις για τους ντοματοκαλλιεργητες που πήγε ο ενας τον αλλον στα δικαστήρια επειδή του έκλεψε ενα μετρο από το χωράφι. Δεν εχω κάτι άλλο να σου εξηγήσω.Τελος κι από μένα η κουβέντα.
AtiX Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, Othal είπε Έχουμε έναν που πεθαίνει από την πείνα και κοιταμε να δούμε πως θα μπορέσουμε να τον ταΐσουμε για να τον σωσουμε. Και πετάγεται να μας πεις για τους ντοματοκαλλιεργητες που πήγε ο ενας τον αλλον στα δικαστήρια επειδή του έκλεψε ενα μετρο από το χωράφι. Δεν εχω κάτι άλλο να σου εξηγήσω.Τελος κι από μένα η κουβέντα. Πρώτον και σημαντικότερο εσύ με ρώτησες... Αλλά τι μιλάω, εντέλει δεν καταλαβαίνεις (ίσως και εσκεμμένα να παραφράζεις) τίποτα από αυτά που διαβάζεις γιατί... Έχουμε έναν που πεθαίνει από την πείνα και κοιταμε να δούμε πως θα μπορέσουμε να τον ταΐσουμε για να τον σωσουμε. Και πετάγεται να μας πεις για τους ντοματοκαλλιεργητες που τα έχουν κάνει πλακάκια μεταξύ τους εκτοξεύοντας την τιμή της ντομάτας στα ουράνια με αποτέλεσμα κανένας να μην μπορεί να αγοράσει για να φάει ντομάτες αν δεν τα σκάσει χοντρά!!! Ολα αυτά με αποδείξεις και μάλιστα από την ΕΕ η οποία ερευνά, ξανά λέω, τις τακτικες των φαρμακευτικών εταιρειών... οπου εσύ όλα αυτά τα θεωρείς συνομοσιολογία... Κατάλαβες τώρα τι λέω ή θα μου πεις πάλι ότι άλλο εννοούσες, και άλλο ήθελες να πεις, και δεν το ένα, και δεν το άλλο... ολισθαίνεις επικίνδυνα... Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2020 από AtiX
destron Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 18/3/2020 στις 3:44 ΜΜ, ikaruga24 είπε Αρα με βάση τα λεγόμενα σας το σωστό είναι να μην πλουτίσει κανείς και να μην δοκιμαστεί σε κανέναν και να ψοφήσουν όσοι ψοφήσουν έτσι δεν είναι; Υπάρχουν και άλλα μέτρα όπως απαγόρευση κυκλοφορίας για 15 μέρες και κλείσιμο συνόρων.Δηλ είναι καλύτερα να βγάλουν ένα εμβόλιο χωρίς τις απαραίτητους ελέγχους και να πεθάνουμε από το εμβόλιο? Μήπως ξέχασες πόσοι πέθαναν από το εμβόλιο για τον h1n1 όταν κυκλοφόρησε? http://www.diakonima.gr/2009/11/23/21-θανατοι/ Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2020 από destron
Προτεινόμενες αναρτήσεις